kuk Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Chci se zeptat majitelu stejne octavie na ovládání oken od řidiče octavia 1 kombi r.v.2000 facelift model 2001.Mám dotaz. Obas se stane ze okno u ridice nezavre automaticky okno smerem nahoru po promacnuti tlacitka nahoru ( dolu to jde ). Vycistil jsem komplet ovladni tlactek vcetne elektronicke desky tlacitek a uz to asi funguje uvidim jestli to bude zlobit dal. Vcem eventualni hledat problem jinde kdyby to nepomoholo ( draty jsem kontroloval nikde nejsou prerusene) ?A dalsi otazka. Umi se dovirat automaticky i zadni okna ? Ptam se z toho duvodu ze me to nejde. Nasel jsem moznou pricinu a to ze v ovladani zadnich tlacitek na okna nejsou pruzinky + platove zobacky. Zkusil jsem to prehodit z prednich talcitek na zadni ale okna se automaticky nestahuji/nezaviraji. Elektronicka deska tacitek má osazene kontakty i dotykova guma ma samozdrejme dotykove plochy na zadni tlacitka.Je to zalezitost komfortky (mam 2,5 generace),nebo se to musi nekde pres diagnostiku aktivovat, nebo to zkratka je jiz tak udelane od vyrobce vubec nikdy se zadni okna aotomaticky nestahovali/zatahovali ? diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 O1 RV '98 to umí ,takže by to tvoje mela umět taky ,je to jednoduchý -pokud jsou ty přepínače 2polohovy jak nahoru tak i dolu ,tak to umí ,koukni se v pruchodkach dveří jestli nejsou dráty prezvejkany ,můžou bejt i motory špatný ,ze to samo vyhodnotí překážku v jakékoliv pozici a nejede sam Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuk Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Diky za info. Problem je v tom ze sem rozebral ovladac u ridicovych dveri a v talcitkach na predni okna jsou pruzinky a takova palstova T čka. V zadnich tlacitkach ty kompponenty chybi a tak jsem je vzal ze predu a dal do zadu ale automaticky to stejne nezaviral/neotvira. Prezvejkane draty nejsou. Motory nevim jak poznat jestli jsou dobre. Okna vzadu se zaviraji dobre jak ovladci ze dveri tak z ovladace od ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Opravdu jsi čekal, že "výměna/úprava" tlačítek bude stačit? Chybí ti tam minimálně ještě dojezdy. Jestli na to má vliv ještě komfortní jednotka, tak to už nevím, ale výměna tlačítek určitě stačit nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuk Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Ahoj , necekal jsem ze to bude fugovat . Puvodni otazka vlastne je zda to auto umi v zakladu od vyrobce ci nikolv a nevim jak to poznat. Nejsem prvni majitelem auta a hodne bylo v aute hrabano. Nevis prosimte jak to zjistim ? Nevim totiz jak vpadaji dojezdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Zadní okna z výroby dojezdy nemají, jestli to jde dodělat, to nevím. Na to se zeptej někoho povolnějšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2017 Jak uz napsal Laetry, zadni okna dojezdy nemaji, takze musis po celou dobu tlacitko drzet, jen u prednich ty dojezdy funguji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuk Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Kluci , umite nekdo pordne nemecky ? Tady sem nasel upravu. Je to tedy na pasata ale treba by to slo i na Octku. http://www.passatplus.de/umbauten/fensterheber/index.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Zadní okna z výroby dojezdy nemají, jestli to jde dodělat, to nevím. Na to se zeptej někoho povolnějšího.Táta ma r98 a ta je ma ,z vyroby Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 To mi chces rict, ze kdyz zmacknes tlacitko zadniho okna a pustis, tak ti okno samo sjede nebo vyjede nahoru jako tomu je u prednich oken? Nechci se te nejak dotknout, ale dost pochybuju ze to tak funguje, protoze OI dojezdy u zadnich oken nema... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Od řidiče to tak funguje ,taky jsem se divil Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 MR 97 to fakt asi uměly. Přední stahování nemělo v té době ani dvoupolohová tlačítka, takže spustit okno třeba jen o 2 cm, byla záludnost, proto to pak Škodofka předělávala. Myslím, že se hodně o dojezdech psalo v sekci Rapid, možná by stačilo přidat jen nějaký dojezd - https://www.ahifi.cz/modul-dojezdu-oken-vw-skoda-audi-seat.html#tab-comments ale nevím to přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.