Přejít na obsah

Generálka podvozku - PROČ LOCK??

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

založil jsem téma Generálka podvozku, kde se ptám opravdu na kompletní podvozek ...

Nemám čas hledat utržky informací po celém foru a myslím si, že tema na kompletní generalku má svoje opodstatnění.

Podá spoustě lidí informace, které by třeba museli taky hledat po X dalších tematech.

Ale bohužel mi ho pan Dakie zamknul s komentem, že toho je na foru mrak ...

Asi má pravdu, ale já nemám čas sedět a hodiny pročítat temata, abych se přes hromady věcí, které mě nezajímají dostal možná k tomu co chci ... Myslím si, že v podobný situaci je hodně dalších lidí...

Nesouhlasím se zamčením...

Zdeněk

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, to jsem přehledl, že píšu do O1.

A fakt nemám čas prolízat veškerý temata jen proto, abych si z toho musel postupně skládat věci jako puzzle.

Nebo se po projití celýho tematu dozvědět, že tam nic duležitýho není ....

Založení novýho tematu mě tolik času nestálo, stejně Tebe pane Administrátore, když jsi musel zamikat to téma .....

A promiň, ale čtení všech komentářu fakt neberu jako studium ....

V podstatě mi tady nabízíš, abych prolezl všechno kvuli věci kterou potřebuju ...

Na to nemám čas ani náladu.

Jak vidím, tak je to stejný, jako na spoustě forech ... Hromada keců a skutek utek ...

Zlatá dílenská příručka....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

:palec: :lol: :smich: Ked nemas cas tak auto daj do SERVISU!!!! NA GO!!! :prcprc: :prcprc:

Jasně, do servisu ...

Aby to tam někdo s vyučákem na kuchaře, za předem předepsanej čas, naflákal bez očištění na starý šrouby, bez žádnýho namazání atp..... A já jsem strávil celej čas díváním se, aby mi tam dali aspon ty kvalitní díly co jsem si přivezl, a ne nějakou lacinou náhražku za pár korun .... když už vůbec ...

Nauč se číst PO ČESKY :jelen: , nemám čas hledat v milionech temat, chtěl jsem se jenom zeptat na všechno naráz, protože to potřebuju co nejdřív udělat ... JESTLI TOMU NEROZUMÍŠ, TAK SI TO NECH PŘELOŽIT TRANSLATOREM ...

Jsi frajer PROCHY603 :palec: ... Ale víš co, běž to radši udělat rybičkám, když je máš tak rád :prcprc: Ahoj

Odkaz ke komentáři

Tak znovu, přečti si nejdřív pravidla fóra, kde je jasně napsané, že nejdřív máš použít funkci hledat. A pokud nemáš čas si pročítat X témat, pak si kup dílenskou příručku a přečti si tu. To ti určitě zabere míň času.

A přestaň urážet další členy fóra.

Odkaz ke komentáři

Tak znovu, přečti si nejdřív pravidla fóra, kde je jasně napsané, že nejdřív máš použít funkci hledat. A pokud nemáš čas si pročítat X témat, pak si kup dílenskou příručku a přečti si tu. To ti určitě zabere míň času.

A přestaň urážet další členy fóra.

Vážený administrátore,

jak mám asi použít funkci hledat, když potřebuju udělat celou generálku podvozku najednou?

Mám hledat postupně podle všech dílů který potřebuji?? .... TROCHU NAIVNÍ NE ...._

Číst hezky X věcí, který nepotřebuju jen proto, že to je v pravidlech??

Děkuji nemám zájem ...

A když jsme tedy u toho ...

Mohl by jsi mi poradit jak mám funkci hledat v tomhle případě použít??

Hledat třeba TLUMIČ PŘEDNÍ, ULOŽENÍ TLUMIČE, LOŽISKA, SILENTBLOKY ATD. ATP??

Tomu přece ani sám nevěříš, že by se takhle dalo něco pořádnýho najít .... JO MAXIMÁLNĚ TEHDY POKUD PŘEČTU VŠECHNY VÝSLEDKY ... TZN. TAK JAKO TAK CELÝ FORUM ....

A TO SI HO ROVNOU MŮŽU PŘEČÍST, BEZ POUŽITÍ FUNKCE ...

TAKŽE K ČEMU JE TA FUNKCE??

MŮŽEŠ I TOHLE VLÁKNO ZAMNOUT, PŘÍRUČKU MÁM VYTIŠTĚNOU, DÍLY NAKOUPENÝ ...

MOCKRÁT DĚKUJI ZA TO, KOLIK SJEM TADY MOHL NAJÍT INFORMACÍ ...

