p.o.d.r.y Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Zelo už jsem to spravil stacilo nakodovat pres diag. Uz to slape. ted me jako tebe trapi mapy. Chtel jsem zkusit kombinaci SD karty a DVD jenze to mi udela to same co pises melo by to nabidnout volbu aby si potvrdil nahravani mapy, ale to me nepusti a restartuje se dokola pak nabehne po nekolika restartech radio jako by se nic nedelo a hlaska CHYBA CD/DVD. Tak mi jeste zbyva to zkusit jen pres dvd mechaniku mam OK - pres tu jsem nahral novy sw. Nekdo radu co stahnout za mapy abych napalil a udelal jen pres DVD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Únor 9, 2017 Sdílet Odesláno Únor 9, 2017 Zdravim. Mam taky mensi problem s Columbom. GPS antenu (uz druhu v poradi) mam nalepenu na palubnej doske u vyduchov kurenie. Na Columbe mam FW 5238. Problem mam taky, ze mi chyta signal GPS priblizne 4-6 minut po nastartovani. Ked si dam info o GPSv servisnom menu, tak mam satelity "visible" vzdy 6-9, a z toho "tracked" 4-7. Takisto sa aj suradnice pohybuju normalne. Jediny problem je ten, ze mam "position" iba 2D, a az po tych 5 minutach sa zmeni na 3D a navigacia zacne fungovat. Myslite ze to je kvoli FW? Mam skusit nahrat znovu alebo nahodit 5274? Vdaka :) Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidSVK Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Zdravím, mám octaviu 2 pred fl (2008 elegance) a rozmýšľam o výmene autorádia stream za columbusa, chcem sa opýtať čo všetko je za potreby, treba meniť aj riadiaciu jednotku ? alebo poprípade kto by vedel niečo take urobiť najlepšie na Slovensku, Košice-okolie. Ďakujem za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Max výměna gateway a dokódovat, nic horšího tam není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 No a ešte poriešiť druhú anténu - buď pridať novú, alebo redukciu čo rozbočí existujúcu na obidva vstupy. Z hľadiska kvality signálu je najlepšie dorobiť druhú. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okulha Odesláno Duben 28, 2017 Sdílet Odesláno Duben 28, 2017 Zdarec, chtěl sem se optat - sem úplný laik Á koupil sem octavii 2, před fl, 2007, z výroby bez columbuse - ten tam dodělal předchozí majitel a funguje suprove až na dnešní problém - od začátku sem tam měl micro sd kartu v redukci (1 gb) a fungovala dobře, dnes sem zkoušel 2 gb sd kartu klasickou a napsalo to chyba sd a od té doby nejde ani ta micro sd v redukci.. nevíte někdo čím by to mohlo být? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabry Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Ahoj, nejde mi přehrávat hudba v columbusu přes bluetooth, asi tak před měsícem jsem měl možnost v nastavení nastavit přehrávání přes bluetooth tak jsem zafajfkoval a pak jednou se mi v nastavení objevilo aux dal jsem zatrhnout pak jsem to zrušil a od té doby se mi už neobjeví v nastavení přehrávání přes bluetooth a v media se mi už také neukazuje bluetooth ale ten aux nešlo by to nějak udělat abych tam měl zase jen to bluetooth, octavii mám po faceliftu z roku 2010 a chtěl jsem to vyzkoušet jestli to přehrávání přes bluetooth bude fungovat. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SparcoRS Odesláno Červen 21, 2017 Sdílet Odesláno Červen 21, 2017 zdarek ... viem, ze tu toho je ohladom columbusu habadej...mam problem s tym, ze po nastartovani mi columbus zapne, ale radio stanice sa vymazali, nehraje, aj pri prepinani a naladeni stanic nehraje, sd karta nehraje, NAVI ide, ale bez zvuku... mal s tym niekto problem? co to moze byt??? restart trojhmatom som skusal, aj odpojit baterku som odpajal na 5min a nic. Mam orig. columbus RS 5/2009 SW - Ver. 1404 map. ver. 6317 ... viete mi poradit niekto co s tym? .. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x2x2 Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Zdravim Chystam sa aktualizovat firmware 1004 na 5238 Na nete som nasiel toto: Volkswagen RNS 510 Firmware Upgrade version 5238 – Details Download Location 1: RNS_510_FW_5238_update.rar – 493.13MB (RNS_510_FW_5238_update.iso – 700,196KB) Download Location 2: FW_5238_ORIG.iso (638.79MB) Download Location 3: AU_FW_5238_90_5_5.iso AKU VERZIU TAM MAM NAHODIT???? DAKUJEM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Únor 21, 2018 Sdílet Odesláno Únor 21, 2018 Je někdo na ústecku kdo umí rozchodit face columbuse a před face MF volant? A asi i zobrazovani columbusu na maxidotu před face. Je na to nějaké spešl CD - ktere nemam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 21, 2018 Sdílet Odesláno Únor 21, 2018 na předFL maxidot stačí kódování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 22, 2018 Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 To teda nestačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 22, 2018 Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 To slyším poprvé, měl jsem radio HW C14 SW6270 a před FLmaxidot 08 842H, překodoval jsem protokol a bylo, víc FL Columbus neznám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 22, 2018 Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 s face software nefunguje mf volant a nejde přepnout z menu navigace na zpět na spotřebu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 22, 2018 Sdílet Odesláno Únor 22, 2018 ono