MartinVike Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Zdravím,Také se pochlubím svojí o1 rs, se kterou už rok drancuju ty naše dokonalé české silnice :D .Jedná se o sériovku, bez jediné motorové úpravy 1.8t 132Kw AUQ, r.v. 2003. , najeto 192 tis. KM.Je to mé druhé auto, první byla také o1 nafta 1.9 tdi 66 Kw, do doby než jsem ji odepsal, ale k tomu jindy :D .Během roku si vyžádala pár ne tak drastických výměn jako je: spojka, zap. cívky se svíčkama, brzdové lanovody, Klima čerpadlo s elektromag. spojkou + řemen a výfuk od vlnovce po koncovku (krom katu.)Žádné budoucí úpravy motoru neplánuju, udržuju sériový stav. Tímto příspěvkem se nechci jen pochlubit, ale zároveň se Vás zeptat na názor oranžové barvy kol, zrcátek a spodku křídla, tak jsem to již koupil a nějak se mi to přestalo líbit, a nebo je to jen zimním obutím, že mi svítí jen zrcátka? :D . Ne vážně, chci stříknout zpátky do černé a kola do stříbrné. Popřípadě s někým kdo má něco takového v plánu kola vyměnit. Nárazník v barvě není ten samozřejmě po zimě svojí černou dostane. Toť asi vše. Edit 15.11. : Dodávám ještě fotky od bývalého majitele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Zezadu to křídlo vypadá hezky ale ty zrcátka tam trošku nesedí. Já budu dávat na jaře lišty do laku a přestříkám sloupky na černo, ať to mám celé červené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Křídlo pěkný, to se mi taky líbí, zrcátka dej do černé a možná bych zkusil rámeček masky dat do oranžové, jen tenký proužek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Oranžová na černé je jak pěst na oko, dal bych vše zpět do černé a kola do originál stříbrné. Tak vynikne opět jedinečná elegance černé Octavie RS v krátkém provedení, která je dle mého názoru nejhezčí RS 1. generace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Přesně jak píšeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Kde si sehnal ty rámečky pod SPZ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Už jsem koupil tak s autem, taky se mi líbí :)Zkus pohledat na netu, našel sem jen na slovenským eshopu:https://auto123.sk/shop/obchod/3d-podlozka-pod-spz-skoda-vrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 13, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2016 Tak se nám vrátila do klubu. Vítej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre81 Odesláno Listopad 14, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2016 Zdravím, Také se pochlubím svojí o1 rs, se kterou už rok drancuju ty naše dokonalé české silnice :D . Jedná se o sériovku, bez jediné motorové úpravy 1.8t 132Kw AUQ, r.v. 2002. , najeto 192 tis. KM. Je to mé druhé auto, první byla také o1 nafta 1.9 tdi 66 Kw, do doby než jsem ji odepsal, ale k tomu jindy :D . Během roku si vyžádala pár ne tak drastických výměn jako je: spojka, zap. cívky se svíčkama, brzdové lanovody, Klima čerpadlo s elektromag. spojkou + řemen a výfuk od vlnovce po koncovku (krom katu.) Žádné budoucí úpravy motoru neplánuju, udržuju sériový stav. Tímto příspěvkem se nechci jen pochlubit, ale zároveň se Vás zeptat na názor oranžové barvy kol, zrcátek a spodku křídla, tak jsem to již koupil a nějak se mi to přestalo líbit, a nebo je to jen zimním obutím, že mi svítí jen zrcátka? :D . Ne vážně, chci stříknout zpátky do černé a kola do stříbrné. Popřípadě s někým kdo má něco takového v plánu kola vyměnit. Nárazník v barvě není ten samozřejmě po zimě svojí černou dostane. Toť asi vše. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 20151013_152013.jpg Kráska! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Za mě bych to vrátil komplet do sériového stavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 15, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Já bych zkusil vrátit zrcátka do normální barvy a pak by se vidělo, ty zrcátka jsou tako pěst na oko. Ale ty kola a to křídlo zas tak zle nevypadaj. :) Aspoň to vybočí z běžné šedi :) Jinak ten kufr to je lahoda :) Nemáš to vepředu nějak vysoký nebo vzadu nízký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2016 Asi ano nejdřív zrcátka a po zimě se uvidí. Vysoký nízký já ani nevím nepříjde mi :D každopádně lízátko už sem sundal předek na zemi zas taková výhoda není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Budeš to lízo prodávat? Měl bych zájem. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Jinak bych si bejt tebou dodělal aspoň atrapy ostřiků, ať to zbytečně nedráždí kluky ušatý a nivelaci, pokud nemáš, ať to nedráždí oči protijedoucích řidičů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Taky jezdim s dodělávanýma xenonama bez ostřiků,nivelace a pčr zatim nic, jen na stk nahazuju halogeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Já tam ty ostřiky chci :D dřív tam nejspíš byli, než se měnil nárazník. Nivelaci samozřejmě mám. PČR mi taky nikdy nic neřekli a to mě dokonce zastavili, že mi jeden nesvítil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Tak to tě musí mít protijedoucí řidiči děsně rádi Kohyy... :-) Hlavně pokud vezeš něco těžkýho v kufru. Xenony bez nivelace je podle mě trochu hyenismus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Prosinec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Tak octule má novou hlavu s rozvodama potěší před vánoci :D . Předchozí majitel chtěl jaksi ušetřit na vodní pumpě, nebo spíš servis kam to dával? Kdo ví. Sekla se ve 150ti na dálnici a pár ventilů to odneslo. Sehnat samotnou hlavu byla fuška celej motor sem kvuli tomu brát nechtěl. Nakonec zajížďka přes 300Km se vyplatila. Hlava za 2 tis. bez vaček. Přiznávám moje chyba, měl sem rozvody udělat hned :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Přesně tak měli být hned rozvody :) Moje jela rovnou z úřadu do škodovky na rozvody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Prosinec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Jenže půl roku než sem oktu koupil byla v servisu kde dělali i rozvody, mam k tomu i fakturu, ale bohužel sem přehlídl, že tam chyběla vodní pumpa, což by měla být samozřejmost. Takže jsem počítal s výměnou po dalších 60 tis. :D stane se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Nechápu jak někdo může dělat rozvody bez vodní pumpy. Bych takové šetřílky nakopal do (_._) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 Tak to jsou teda dobráci ! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.