j0ska Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 (upraveno) Tak už mám hlasové ovládání taky, a musím říct fakt bomba :) Zatím sice jen přes tlačítko na navi (ne přes volant), ale i tak :lool: Částečně frajeřinka (nastavování stanic rádia, přeříkání řasu dojezdu atd.), ale ovládání celého telefonního seznamu a zadávání cílů navigace je fakt super! Aby ti to šlo přes volant je otázka nakódování. Upraveno Leden 30, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Jj, vím, ale tam kde jsem si to nechal udělat to nevěděli :) Resp byl jsem pomalu první, komu to dělali :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Nová GSM jednotka ve spolupráci s Columbusem. Fakt žůžo. Umí A2DP audiostreaming, připojení je možné zvolit přes rSAP nebo jako u GSMII přes HSP, a asi největší bomba - SMS na Columbusu! Bohužel nejde s předface maxidotem v OII :lool: Fotky jsou ze Superbu II. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Muze to byt bobry jen tu zpravu psat asi jen u stojiciho auta nebo jestli to pujde pres hlasovy ovladani :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Pěkné, pěkné, SMS se daj číst na MaxiDotu, že? Asi si jí taky pořídím, zavrhl jsem difuzor, tak by za tomohla být jednotka :-) Ale k ní by musel být ještě nový mobil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Problém je, že na předFL maxidot nezobrazuje... takže do předFL OII nejde, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Mam prichozi SMSky na MAxiDOTu - tam je to velice, prevelice prakticke, nevim ale, cim by to mohlo byt na stredove obrazovce C. praktictejsi nez na Maxiku (primo v zornem poli), akorat to zvysuje fauxpass, kdyz si tu SMSku precte i nekdo nepovolany na Columbusu, napr. manzelka :-( ... Ale asi to je prave pro to psani, zobrazovani asi dale na Maxíku ? Chapu to jako pokrok jen v pripade toho psani SMSky, samozrejme pri stojicim vozidle. Ja tak musim nejdriv mobil odpojit od autotelefonu (vypnout mu BT, nebo odparovat), nebot v rezimu rSAP (GSMIII) je vlastni mobil mimo provoz, a aktivni autotelefon (v me verzi FL MR2010) SMSky psat neumi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ja mam taky zpravy na Maxi a to psani by se hodilo to GSM3 odpoji telefon tak zpravy jsou mimo tak tohle by se hodilo a to pujde dodelat na tu navigaci to psani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tato jednotka řeší problém volby mezi GSMII a GSMIII, protože si uživatel může vypnutím/zapnutím rSAPu před otočením klíčku zvolit jestli chce být přípojený přes režim vzdálené SIM nebo jako klasické HF přes HSP. SMS na navigaci jdou jenom při připojení přes rSAP, protože v tomto režimu není možné psát SMS na mobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A psani SMS na navi jde v jakym rezimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 pouze při připojení přes rSAP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) GSMII se na mobilu ukazuje jako SKODA_UHV GSMIII jako SKODA_rSAP nová jednotka jako SKODA_BT Když telefon podporuje profil A2DP tak je možné využívat tzv. "wireless stereo" Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A jeste se tam objevuje v Mediich jako sparovani s Bluetooth ale nemuzu to nejak zprovoznit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Problém je, že na předFL maxidot nezobrazuje... takže do předFL OII nejde, Co nejde do předFace Okty?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nová GSM jednotka, kterou Joska popisuje. Psal, že nespolupracuje s předface maxidotem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) přesně tak Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Jezis ja se neptam na Maxac ale na navigaci kdyz das media tak nahore si vybiras co chces jestli DVD SDkartu CD nebo HD a jeste tam je kolonka Bluetooth kterou nemuzu zprovoznit o Maxaci se vubec nebavim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 rstd klid :lool: My jsme odpovídali mischickovi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Tak to jo ja jsem v klidu prece jen jsem chtel vedet jeszli o tom nekdo neco nevi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Problém je, že na předFL maxidot nezobrazuje... takže do předFL OII nejde, no nevim mě to SMS zobrazuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Pěkné, pěkné, SMS se daj číst na MaxiDotu, že? Asi si jí taky pořídím, zavrhl jsem difuzor, tak by za tomohla být jednotka :-) Ale k ní by musel být ještě nový mobil... já si jí zase kupoval kvůli mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 no nevim mě to SMS zobrazuje řeč byla o nové GSM jednotce s A2DP ne o GSMIII 5N0 a SMS na maxidotu ta nová jednotka nefunguje v OII předFL protože se neukáže na maxidotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 řeč byla o nové GSM jednotce s A2DP ne o GSMIII 5N0 a SMS na maxidotuta nová jednotka nefunguje v OII předFL protože se neukáže na maxidotu. aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Nevite tedy co a jak to Bluetooth ale na navi nam pujde psat ta zprava to staci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Podle mě BT Audio půjde přes A2DP profil, který podporuje ta nová GSM jednotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 A ty jsi to nezkousel v tom Supu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 (upraveno) bohužel ne Upraveno Březen 3, 2010 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 To je skoda tak hlavne ze pujde psat ta SMS na navi i nam starejm vernejm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Psaní sms na navi mi připadá ulítlý - vím, jak mi odvádí pozornost, když vybírám hudbu z disku nebo cvakám adresu za jízdy. Psát celou zprávu je naprostá kravina... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 souhlas.Je to nejlepší,jak to někde napálit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.