rozdělovat SW na předFL a FL je dost ošajstlich, předFL SW je tak na 1Z0 jednotky, 3T0 už jsou fl, ale chápu tuhle myšlenku. Pokud nemá C14 HW, tak je řešení docela dostupné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PcGamer Odesláno Květen 16, 2018 Sdílet Odesláno Květen 16, 2018 zdarec pri koupi octy jsem mel nainstalovanej ke colombusu parrota, kdyz jsem ho zkusil sparovat, tak nesel, ani nesel zapnout, tak sem ho odstrihal. Kdyz se zapne radio, tak se vdycky "prihlasi" chtel bych ho od radia odmontovat, kdyz vyndam radio, tak je nejak zezadu jen pricvaklej bo je to slozitejsi?? Diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PcGamer Odesláno Červen 3, 2018 Sdílet Odesláno Červen 3, 2018 tak jsem konecne oddal parota. jen sem tam nasel 2 kabely ktery tam jen lezely:-) viz foto. ten modrej je na co?? me napadlo ze je GPS antena dozadu jak je ve strese, ale je tam zapojena ta GPS antena. pac origo nefunguje, bo se mylim?? a ten bilej?? diky jen jeste OT: kastlik mezi climatronikem a radici pakou je osvetlenej?? bo proc tam je ten bilej obdelnik?? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Červenec 12, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2018 áno ten modrý by mala byť GPS anténa na streche. Možno je pokazená a pôvodný majiteľ dal túto druhú anténu pod palubku. Veď vyskúšaj či nebude fungovať. Kastlík je osvetlený ak je fajčiarsky paket. Ide tam takáto žiarovka: https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/357919243d-ziarovka-popolniku-oe-8069.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PcGamer Odesláno Červenec 15, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2018 asi jo, se mu to nechtelo to tahat vejs. Ma to vliv na prijem signalu?? kdyz je to takhle v palobovce, ma smysl to vest nekam vejs?? a kastlik osvetleny nemam, sem to mel rozdelany. ale asi bych to musel cely predelat a nejak zapojit aby to fungovalo:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Prosinec 5, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2018 Ahoj kluci. Chci se zeptat je tu někdo kdo umí aktualizovat columbuse a mapy z okolí Královehradeckého kraje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Únor 20, 2019 Sdílet Odesláno Únor 20, 2019 (upraveno) pustil jsem rádio a to hrálo asi 30s, pak nějaký zvuk jak když se sekne písnička a ticho, dal jsem další písničku a zvuk nikde, u rádia nehraje zvuk, u SDkarty se dlouho načítají písničky a když to načte tak ji nepustí, to samé z HDD, navigace nemá hlas. Jinak rádio funguje jako přepínání v menu, nastavení navigace + mapy, jen to nemá žádný zvuk a MP3+HDD nepřehraje hudbu - jako že ani nezačne. V SETUP jsem dal tovární nastavení a to nepomohlo. Přišlo mi že se to rádio chová stejně jako když jsem ho koupil a bylo nastavené na SoundSystem, ale na kódování se nedá nic nastavit, nebere to novej kód. SS tam nemám, je to Octavia 2005 Elegance, původní rádio tam bylo Stream, Columbuse tam mám asi 3 roky a fungoval doteď bezchybně. V příloze info o rádiu a číslo gateway - tu mám původní, baterku mi to nevybíjelo a tak tam zůstala. Kde je problém? A pomohlo by přehrání SW? Nemá novější SW vliv pak na vybíjení baterie, když tam mam tuhle gateway jednotku? Jinak strčil jsem tam původní rádio Stream a to hraje jak má, problém je tedy v Columbusu asi. Upraveno Únor 20, 2019 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Březen 2, 2019 Sdílet Odesláno Březen 2, 2019 Ahoj mám v autě, navigaci amundsen, byval tam columbus a otazka je zda tam pujde zas dat bez problému columbus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 V 5. 12. 2018 at 15:38, Pepa01 napsal: Ahoj kluci. Chci se zeptat je tu někdo kdo umí aktualizovat columbuse a mapy z okolí Královehradeckého kraje ? budu mít origo mapy V16 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Květen 12, 2019 Sdílet Odesláno Květen 12, 2019 Promyslím to a když tak dám vědět. Tedka tam myslím mám V15Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 16, 2019 Sdílet Odesláno Květen 16, 2019 Zdravim kde prosím seženu nové boot logo? Chtěl sem si vytvořit vlastní ale bohužel odkaz nefunguje https://www.netdata.be/iso/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Červen 7, 2019 Sdílet Odesláno Červen 7, 2019 V 16. 5. 2019 at 15:58, PetrRS napsal: Zdravim kde prosím seženu nové boot logo? Chtěl sem si vytvořit vlastní ale bohužel odkaz nefunguje https://www.netdata.be/iso/ Ahoj, už jsis změnil boot logo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Červen 11, 2019 Sdílet Odesláno Červen 11, 2019 V 9. 6. 2019 at 22:15, PetrRS napsal: jasný Co je k tomu potřeba ? Nebo co je potřeba udělat ? 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 11, 2019 Sdílet Odesláno Červen 11, 2019 stáhnout iso vypálit na dvd dát do navi a přes boot menu nahrát, je tam ale možnost umrtvení rádia "na vlastní nebezpečí" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa01 Odesláno Listopad 1, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2019 V 12. 6. 2019 at 0:59, PetrRS napsal: stáhnout iso vypálit na dvd dát do navi a přes boot menu nahrát, je tam ale možnost umrtvení rádia "na vlastní nebezpečí" Ahoj, máš ještě DVD s boot logem ? 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.