Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Mišel: podvozek mám sériovej(aspon myslím) ale jelikož jsou tlumiče asi malinko "unavené" tak to trošku táhne dolů.Jinak jsme to předloni porovnávali s OII tady z fora a konkrétně třeba Doliho OII RS byla jen o pár čišel vic dole :lool: nic velkyho tak nevím jestli tam bývalej manager z Bolky něco navymýšlel :D

Už aby bylo jaro,už mě ta zima štve.Kdybych věděl že se odstěhujeme do města tak do dieslu už nikdy nejdu-ty couračky s naftou v minusové teplotě je docela opruz :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Takže díky Bohu to bylo vybitou baterii ve sklopném klíči :)

Dnes byli trošku stres v práci tak jsem zajel k 500m vzdálenému autorizovanému servisu Porsche HK,chvilku jsem čekal a jelikož měli poradu tak během pěti minut přiběhnul přijímaci technik a po chvíli povidání mi řekl že to bude trvat hodinu a jestli bych nechtěl nechat auto aby to napíchli na diagnostiku a chvili se s tím "pohráli" s čimž jsem nesouhlasil jelikož jsem potřeboval během chvilky být zase zpátky v kancleláři... odpoledne po 16 hodině jsem zajel do Olfincaru na Hradubické kde byl diametrálně rozdílný přístup k mému problému.Stálo mě to celých 50,-Kč a když jsem se ptal v Porsche tak mi řekli že to bude stát 500,-Kč Docela sila co? :lol:

Jinak se nemusi nic přeprogramovávat jak mě řikali v prvním servisu takže opravdu pohoda.

P.S dva autorizovany servisy a dva uplně rozdílné "pohledy na věc" Smutny.

Odkaz ke komentáři
Takže díky Bohu to bylo vybitou baterii ve sklopném klíči :D

Stálo mě to celých 50,-Kč a když jsem se ptal v Porsche tak mi řekli že to bude stát 500,-Kč Docela sila co? :D

P.S dva autorizovany servisy a dva uplně rozdílné "pohledy na věc" Smutny.

presne ako som počul, tam kde robia alarmy ti vymenia baterku a nazdar, v servise si k tomu napočítajú hodinovku - je to smutné, ale žijeme tam kde žijeme :blink:

Odkaz ke komentáři
presne ako som počul, tam kde robia alarmy ti vymenia baterku a nazdar, v servise si k tomu napočítajú hodinovku - je to smutné, ale žijeme tam kde žijeme ;)

nebo v tom byla už započítaná i diagnostika (v tomto případě zbytečná) za napíchnutí na pc si ty vemena řeknou přes 400 :palec:

krocan: zajímavý příspěvek :)

Odkaz ke komentáři

Včerejší akce kde jsem měl možnost vyzkoušet závodní speciál Ford Fiestu 1,3 sto koní, odlehčená verze cca o 200kg lehčí než prodejní verze.Měli jsme každý na vyzkoušení tři kola a byl to opravdu dost slušný adrenalin :) Každé kolo bylo na čas lepší a lepší a vic jak trojku jsem "nestihl" zařadit.

Nejdřive jsme jeli s testovacím jezdcem,který nám to předvedl a pak každý sám za sebe :lol: Brutální zátah a točení do 6000 otáček.Povedená akce ;)

post-81-1297419575_thumb.jpg

post-81-1297419601_thumb.jpg

post-81-1297419624_thumb.jpg

post-81-1297419643_thumb.jpg

post-81-1297419667_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Miro: to si jenom mysliš...jeden kolega co je tu mezi náma by mohl vyprávět jak se k nám chová firma...čim dál líp...Za chvilku tam bude pár lidi co budou vystavovat objednávky a všechno se to bude dělat dodavatelsky i přesto že to je několikanásobně dražší...ale nemá cenu to tady rozvádět.Vize je nastavená a od roku 2006 odešlá dobrá tisicovka lidi (výpověd) a není to zdaleka konečná.

Jinak to nebylo vyloženě pracovní záležítost a na ty dresy kde je energetika sponzorem hradeckého hokeje nekoukej :( To je jenom náhoda.

Odkaz ke komentáři

No, vtipný to moc neni...spíš taková glosa ze života...bohužel to tu u nás tak chodí.

O tom co psal Roman něco vím. Už dávno není práce v oranžovobílé skupině jistotou, potěšením, nebo dokonce ctí. Když ještě existovaly regionální energetiky, lidi byli většinou hrdí, že u takové firmy pracují. Bohužel skupina všecno tohle totálně zašlapala, technikům velí ne ten nejlepší technik, ale ekonom, kterej ví o provozu kulový. Takže být dneska zaměstnanej u skupiny, žádná výhra není...nevíš totiž, co přiletí příští den. Ale to jen tak na okraj k tématu co tu poodkryl Roman.

Odkaz ke komentáři

Hynku: díky za fotečky :palec: Ta třetí je dost povedená :lool: Koza versus plaz :pest:

Miro: bohužel ten vtip to trošku vystihuje co se děje u nás v ČR :D

Máro: ty Fiesty jsou fakt povedeny po všech stránkach-designově i vnitřkem i když ty speciály jsou uplně "oholeny"

Ríšo: však ono se to brzy sesype jako baliček z karet...o tom nepochybuju když jsou u moci lidi kteři tomu vůbec nerozumi :D

p2p: budeš se divit ale v mnoha připadech je to auto lepší nemýt :wub: ale fakt! (že jo Skájo :lol: ) Já jsem ho drbal kartáčema a jak to dopadlo...Štěpan ho pak dva dny dával dokupy a na jaře si vyhrne rukávy opět ale už to bude pohodová práce-vosk a rozleštění včetně vnitřku který dostává naprdel hlavně od dětiček :lol:

Odkaz ke komentáři

Mároš: musela se udělat úprava kvůli tomu průseru na hradubické silnici jak odtáhli autáky které nebylo možno změřit takže jsem udělal kosmetický "zásah" takže jsem o poznání klidnější...

Jardo: přesně tak :) Souvislost vidíš dobrou ale Martin mě den před tím tak nasral že jsem myslel že tam ani nepůjdu.

Jinak Vás zdravím z Budapeště-krásné to město :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...