NASHLEDANOU

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím, ale očividně máš nějaký problém s chápáním textu... Chceš informace, tak hledej a pak čti. Nemáš čas a ani chuť? Tak to je tvůj boj. Tak to prostě v životě funguje. Informací o podvozku je tady toho dost.

Máš pravdu nemám chuť číst dohady o tom jestli dělat X+Y nebo Y+X desektrák dokola od každýho kdo "má nejvíc příspěvků v clubu" .... Mám dokupy na třech Octaviích 2 najeto vic než 800 000km... znám to auto jako svý boty ... Jenže jsem jí měl vždycky jako služebák, takže jsem nemusel nikdy řešit servis ... O tom autě si myslím jen to nejlepší, nikdy mě nikde nenechalo ... A že jsem s ní byl fakt daleko, a dával jsem jí i pořádně zabrat ... Proto jsem si vzal "jetou" do svý garáže .... Nejsem pisálek, co nezná ruce od šmíru a neumí ani složit dohromady golu s nástavkem ... Jen prostě nemám čas dokola prolízat po jedný věci celý forum ... Chi informace pohromadě ... Ne jen pro sebe, ale třeba i pro stejně smýšlející lidi, který se chystaj na komplet spodek ... Ale buďte tady už všichni v klidu ...Už jsem pročetl dílenskou příručku, objednal německou prvovýrobu a teď o víkendu to s pár stranama příručky dám všechno nový ... v pondělí geometrie a hurá ....

Děkuji mnohokrát za pomoc a skvělej přístup lidí a hlavně ADMINU na tomhle FORU.

Odkaz ke komentáři

Vazeny pane, mate cas psat zde romany, ale nemate cas si projit forum v nekolika tematech? Forum

je tu od toho, aby si zde lidi neco nasli sami a ne abychom po X tematech vypisovali znovu dalsi stejna temata, to jaksi prakticky nejde, nebo snad si myslite, ze ano?

Pokud nekdo ma cas a je ochotny, sepise navod pro ostatni, jenze nad nim se stejne debatuje apod.

Stejne tak, kdybyste hledal v sekci o proverenych servisech ci servismanech, tak najdete spoustu tech, kteri vam tam nedaji cinu a nepsal byste takove blbosti.

Mate cas jen na to co chcete a chcete, aby jini venovali svuj cas pro vase problemy. Tak to asi narazite. Ostatni venovali jiz cas komenty, co oni maji, nemaji, co si mysli apod.

A na vas je si to projit.

Bohuzel klasicky pristup nekterych lidi v teto zemi. Tady jsem, toto chci a vy ostatni se starejte. Nikoli, ze by se dany clovek zapojil, neco si nastudoval, vyhledal apod. Jelikoz je co, pohodlny....

Proste jste nepochopil podstatu fora, kazdy si vse projde, udela si obrazek sam a vrhne se na to, na co potrebuje.

Odkaz ke komentáři

Vazeny pane, mate cas psat zde romany, ale nemate cas si projit forum v nekolika tematech? Forum

je tu od toho, aby si zde lidi neco nasli sami a ne abychom po X tematech vypisovali znovu dalsi stejna temata, to jaksi prakticky nejde, nebo snad si myslite, ze ano?

Pokud nekdo ma cas a je ochotny, sepise navod pro ostatni, jenze nad nim se stejne debatuje apod.

Stejne tak, kdybyste hledal v sekci o proverenych servisech ci servismanech, tak najdete spoustu tech, kteri vam tam nedaji cinu a nepsal byste takove blbosti.

Mate cas jen na to co chcete a chcete, aby jini venovali svuj cas pro vase problemy. Tak to asi narazite. Ostatni venovali jiz cas komenty, co oni maji, nemaji, co si mysli apod.

A na vas je si to projit.

Bohuzel klasicky pristup nekterych lidi v teto zemi. Tady jsem, toto chci a vy ostatni se starejte. Nikoli, ze by se dany clovek zapojil, neco si nastudoval, vyhledal apod. Jelikoz je co, pohodlny....

Proste jste nepochopil podstatu fora, kazdy si vse projde, udela si obrazek sam a vrhne se na to, na co potrebuje.

Tak mi vážený pane odpovězte na pár otázek, prosím ...

Existuje vlákno s kompletní generálkou podvozku??

Kolikrát musím vyhledávat, abych složil informace pro celou generálku?

Kolik času zabere vyhledávání a projítí v podstatě celé sekce podvozek??

Kolk zbytečných informací a diskusí musím vyhledat a přečíst, abych zjistil, že zrovna tyhle informace nepotřebuji??

Když na tyhle otázky odpovíte, tak možná konečně pochopíte proč jsem chtěl založit tohle téma.

O psaní románů prosím mlčte, ještě mi Vaše forum nezabralo více než pár desítek minut na psaní.

