maros Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) http://www.cc-autodily.cz/panel-stredni-klima Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kawalera Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Co je lepší columbus nebo pioneer avic-d3????A kolik asi tak stojí montáž se vším co k tomu je potřeba když mám octvii 2 rok 2005 a mam tam stream?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 kdybys hledal tak najdes co vse k tomu je potreba!Je tady toho mraky! Potrebujes radio columba,gateway,gps antenu a bude ti fungovat!Pak podle toho co dalsiho chces aby umelo a ukazovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest edob Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím všetkých, mám superb 2009, dovezený zo SRN. Mám stiahnutých niekoľko FW od 3180 až po 5270, ale všade je písané, že sú o.i. pre HW 3T0035680A...H, ale nikde so nenašiel číslo bez písmena. Mám columbus s týmito parametrami: Delivery part... 3T0035680 (žiadne písmeno) HW... H11 SW... 1104 SV SW... C_EU_7.112_t1001 HW Veh... 0xC201 SW Veh... 0x442A3404 HW Main.. 00010002000501... SW Main... /J1.4_P10 Bootloader Mai.. 00120314 HW Radio 0004 SW Radio EUR_CHN_140H Bootloader Rad..A2CSWDNL0010001 HW DVD Deco.. 004(0x04) SW DVD Dec... _S0_S7.0 HW DVD Driver.. A2CS3173871 SW DVD Driver.. VW1_C0_C.4.1 HMI XML.... 1.12.21.0c(EU) Text File Vers... 07.12.2007 Vie niekto poradiť, ktorý FW je pre tento columbus vhodný? Ešte môžem doplniť WIN: TMBAF73T899034892 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romas Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Zdravím,ví někdo kde sehnat a jat dostat do Columbuse POI body ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 musíš mít firmware vyšší než 3xxx a na netu je program který databázi vytvoří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 edob nazdar na FW sa mrknu do temy FW 4020 tam som napisal nieco co by sa ti hodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 neviete ako sa da vycistit cocka cederomky? nechce mi brat dvd rw mam aj cd-rw vervatim aj dvd-rw a aj emgeton dvd+rw jedine ci mi berie je iba imation dvd-r Diki uz ma to stve te mi to nechce brat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 jsou na to čistící média 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 nazdar pani co by tak stala vymena cd romky z columba stve ma ze mi to neberie ziadne rw som z brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 mám, napiš SZ a domluvíme se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chipik Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 A nemáš náhodou celého Columba na díly? Já bych potřeboval koncák.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 radio je ok berie mi aj vsetky dvd-r+ aj - len RW mi to neberie asi po viac ako 10 rokoch som kvoli radiu kupil asi 3 RW a nic ani tuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Prosim o radu,jak poznam Columbus LCD od LED?Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 myslím že se to pozná z kodu ty co mají B jsou LCD a ty co C jsou LED ale jistý si nejsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Tak jak to teda je jak se to teda pozna co je led nebo lcd dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 LED mají místo Traffic tlačítka nadepsáno TMC + je jiné tlačítko vedle mechaniky na zopakování posledního pokynu navi (tam se ta tlačítka měnily několikrát). Font na tlačítkách je jiný - u starších navi tenčí, u novějších tlustší - stejný jako font na panelu klimy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 No, doufam, ze do toho nekdo vnese trosku vice svetla, krom cenoveho rozdilu jsem jeste nasel, ze by mel byt rozdil ve FW, LED by mel byt 3T0, LCD naopak 1Z0, ale na foru briskoda zase rikaji, ze bohuzel byla nejaka mala casova perioda, kdyz i starsi LED dostaly novejsi 3T0 FW. Dalsi vec je ta, ze prodejci to ignoruji a pro dost z nich LCD~LED, coz prizpiva k dalsimu bordelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cjanoc Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 ****ZALOZENA TEMA**** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LPerina Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu: mám problém s Columbusom - z času na čas sa spravili cez displej farebné čiary - niečo ako čiarový kód, robilo to čím ďalej častejšie, ale od včera už displej nesvieti vôbec - teda je čierný resp. šedý. Zariadenie