Přejít na obsah

SuperPro sil. rizeni

Daniel20

Doporučené příspěvky

Nevím no. Inženýři ve Škodovce to navrhli tak, aby to fungovalo s tím co na autě je. Takže moje rada je, pokud tam je vůle, dej tam silentblock co tam patří. Ušetříš peníze a bude to ok. Nebo .... dej vydělat kouzelníkům a mysli si, že je to lepší :-)

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nejdriv udelej GO predni napravy a pak vymyslej takovy ptakoviny. Jestli je stabik volnejsi pri jizde rovne nebo po nerovnostech nepoznas. Jednou mi ho v servisu zapomeli pres kosti pripojit a temer jsem nepoznal, ze neni prisroubovanej. Ty mas vule v jinych casti napravy, takze jak jsem uz napsal, udelej GO a uvidis ten rozdil ;)

Odkaz ke komentáři

Generalni oprava predni napravy zahrnuje, cepy (vnitrni a vnejsi), tycky rizeni, kosti stabilizatoru, ulozeni stabilizatoru (staci klasicke gumove), zadni popr. i predni silentbloky (ty zadni doporucuji dat plne, jako ma treba Audi TT) a to by asi bylo vse. Je to sice trochu nakladnejsi oprava (5-8tis), ale vyplati se, protoze zmizi veskera vule v rizeni a auto je pak v zatackach a na nerovnostech pevne a presne :palec:

Odkaz ke komentáři

Jak píší kluci, udělej GO nápravy nejdřív. Pokud to nebylo dělané na autě, tak na 100% tam budou vůle. Já měl dělané 3 roky zpět silentbloky ramen a stabíku, horní uložení a čepy a rozdíl byl neskutečný. Na kompletní GO se chystám, protože po těch 3 letech už tam zase něco odešlo.

Odkaz ke komentáři

Budu se vším kývat :D, mám tam nové pružiny, horní uložení, ax. ložiska, silentbloky zadní, teď dám nový stab. + gumy, a ještě ty malé v ramenech. Příští týden to jede na stk.

Ještě jedna věc by mě zajímala, mohl by způsobovat špatný tlumič, že při brzdění auto jede doprava? Taky je to takové dost houpavé.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...