Daniel20 Odesláno Červen 4, 2017 Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 Vypadá to, že budu muset vyměnit celý stabilizátor, a tak by mě zajímalo, jak to udělat. Jestli se musí sundat celá nápravnice nebo ji stačí nějak povolit. Spíše takový postup jak to udělat. Další věc, je možné, že stabilizátor může ovlivnit brzdění, protože když jedu tak okolo 120 a dupnu na brzdu auto táhne doprava. Pístky prý chodí a jsou tam nové hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2017 http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3787593-DIY-Front-Sway-Bar-Install Takže pokud to dobře chápu, tak stačí povolit 4 šrouby na řízení(nebo servo nebo co to je), pak stačí povolit 4 šrouby nápravnice, držák k převodovce a pomalu snížit, tak o 2cm a vyndat předkem ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2017 Nikdo neměnil ? Bude pasovat z R32 23mm ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červen 6, 2017 Sdílet Odesláno Červen 6, 2017 Neviem ci pomôže. Ja som menil z tdi na tip rs (19mm) a pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2017 Předpokládám, že při vyměně předního (23), bych měl dát i větší zadní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Předpokládám, že jsi ještě auto neměl na zdviži. Protože vzadu stabilizátor není. :-D Teda pokud tam není nějaké "sportovní" dodanej, ale u o1 je na zadku v podstatě k ničemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 Ale mel neboj, na briskoda sem myslim cetl, ze tam davaj neuspeed 25 ale na to kaslu, dam tam jen predni 19, spis me zajima ten postup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 8, 2017 Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 (upraveno) Laetry: Proč by měl být k ničemu? Dle zkušeností to docela dost změní chování auta. Mám doma zadní HR i Neuspeed a chystám se na montáž. Daniel: Teoreticky by to tak jít mělo. Ten 23mm z R32 pasovat bude, ale cenovka za něj je docela vysoká. Co se Ti stalo se stabíkem, že ho měníš? Stabíků s různou tloušťkou mám doma dost a všechny jsou v pořádku. Pak je otázkou, jestli ten přední velký, popřípadě i zadní, člověk využije. Znát to bude, pokud člověk umí jezdit na hraně možností podvozku, kdy opravdu využije zlepšení. Ale při normální jízdě se toho oc nezmění. Upraveno Červen 8, 2017 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 No přemýšlím nad tím, že když už to budu rozdělávat tak, že bych dal tužší a na zadek dokoupil, ve škodovce stojí 3600 (23) a 2600 (19). Ale zase na to moje ježděníčko by to asi nemělo moc vliv, takže těžko říct, kde jsi sehnal ten neuspeed 25? Když jsem si měnil silentbloky, tak jsem vymlátil i ty plastíky, na kterých to je, takže teď mi to zase začalo vrzat, dával jsem i menší (myslím 17) ale moc dlouho to nevydrželo, takže jsem se rozhodl vyměnit celý stabilizátor a dát i gumy přímo na něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 A zjišťoval jsi dostupnost toho 23mm? Co jsem se o to kdysi zajímal, tak ne všude ho mají. Jinak jde o to, jak jezdíš. Znát budou, pokud člověk bere zatáčky dost rychle. Pokud jezdíš v klidu atp. tak moc rozdílů nepoznáš. To HR i Neuspeed mám z Anglie. Jinak ten 19mm mám doma, tak kdyby jsi o něj měl zájem, dej vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Kde se to dá objednat a kolik to stojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Na předku ten 23mm tak znát není. Za ten zadek počítej cenu kolem 10 tisíc bez dopravy. Můj názor ale je, pokud nejezdíš na okruhy, nějaké amatérské závody do vrchu či rally, případně pokud nejezdíš opravdu ostře do zatáček na okreskách, tak možnosti těch stabilizátorů zase tolik neužiješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Ach to jsem čekal, že to bude levnější, takže z toho asi padá a dám jen přední 19. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Ale zajima me ten postup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 Nikdo to nikdy neměnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 Neměnil jsem to, chystám se teprve, ale co mám načtené, tak se musí sundat nápravnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 No budu to delat podle toho odkazu, tak snad to pujde dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Ten odkaz jsem nějak přehlédl, však je to tam pěkně popsané. Jen RS má stabík chycený k tlumičům a ne k ramenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 Tak výměna proběhla podle návodu a bez problému. Měl bych udělat geometrii, když šla nápravnice dolů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.