Přejít na obsah

Seat Leon ST FR FL 1.8TSi

Doporučené příspěvky

S raketou, 4 lidi, plnej kufr - od Kronplatzu do Mnichova za cca 8,5 litru. Pak už nebyl takový provoz, tak od Mnichova - Hradec tempomat na cca 200km/h(rychlejc bych už s raketou nejel a stejně nic už nenažene člověk) a už za 11 litrů. Ale spotřeba uplně v pohodě...

věřím že tahle nová 1.8 bude žrát ještě méně.

post-24077-0-66046600-1491643046_thumb.jpg

post-24077-0-86061600-1491643053_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Před chvílí jsem zakoupil Sygic pro celý svět s podporou MirrorLink, je v akci, nevím kolik přesně stal Svět, ale Evropa stala 79.99 a nyní je v akci za 54.99, takže jsem zakoupil, protože by mě to stejně čekalo.

Zítra se bude testovat, vyrážíme s přítelkyní směr Nachod

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mno nerekl bych,ze na to slapu malo...okresky jak se dalo, byly docela auta, ale jelo se 50-100 dle tacho...dalnice do 150 tacho, kdyz se jede plynule tak to TSI zere docela malo a kdyz jedes navic plynule do 100, tak to zere jak nafta :D....kdyz jsem potreboval predjet,tak 3. kvalt a otacky k 5000 , takze bych fakt nerekl, ze jsem jel jako klobouk :D

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Hele wetcoat k tomu neni primarne urcenej, ALE za me, jelikoz je aplikace otazkou par vterin, tak pri lehke pravidelne udrzbe, o ktere mluvis, tak verim, ze tu zivotnost hezkyho vzhledu paradne natahnes. Zaklad je pri prvni aplikaci mit ty kola fakt super cisty.

Prokdukty na cenove urovni napriklad GYEON Q2 RIM uz chteji trosku zkusenosti a dokonale pripravenej porvch (odstraneni zelezitych zbytku, asfaltu, vyclayovat, odmastit), proti tomu wetcoat je fakt pro jelimany, takze ho mam rad :)

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Jasne, auto pujde na komplet udrzbu a naneseni vosku, mozna pujde neco i na disky, tak to jeste proberu s klucinou co bude vosk nanaset.

Nicmene pro naneseni wetcoatu staci disky umyt samponem, dekontaminace clayem, odmastit treab pomoci IPA a nanest?

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Na webu OC uz to jednou bylo ;)

http://www.octaviaclub.cz/clanky/detailing-cast-1-predmyti-vozu-562.html

http://www.octaviaclub.cz/clanky/detailing-cast-2-clay-a-cisteni-laku-592.html

Jen s tim rozdilem, ze jsou lepsi sampony, napriklad 'chemical guys glossworkz', kterej casto rozpusi asfalt a spoustu dalsiho bordelu, je porad setrnej a nerozpousti vase drahe naaplikovane vosky atp.

Na prewash doporucuju nejaky aktivni peny (lidi casto hrajou na efekt a libi se jim slehackoidni aktivni peny, ale casto nejsou tak ucinny jako jiny, v testu na DS a DW vychazi naprosto nejlip BILT HAMBER AUTO FOAM), pripadne na prewash (mouchy a jiny hnuj si casto pomuzu pro me super univerzalem a hodne naredenym valetpro prewash, ten se da pouzit i na interier jako APC 1:20, krasne voni a jako APC se umistil v top3, takze levnej a super univerzal)

Treba o velikonocnim vikendu jsem daval po samponu rovnou wetcoat, protoze zacalo prset a aplikoval jsem uz behem deste a vysledek i tak podle me vice nez nadprumerny, hned postnu fotky.

post-4726-0-36784600-1492765187_thumb.jpg

post-4726-0-95720500-1492765212_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

raym0n : dekuji za odpoved, uvidim jak dopadne voskovani a pak to nejak poresim :-), kazdopadne WetCoat je koupen, takze zkusim nejdriv toto :-)

Dnes došlo k dokodování sklápění zrcátek hned po zamčení, protočení ručiček a zobrazení rychlosti větráčku při Auto režimu topení. Tímto děkují Přemkovi (h2oenergy) za rychlý zásah ;-)

Odkaz ke komentáři

Na webu OC uz to jednou bylo ;)

http://www.octaviaclub.cz/clanky/detailing-cast-1-predmyti-vozu-562.html

http://www.octaviaclub.cz/clanky/detailing-cast-2-clay-a-cisteni-laku-592.html

Jen s tim rozdilem, ze jsou lepsi sampony, napriklad 'chemical guys glossworkz', kterej casto rozpusi asfalt a spoustu dalsiho bordelu, je porad setrnej a nerozpousti vase drahe naaplikovane vosky atp.

Na prewash doporucuju nejaky aktivni peny (lidi casto hrajou na efekt a libi se jim slehackoidni aktivni peny, ale casto nejsou tak ucinny jako jiny, v testu na DS a DW vychazi naprosto nejlip BILT HAMBER AUTO FOAM), pripadne na prewash (mouchy a jiny hnuj si casto pomuzu pro me super univerzalem a hodne naredenym valetpro prewash, ten se da pouzit i na interier jako APC 1:20, krasne voni a jako APC se umistil v top3, takze levnej a super univerzal)

Treba o velikonocnim vikendu jsem daval po samponu rovnou wetcoat, protoze zacalo prset a aplikoval jsem uz behem deste a vysledek i tak podle me vice nez nadprumerny, hned postnu fotky.

Hele s tim samponem to asi nemyslis vazne ne? Rozpustit asfalt a pak jeste setrnej k vosku? Je to jeden z nejvice samponu s prisadama jako lestidla atd, takze pod wetcoat je absolutne nevhodnej a na pouzivani k voskum taky protoze je prekrejva svejma svinstvama. Mam ho doma takze ti to nehejtuju, jenom vic co umi a co dokaze a uz ho prostě nepouzivam...
Odkaz ke komentáři

Ano, mas pravdu, ale on to prekryje jen docasne, takze se to chvili muze tvarit, ze vosk pod je ko, coz neni. Ale s wetcoatem funguje, jak je videt z fotek a to tydny. Nerikam, ze nahrazuje tar&glue removery, nebo jiny veci, ale poradi si s nimi lepe, nez jine sampony, co jsem mel a vosk (poloprirodni nattys) neoslabuje, nenici.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...