O autorizOvaných servisech si myslím své a nerozmluvíte mi to, mám prostě více špatných zkušeností,podotýkám, že přímo s autorizovanými servisy.

A teď ještě řeknu něco já Vám ....

Já rozumím tomu, proč je důležité pro Vás jako pro Adminy, aby lidé vyhledávali, pročítali atp... I když třeba nakonec nic nenajdou...

NENÍ TO NÁHODOU O ČASE STRÁVENÉM NA VAŠICH STRÁNKÁCH??

NEPOČÍTÁ SE TAKHLE NÁHODOU PODLE TOHO CENA REKLAMY??

TUDÍŽ VLASTNĚ MÁTE ZÁJEM O TO, ABY TU BYLI LIDÉ CO NEJDÉLE, NENÍ TO NÁHODOU TAK??

A NECHTE SI PROSÍM ŘEČI O KLASICKÉM ČECHÁČKOVSTVÍ, VY NEZNÁTE MNE A JÁ NEZNÁM VÁS.

POKUD VÍM, TAK JSEM NEZALOŽIL TÉMA, KTERÉ BY JIŽ ZALOŽENÉ BYLO, CHTĚL JSEM POUZE DISKUTOVAT O GENERÁLCE JAKO O CELKU. TAKŽE CO JSEM PODLE VÁS PORUŠIL?

JÁ JSEM TADY JAKO PRVNÍ ANI NIKOHO URÁŽET NEZAČAL, POUZE JSEM NAPSAL SVUJ NÁZOR A PROTESTOVAL JSEM PROTI ZAMČENÍ TEMATU. NIC VÍC.

Odkaz ke komentáři

Založ téma o kompletní GO podvozku a dej do něj vše co k tomu patří a bude to OK. Nebo si to představuješ jinak, jak prosím Tě? Že sem každej začne díky tobě házet svoje rady který už dal do sólo témat ke konkrétním částem podvozku? To tu z toho bude akorát guláš. Začni makat, vyhledej co je k tomu potřeba a udělej srozumitelnej návod co je potřeba ke kompletní GO podvozku, dej to sem a pak můžeš kritizovat.

TAKŽE CO JSEM PODLE VÁS PORUŠIL?

Cituješ každý předchozí post, jako smyslů zbavený. Třeba právě tímto plevelem se zbytečně natahují témata a mají pak o x stran víc. Psaní textu velkými písmeny- nejsme tady hluší ani slepí. Naopak nám to čtení stěžuješ tím velkým písmem. Zřejmě máš potřebu nám ukázat že je tvé sdělení velmi důležité, ale souvislý txt psaný velkými písmeny o lecčem vypovídá. Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Založ téma o kompletní GO podvozku a dej do něj vše co k tomu patří a bude to OK. Nebo si to představuješ jinak, jak prosím Tě? Že sem každej začne díky tobě házet svoje rady který už dal do sólo témat ke konkrétním částem podvozku? To tu z toho bude akorát guláš. Začni makat, vyhledej co je k tomu potřeba a udělej srozumitelnej návod co je potřeba ke kompletní GO podvozku, dej to sem a pak můžeš kritizovat.

Cituješ každý předchozí post, jako smyslů zbavený. Třeba právě tímto plevelem se zbytečně natahují témata a mají pak o x stran víc. Psaní textu velkými písmeny- nejsme tady hluší ani slepí. Naopak nám to čtení stěžuješ tím velkým písmem. Zřejmě máš potřebu nám ukázat že je tvé sdělení velmi důležité, ale souvislý txt psaný velkými písmeny o lecčem vypovídá

Jak vidím tak pořád stejný ....

Do mě všichni kopat můžou, ale nechápe to nikdo ...

Jsou tady napsaný kopce s prominutím píčovin, který nikomu s ničím nepomůžou, ale to nikomu nevadí ...

Ale to, že někdo chtěl udělat nový téma, kde bude pár informací pohromadě,tzn. při napsání ve vyhledávači generálka podvozku naskočí jedno celý téma, to je zložin ....

Myslel jsem si, že o víkendu nahodím kameru na stativ a hodím sem komplet celej postup generálky přední i zadní napavy.

Ale můžu se na to tak leda vysrat, když čtu jak je důležitý " makat" a vyhledavat, než mít věci a informace co patří k sobě, pohromadě.

Dál si tady vypisujte a makejte ...

Já si vystačím s dílenskou příručkou ...

Jo a klidně mě za ty sprostý slova vyhoďte, je mi to u sedínky ...

