Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu


Doporučené příspěvky

Záleží odkud jsi, ale kdybys to chtěl jen vyzkoušet bez stahování a pálení, určitě se tu najdou lidi, kteří mapy mají a když dorazíš, jistě zapůjčí k instalaci.

jsem z Brna, vim, ze tu nekdo je, komu to slo v poradku, ale stejne verim, ze by bylo lepsi, kdyz by mi hodil link na mapy do zpravy, nez abych ho otravoval ;) tak snad se nekdo najde

Odkaz ke komentáři

Řešili jste někdo (alespoň teoreticky) rozšíření Columbusu o iPad resp. použití iPadu jako monitoru k zadním sedačkám? Doma pomalu dosluhuje 1. gen., nenachází příliš uplatnění. Jednalo by se o to, že to co je zobrazený na Columbusu je zároveň na iPadu + v ideálním případě snadný odnesení z auta. Sice jsem "Mekař" a studoval jsem nějaký konektory, který dokážou rozšířit iPad jakožto ext. monitor, ale nevim jak je pak s napojením Columba + dobíjením baterie v jabku.

Asi je to blbost, jen mě to zajímá a vlastně proč by to nemělo jít. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Kluci, jaký je rozdíl v těch starších LCD Columbusech a novějších s LED displejem ? Je tam třeba jiná velikost HDD , nebo popř. ještě nějaké jiné rozdíly ?

Mám možnost koupit Columbuse vyrobeného v prosinci 2012 s HW:H71 a SW: 4120 , 3T0 035 680B . Chtěl bych to do Oct. FL r.v. 2011 eleg. s multifunk. volantem .Teď je tam Swing .

Můžou být s tím nějaké problémy ? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Když vyměním Swing za Columbus , bude mi všechno fungovat , tak jako předtím? Telefon přes bluetooth, hlasové vytáčení čísel atd. auto r.v.2011

Nevím jak je řešený ten mikrofon, jestli je teď v tom Swingu , nebo někde externě ? Viděl jsem totiž , že existuje mic.pro Columbuse. Tak nevím jestli ho musím kupovat, nebo jestli to bude fungovat , tak jak to funguje nyní s rádiem Swing když je přehodím ??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...