Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Nedávno se po dlouhé době stalo že se mi Columbbus samovolně restartoval. V reproduktorech prasklo tak šíleně nahlas až jsem nadskočil a pak se na cca minutu Columbus vypnul. Potom sám znovu naskočil a hrál dál jakoby nic.

Toto už se před nějakým časem stalo, ale poté co se mi v něm povrtal MIlhausek (myšleno v dobrém slova smyslu), když jsem si ho málem zavraždil, jsem měl až do minulýho týdne klid. Nesetkal se tím někdo?

Odkaz ke komentáři

koukam na ty Yeti kamery a nemuzu prijit co je na nich jinyho nez na tech ostatnich... jinak modul za tri tisice se mi kupovat nechce, a original kamera je draha jenom kvuli tomu ze je to defakto klika patych dveri... jinak zadnej prevodnik tam neni kdyz nepocitam to, ze to ma ty koncovky co to ma mit... :-D sakra jak to vymyslet...

nezkousel nekdo nejaky experiment s nejakou levnejsi verzi?

Odkaz ke komentáři

Tá z Yetiho je iná v tom že má prevodník už v sebe. Ináč to neporiešiš.

No a s tým prepínaním - ja mám naraz obraz z kamery aj autíčko so zobrazením senzorov, ale keď chceš na obrazovke je tlačítko ktorým si prepneš zobrazenie čisto len senzorov.

No a ja som sa rozhodol pre prevodník preto lebo som nechcel rezať do karosérie, to madlo s kamerou je trochu väčšie ako klasické.

Odkaz ke komentáři

dobre tim "originalni" jsem myslel priprava na pripojeni ke C. a je zadela v osvetleni RZ do OII fl. ... nechce se mi kupovat original za 6litru a jeste rezat do karoserie... a kdyz koupis prevodnik za 3 tisice a nejakou obyc. kameru kterou na to pripojis... tak ses v tom minimalne za 4 tisice a 100% kvalita ty kamery bude stejna jako tato za 74eur uz s pripravou na C. Nicmene bych mozna vsadil boty na to ze i ta original z Yetiho s tou kvalitou nebude na spici... kdyz srovnas napriklad pioneer 2din cca za 30 000,- a Columba za 70 000,- tak je to k smichu... (je fakt, ze se mi C. strasne libi a jiny radio bych asi ani nechtel, ale tim sem chtel jen rict, ze ne vsechno originalni je ta nejlepsi volba...)

Odkaz ke komentáři

za 6 000 kde jsi na to prisel ??? A jak ty pises, prevodnik za 3 000 + kamera za 1000, tak jsi pekne draho za kameru, nepocitam-li praci pokud si to nebudes delat sam .... kamera pro VW tiguan/passat (tedy dalo by se rict original) apod v provedeni LOW (bez car trajektorii) s kompletni kabelazi za 3500 ... jenze musi se madlo zvetsit ... a mas to skoro original kameru pro Columba

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Poprosim odborniky, mam problem, Columbus v predFL O2 s FL volantem ( teda VW FL volantem, ale to by melo byt stejne ), vse spravne nakodovano, nejdou tlacitka a nejde vyjet z menu navigace ... na predface volantu se to resilo tim skoda fixem pro predface, tady se musi taky i kdyz to je novy volant a CH podvolantovka? Diky za info ... D

Odkaz ke komentáři

ahojte, vedel by mi niekto trochu priblizit aky je rozdiel medzi jednotlivymi verziami columbusa aky je rozdiel medzi tym istym columbusom ktory ma este pismeno A, B, C atd. v cisle dielu a vseobecne aky je rozdiel medzi columbusom a RNS510 atd.?

Dakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Nebudes mit zapojeno (mel jsem to same) je nutne natahnout kabel, zapojit a nakodovat. Kontaktuj zdejsi elektrikare ;)

jsem tu novy takze zatim nevim jak kontaktovat elektrikare, kolik tak zhruba si mam pripravit penez ? a to je naka nadstandartni vybava ? pac ja mam laurina , a domnival sem se ze to bude uz soucasti.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...