je inak plne funkčné - ide rádio, cd, reaguje na dotyk - len nesvieti displej. Treba ho hodiť do smeti? V čom môže byť problém? Ďalujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Display odešel do věčných lovišť ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chipik Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Nevím jak je připojen display k tišťáku, ale mohl by to být jenom špatnej kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 těžko.Jinak dělám servis,když tak se ozvi- cosby@centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LPerina Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 těžko.Jinak dělám servis,když tak se ozvi- cosby@centrum.cz zatiaľ veľmi pekne ďakujem za info cez mail, v tomto prípade sa budem musieť zamyslieť, či sa do tohto konkrétneho kusu ešte oplatí dávať peniaze, aj keď pri prípadne inom zakúpenom kuse tiež nemám istotu že bude fungovať navždy bez problémov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tvido Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Nájde sa tu niekto okolie Bratislavy kto pomôže S columbusom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panlubo Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Chlapi potrebujem radu, aky fw viem dostat do mojho radia, ide mi hlavne o to aby mi tam isli nove mapy, najlepsie v10. Pripadne v okoli BA by mi to nevedel niekto spravit? Ďakujem vopred... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Cau borci:) mám pár otázek ohledné Columba. V mé Octavii RS II FL (2011) mám Columbus již z výroby (jedná se o ten novější typ s LED displejem). Za prvé se chci zeptat, jak zjistím info o verzi FW + map? Zřejmě mám novější FW, které už neumožňuje zjištení verze pouhém podržením tlačítka SETUP. Zobrazí se pouze info o FM, AM ale 3 nabídka s informacemi o verzích již chybí. A s tím se pojí druhá otázka. Jak mohu aktualizovat FW + mapy? Doporučí mi někdo nějaký osvědčený postup, nebo mám raději do sersivu? Popřípadě jaké jsou cca ceny za oba úkony? Poslední otázka se týče couvací zadní kamery. Mám parkovací senzory propojené s Columbem (vepředu i vzadu), je možno nainstalova a propojit i parkovací kameru a Columbem? Popřípadě, kde se dá sehnat originální? Nechci ty čínské náhražky... Mockrát děkuji za odpovědi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 tajne menu musis aktivovat cez vcds :) potom ti cez dlhe stlacenie ukaze vsetky info. Preinstalaciu by som niekomu venoval, nakolko je nutne znova nakodovat kolumba :) kamera by sa mala dat doinstalovat, ale ako a kde co zohnat neporadim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honefr Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Dobrý den, včera jsem si koupil columbuse. Takto vypadá zezadu. Chtěl bych se zeptat, jak ho mám zapojit? Mám tam tyhle dva kabely: Ten velký (jedničku) jsem zapojil do jedničky na columbusu. Dvojka předpokládám je FM anténa (předtím tam bylo Blues) ale na columbusu co vím tak FM je dvojka ALE vždyť to není kompatibilní, ten konektor na navigaci je větší. To tak padne na trojku, ale něco mi říká, že modrá barva bude GPS. Tak moc poprosím o radu jak to pozapojovat a jakou redukci. Jestli teda bude potřeba. Co bych se chtěl zeptat dále je, že jak jsem si tu navigaci vezl domů tak byla sice zapojená (kabelem) ale VYPNUTÁ. Ale celou cestu hučel větráček jako o život a po hodině už teplala i zepředu (displej), vzadu vařící. Tak jsem ji raději odmontoval a nechal tam zatím díru. Chtěl bych se zeptat, čím to může být. Proč se ta navigace tak zahřívá, když je vypnutá. Zhaslý displej. Prostě ani ťuk. Nic nemusí počítat, navigovat, prostě nic. A stejně se přehřeje. Prosím moc o radu, čím to může být. Poslední věc, na kterou se chci zeptat: Nyní budu kupovat GPS anténu pod palubovku, ale ještě před tím by mě hrozně moc zajímalo, proč mám na střeše ploutev která jako by z oka vypadla GPS ploutvi. Auto je totiž kupované jako ojeté. Výbava je to nejnižší. Myslel jsem si, že ploutev se dává buď k navigaci, GSM II/III a nebo nezávislému topení ale ani jedno auto nemá. No a ještě navíc vzadu prut. No a ten jsem si myslel je na FM rádio ale k čemu pak ta ploutev? Jsem i v kastlíku na navigaci hledal modrý drát, že by tam přeci jen ta GPSka byla, ale modrý drát tam není. Jen ty dva viz. víše. Tak snad mi pomůžete rozlousknout těchhle pár oříšků. Předem mockrát děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.