Daniel20 Odesláno Červen 17, 2017 Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 Má někdo ? https://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1u-96-10/podvozek/silentbloky/superpro-silentblok-uchyceni-rizeni-octavia-golf-4-leon-a3-tt-2012.html Bude to mít význam, zlepší se celkově řízení? Když jsem koukal na ten svůj, tak mi príjde, že tam je trochu vůle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 18, 2017 Sdílet Odesláno Červen 18, 2017 Nevím no. Inženýři ve Škodovce to navrhli tak, aby to fungovalo s tím co na autě je. Takže moje rada je, pokud tam je vůle, dej tam silentblock co tam patří. Ušetříš peníze a bude to ok. Nebo .... dej vydělat kouzelníkům a mysli si, že je to lepší :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 19, 2017 Sdílet Odesláno Červen 19, 2017 Co si představuješ pod pojmem zlepší řízení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 Jestli to bude treba citlivejsi, kdyz jsem asi 120 pres trochu hrbolatou cestu, tak se s tim volantem dalo jakoby tocit ale stejnak to jelo rovne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 20, 2017 Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 Nejdriv udelej GO predni napravy a pak vymyslej takovy ptakoviny. Jestli je stabik volnejsi pri jizde rovne nebo po nerovnostech nepoznas. Jednou mi ho v servisu zapomeli pres kosti pripojit a temer jsem nepoznal, ze neni prisroubovanej. Ty mas vule v jinych casti napravy, takze jak jsem uz napsal, udelej GO a uvidis ten rozdil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 A co myslis? Cepy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 20, 2017 Sdílet Odesláno Červen 20, 2017 Generalni oprava predni napravy zahrnuje, cepy (vnitrni a vnejsi), tycky rizeni, kosti stabilizatoru, ulozeni stabilizatoru (staci klasicke gumove), zadni popr. i predni silentbloky (ty zadni doporucuji dat plne, jako ma treba Audi TT) a to by asi bylo vse. Je to sice trochu nakladnejsi oprava (5-8tis), ale vyplati se, protoze zmizi veskera vule v rizeni a auto je pak v zatackach a na nerovnostech pevne a presne :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Ještě bych doporučil silenbloky uložení nápravnice. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Jake ulozeni myslis? Na predni naprave jsou preci jen predni SB a zadni SB, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 ty myslíš silentbloky ramen. Ty jsou predni a zadni. Ale jeste je napravice chycena do kastle prez dva silentbloky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Příští víkend budu měnit stabilizátor tak na to kouknu, jestli tam nejsou vůle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Jak píší kluci, udělej GO nápravy nejdřív. Pokud to nebylo dělané na autě, tak na 100% tam budou vůle. Já měl dělané 3 roky zpět silentbloky ramen a stabíku, horní uložení a čepy a rozdíl byl neskutečný. Na kompletní GO se chystám, protože po těch 3 letech už tam zase něco odešlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 ty myslíš silentbloky ramen. Ty jsou predni a zadni. Ale jeste je napravice chycena do kastle prez dva silentbloky. Aha, tak to jsem nevedel... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Mě by hlavně trochu zajímalo jak ty vůle chceš zjišťovat... Na rozhozeni auta stačí malá vůle, kterou stejně nijak nezjistís... Nebo já na to alespoň nepřišel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Budu se vším kývat :D, mám tam nové pružiny, horní uložení, ax. ložiska, silentbloky zadní, teď dám nový stab. + gumy, a ještě ty malé v ramenech. Příští týden to jede na stk. Ještě jedna věc by mě zajímala, mohl by způsobovat špatný tlumič, že při brzdění auto jede doprava? Taky je to takové dost houpavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 to může být taky podhuštěné jedno kolo, pak to táhne při brždění na stranu ... co se týká tlumičů, zajeď si do nejbližší pobočky BestDrive, dělají test tlumičů myslím za 200 Kč. A budeš vědět, jak na tom který tlumič je ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 No stk to prošlo, prý všecko OK, tlumiče jsou 70% předek a 50% zadek, na to kolo se kouknu (no levé skoro 2.5 a pravé lehce nad 2.4) , stab. nový + gumy a přestalo to vrzat, sice si to sem tam tak divně zapištělo ale to bych řekl, že si sedne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.