drastys Odesláno Duben 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Chlapi, nejaky overeny PH neutral sampon za rozumnou cenu?:) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 21, 2017 Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Ja mam rad RACEGLAZE AQUA BATHE a prave CHEMICAL GUYS GLOSSWORKZ. Oba mi voni, krasne peni, dobre se mi s nima delalo. Jestli hledas neco za rozumnou cenu, tak doporucuju mrknout na detailingclub web a dle tveho kraje si najit nekoho ve tvem okoli, kdo ti za smesnou castku (ja to tak po Brnensku delam) odleje z kanystru na vyzkouseni, ze pomernou cenu na kanystr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Dekuji moc za tipy ;) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Duben 21, 2017 Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 (upraveno) ph neutralni je jenom raceglaze, ale zase obsahuje vosk. Zalezi o co ti jde? Ph neutralni a bez příměsí je treba dodo juice born to the mild, valet pro classic, jeste by sel gyeon bathe ale bez oznaceni + a vcelku novy a nejlepe hodnoceny bilt hamber (nesmi clovek koukat na cenu za baleni, ale na cenu myti, ma totiž velmi vysoke redeni... Upraveno Duben 21, 2017 uživatelem Eddie29 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2017 Zatim sbiram informace, budu mit na aute tvrdy vosk a tak budu chtit neco co ho nebude sundavat pri myti, tak chci mit trosku prehled jake jsou moznosti, ale kazdopadne si necham poradit od toho co mi bude auto voskovat ;) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Řikal jsem si,že kouknu čím čistit interiér :) toho je zase mraky, to je mazec :D Asi zvolím nějaký univerzál přípravek z detailingshopu, k tomu něco na prach, nějakou utěrku nebo rukavici, protože jinak se z toho zcvoknu, když to chce člověk dělat doma sám jako laik, tak to množství výrobků uděla v hlavě jen zmatek :o Jen neco specialniho na kůži asi vyberu, představa je asi něco v rozprašovači a prejedu mikrovláknem ... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 v hlavě zmatek a pak ještě sehnat čas to všechno dělat .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Presne tak .... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Tak panove asi prvni trabl :/ kdyz vytocim kola uplne do plna, tak pri jizde neco dre, aspon to tak na mne pusobi, jakoby neco drelo o nejakou gumu, na obe strany se to chova stejne, staci malinko zacit srovnavat kola a zvuk zmizi :o Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirinovo Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 mám Olll, tři měsíce starou a děje se mi podobná věc, při rozjezdu na plný rejd ve předu hukot, když srovnám kola zvuk zmizí, auto jezdí normálně. Prej se mi dřou kola o blatník :) Zatím nevím, jak se k tomu postavit, pokud se něco nevy.. dříve, zeptám se na to na garančce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Ja mam v planu to resit hned, mam tam origi kola z vyroby a jestli se nekde neco dre,tak to chci odstranit a nezajem Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Doporučuju mrknout do detailingový sekce, kde je toho dost o šamponech, voskách atd... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Dakie: díky, kouknu :-) k tomu dreni pri plnem rejdu: na odpol domluvena konzultace u prodejce, tak jsem zvedav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 uplně normální závada u hodně MQB aut... erwin.seat.com_erwin_rp_elsaweb_ssssssctr_TPLdisplayContent_s.pdf erwin.seat.com_erwin_rp_elsaweb_ctr_TPLdcccccisplayContent_s.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 děkuji za odkazy, druhy dokument by castecne odpovidal, nicmene mi se to projevuje i na rovince, nemusim jet do nejakeho stoupani ... pokud by mi meli rozdelavat ramena, tak nevim jestli to uplne chci na mesic starem aute :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirinovo Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 taky děkuju za ty soubory, asi to bude ten druhý případ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 s tím už si naložte jak chcete :) jenom vím, že naše cupra bude v ban listu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 V ban listu jakoze to nenechas vycistit a promazat jo?;) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 tak proběhla návštěva servisu v OV a byl jsem slušně vypoklonkován, ze ted tam nikoho nema, kdo by se mohl kouknout co to vrze a jak akutni to je, takze doslo k objednani na 10.5. Poprosil jsem otce at si to poslechne a koukne na to jak budu odjizdet, dle nej to vrze pneu o podlozku, ze se jakoby pri plnem rejdu nakloni a pak se ozyva ten zvuk... Nase teorie je, ze bud je spatna geometrie a nebo to ovlivnuji nynejsi nizke teploty ...co myslite? Nafoukano mam na 2.4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Panove,co si myslite o pouzivani el brzdy v auto rezimu,muze se neco posrat, kdyz se to v podstate pri kazdem zastaveni zabrzdi? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Tak jsem chtel odzkouset zrcadleni celeho founu na Seat Media system plus, ale bohuzel aktualizace Samsungu S6 na Android 7, znemoznila spusteni appky LG MirrorDrive, ktera je k tomu potreba, takze je to pase a budu doufat, ze nejaky update appky umozni zase spusteni a tim oznost vyuzivat jakoukoliv appku z founu, treba prehravani videii ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 fajn reklama na Karoq :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2017 Setkání se starším bráchou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 Mám najeto něco pres 4000km a chci vyměnit olej, jaký používáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 7, 2017 Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 5w40 shell 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 neco jako toto ? :-) http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-shell-helix-hx7-5w-40-5l_34979.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 7, 2017 Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 https://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-shell-12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 ok, dikes za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 tak to zrejme vyhraje tento olej, ktery doporucil Marekczek http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej-shell-helix-ultra-5w-40-4l_33656.html jen nikde nemuzu najit kolik se mi tam do Leona vejde kurna :-o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 nech sa paci http://imgur.com/Wq3sZL2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.