Duri Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Po prezuti na letne som sa rozhodol pre riesenie, ktore prezentoval chip. Idem do pruzin 30/30, aj ked som vycital z netu, ze pre RS-o plati cca 20/20 - pravda? Zatial som nasiel toto, aj ked za pruziny sa mi to zda byt dost, ci? http://www.tuning4you.sk/kategoria/podvozky-tlmice-a-pruziny/ap/pruziny/sportove-pruziny-211406440/ http://www.tuningzone.sk/tuningzone-sk/eshop/2-1-PODVOZOK/0/5/1424-Sportove-pruziny-Skoda-Octavia-1Z-Limousine-Sedan-20-mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Sel bych do tech druhých mam s nimi jen ty nejlepší zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mike01 Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami. Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mike01 Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Ahoj, nedokázali byste mi poradit rozdíl mezi podvozkem O1 kombi 81kw a O1 96kw (sedan i kombi) ? Koupil jsem 81kw O1 a je mnohem tvrdší (kostitřas) než ta firemní O1 96kw (už je pryč) a taxikářské 96, v kterých jsem se vezl.. Už to řeším asi 2 týdny, ve Škodovce mi tvrdí, že 96ka má stejné tlumiče, ale má jiné pružiny, ale potřebují VIN 96ky, aby to mohli porovnat. Já mám tlumiče SACHS Super Touring a Pružiny s 2x modrými a 2x zelenými tečkami. Díky za radu.. nebo kontakt na někoho, kdo má v 96kw O1 originál měkký podvozek.. Tak se omlouvám, trochu jsem se spletl, mám tlumiče SACHS ADVANTAGE.. což jsou polosportovní plynokapalinové (Dnes jsem to prověřoval na parkingu ,-), takže to bude asi ten důvod. Ale kdybyste mě dokázali navést na to, co znamenají na pružinách barevné tečky, byl bych vděčen. Ve předu tam jsou tedy 2x modré a 2x zelené na pružině a vzadu 3x zelené a 2x bílé tečky.. Díky za radu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 kluci nevite jake barevne oznaceni maji pruziny o 2 scout. mam 2.0 FSI 4x4 a chtel bych si tam dat pruziny ze scouta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 A k cemu ti budou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 A k cemu ti budou? no snad ze jsou tzsi nez ty klasicke. prej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Hoši nikde jsem to nenašel tak se optátm...Ví že sport.pružiny jsou osvědčený HR a Einbach :)) a co pružiny TA technix ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 K cemu ti to bude? Aby jsi usetril litr a obsval se nejasneho vysledku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Takovýhle rady jsou nad zlato :)) to je úplnbě to samí proč ty lidi koupej obyc OII a prestavej ji na RS :)) Díky za radu optám se na jiných forech a nemusíš se obtěžovat odpovídat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Asi jsi to moc nepochopil. To je rada nad zlato koupit H&R nebo eibach. Protoze jsou vyzkousene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 To vím že jsou odzkoušené já se pouze ptal zda má někdo zkušenosti i s jinýma pružinama :)) stejnak půjdu na 80% do einbachu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Seda-ja mam Lowtec a jsem spokojeny,mam street tak neni tvrdej jak treba H&R pokud ti to pomuze ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Ahoj lidi chtěl bych poradit jestli nedělám chybu s koupí stavitelného podvozku od AP,jsou cenově dostupné,protože do levnějších jít nechci a na dražší fakt nemám například KW za 30000 :D nebo znáte nějakou jinou značku kterou mužete doporučit abych pak nelitoval a zbytečně nevyhodil penize...jinak scháním něco co nebude moc tvrdého,spíše komfortnější,díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Co treba LOWTEC? Kvalitni a za dostupne penize pres jednoho clena tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 A nevíš kdo to tady muže zařídit? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 ma v sekcii stale nabidky svoje tema ;) nick mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 presne mato88 ma nabidku ruznych podvozku a hodne dobre penize staci mu napsat co mas za auto a motorizaci a jaky bys chtel podvozek,pevny,stelovaci atd a kde jezdi v kolika lidech nejcasteji a jake dlouhe trasy a on ti jiste poradi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak to je paráda,Děkuji za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Kde jsi vzal to ze hr je tvrdý ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sparrow Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 A ma niekto skusenosti s pruzinamy od lowtecu? chcem ich dat na seriove tlmice... asi 40/35mm alebo 50/45mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 tak kto ma teda nasadene lowtecy? na odporucanie mata by som bral zrejem sport, akurat s povodnymi pruzinami aky je rozdiel medzi lowtecom a origo? rodziel v zivotnosti? rozdiel v jazdnych vlastnostiach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Ja mam lowtec a nemuzu si stezovat Budou na prodej protoze chci stavitelny podvozek a taky od lowtecu street a pruziny mam taky street Nejsou takove tvrde a dobre drzi jsou fakt komforti i kdyz mam 19tky kola ale uvidim jak to bude s podvozkem ale chci taky street bo jezdim do prace 35 km takze sport nepotrebuji CHIPMAN myslel jsem tvrdsi vs lowtec Martin ma to same snizeni a ma HaR a ja Lowtec a je o neco tvrdsi nez lowtec srovnavam to s jeho a mim podvozkem respek. pruzinama se stejnym snizenim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 takze myslis ze by to bola lepsia volba ako origo? aky je rozdiel v druhoch? sport by mal mat kvalitnejsiu piestnicu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 a este, ak mi nic nebucha, neklepe, je lepsie menit preventivne aj ulozenie tlmicov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 ja mam ted jen ty pruziny ale lepsi je sezeptat mato88 ten ti poradi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 tak ja sa hlavne bojim rozdielu v tuhosti a menim urcite len tlmice... ajked mi pride ze je to teraz uskakane, ale zas nechcem aby som si obil hlavu na dierach, ktorych tu mame pozehnane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest OctaviaMartin TDI Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Chlapy co vy na tentopodvozek Máte přímo s tímto nějaké zkušenosti? Je to na o1 1.9 tdi 81 kW. Nebo jestli máte někdo jinej nápad na lepší podvozek za cca 10 tisíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Za desitku uz mas skoro stelovak od AP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest OctaviaMartin TDI Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Jako štelovák bych uvítal radši, ale zase jak je oproti pevnému weitecovi kvalitní ? To radši koupím pevnej za ty prachy, ale kvalitní a funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.