S uctivím pozdravem

Zdendour

Odkaz ke komentáři

Téma mohlo být zajímavé a užitečné. Ale to bys musel přijít první s troškou do mlýnu a ne udělat nadpis a čekat, že ti sem všichni vypíšou svoje detailní zkušenosti. Zkrátka jsi nevykročil šťastnou nohou. Smaž si účet, a až sem budeš chtít někdy zapadnout, tak začni znovu a jinak.

Odkaz ke komentáři

Toto téma je nejzajímavější z toho pohledu, že tady vůbec nemá co dělat, vše v něm i celé téma je porušování pravidel fóra, ale stále tady je a je otevřené. A příspěvky zde má i moderátor či admin. Jsem tedy zvědavý, kdy to zde bude zamknuto, nebo téma přesunuto a z jakého důvodu to bude, když očividně zatím k tomu důvod není.

Odkaz ke komentáři

tady čtu 8 z tvých celkem 10ti příspěvků, že informační hodnota je "0", navážíš se do lidí bezdůvodně, když se ti snažili slušně vysvětlit, že "kdo se moc ptá, málo googlí" ... jediné co jsi tímto přístupem získal, je to, že ti určitě každej "s radostí" pomůže a poradí ...

Odkaz ke komentáři

Téma mohlo být zajímavé a užitečné. Ale to bys musel přijít první s troškou do mlýnu a ne udělat nadpis a čekat, že ti sem všichni vypíšou svoje detailní zkušenosti. Zkrátka jsi nevykročil šťastnou nohou. Smaž si účet, a až sem budeš chtít někdy zapadnout, tak začni znovu a jinak.

Já jsem začal, ale bohužel hned chybou dotazem na O2 v sekci O1.

Vyhledával jsem všechny možný slova, ale nikdy pořádný výsledek, nejsem typ člověka, co po přečtení jednoho komentu, jde a udělá to tak ...

Rád bych diskutoval a ne jenom vysával informace...

Bohužel jen co jsem založil téma, tak mi bylo zamčeno s odpovědí, že "toho tady je mrak LOCK"

Na protest jsem založil tohle vlákno a už četl jen to jakej jsem D***L..

TAKŽE VŠEM CHYTRÝM A NEJLEPŠÍM DISKUTUJÍCÍM A ADMINISTRÁTORŮM TOHOTO FORA:

- NAKOUPENA NĚMECKÁ PRVOVÝROBA

- POLOOSY, VYČIŠTĚNÍ, NAMAZÁNÍ, NOVÉ MANŽETY.

- KULOVÉ ČEPY, SILENTBLOKY, STABILIZAČKY, TLUMIČE+ULOŽENÍ, PRUŽINY - KOMPLET NOVÉ

- TOTÉŽ I ZADNÍ NÁPRAVA

- NAKONEC JSEM DAL I KOMPLET LOŽISKA+KOTOUČE+DESKY - PŘEDEK PLUS ZADEK

- S POMOCÍ PŘÍTELKYNĚ, DÍLENSKÉ PŘÍRUČKY A 2xHEVERU ZA ČISTÝ ČAS 9H ( JEDNA SOBOTA)

- GEOMETRIE V NAPROSTÉM POŘÁDKU A V AUTĚ TICHO JAKO V KOSTELE

CHTĚL BYCH VŠEM PODĚKOVAT ZA OCHOTU SE PODĚLIT O ZKUŠENOSTI A NÁZORY, KTERÉ POMOHLI MĚ A POMOHOU URČITĚ STEJNĚ I DALŠÍM ...

- PO JEJICH VZORU KONÁM STEJNĚ, PORADTE SI A HLEDEJTE, JE TOHO TADY VŠUDE PŘECE MRAK

NASHLEDANOU

tady čtu 8 z tvých celkem 10ti příspěvků, že informační hodnota je "0", navážíš se do lidí bezdůvodně, když se ti snažili slušně vysvětlit, že "kdo se moc ptá, málo googlí" ... jediné co jsi tímto přístupem získal, je to, že ti určitě každej "s radostí" pomůže a poradí ...

Tak mi zkus odpovědět na ty otázky, co jsem se ptal výše ... A pak tady vysvětluj něco o tom, kdo málo googlí....

Informace k ničemu, bude pořád k ničemu i když tady bude napsaná 10x pokaždý v jiným vlákně... A k čemu Ti taková informace pomůže si laskavě domysli sám ...

Odkaz ke komentáři

Ak na všetko potrebuješ dielenskú príručku, tak ti oznamujem, že sú tu borci, ktorí toto robia aj po tme a z hlavy, takže až taká hviezda nie si.

Prosím adminov o zamknutie prípadne zmazanie tohto vlákna. Na "protest" si niekto založí vlákno a pokračuje s OII vo vlákne OI, informačná hodnota limitne blížiaca sa k nule.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...