Superfatty Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Možná přijede i kouzelnik :) Jinak pár fotek z dobývání Sněžky.Funěl jsem jak lokomotiva Ty fotky na kterých je auto je moje první velká stavba z roku 2002 :( před 14ti dny jsme šli z Pece, přes modrý důl, Richtrovy boudy, Výrovka, Luční boude, Sněžka, Růžohorky, Pec.. 18,5 s Anežkou na zádech 70%.. málem jsem zdechnul ;) nejhorší byla cesta dolů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 a kde ho máš na skutru nasazenej?? :-)) umístit obranný systém na moto není problém.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Připravy vrcholi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Na tu SZ jo uvidíš..mrkni do vlákna srazu.. Taky jsem to trochu ošmrdlal..omrknu na místě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Romariooo: ja to umyl vcera a dnes sem jel hned 100km v desti :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Je hotovo ...lip už to nedám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Sraz Octavia clubu Rozkoš Top 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Moc pěkná pětka Taky něco mám, parkoviště u TRW dnes ráno po noční Drobet rozmázlý páč se mi třásla ruka jak sem byl zedřenej :lool: Upraveno Září 4, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Romario: musm ti pochvalit koncovky vyfuku na zivo to vypada super :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak to je pravda vyzera to super. Inac taktiez velke diky za pohostenie u teba rano, kavicka bola super normalne mi rano chybala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Šulda: přesně tak.Obyčejná černá tuctovka :D ale stejně ji mám rád. Libore: jak řiká Olaf-je to největší přednost toho auta plus hifi :) Juraj: jsem rád že jsme se nakonec sešli u mě v tak hojném počtu.Sousedi se mě dnes ptali co jsme to měli za svatbu :D :) :) Pár fotek najdete tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1164549 Upraveno Září 4, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Taky děkuju Romane za ranní občerstvení, káva byla výborná. Máš elegantní auto, pěkný domek a moc sympatickou manželku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Viktore: nemáš zač.Bylo to fajn. :lool: Moc se mi líbilo jak má Ovi zatmaveny ty zadní světla a pořád laboruju jak by to vypadalo na černé metalíze Kde by se ty světla dali koupit a za jakou cenovku? Nevíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Podívej se na auto LiboraF, ten je má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Tak paráda! Vypadá to nadějně s těma světlama.Díky Liborovi a Jardovi Na LEDky nemá smysl čekat-bohužel zatím to jsou samé sliby ale výsledek nula navic by se to muselo zase řešit přes odpory což je opruz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Tak takhle by to mohlo vypadat :) Libore: Ty je prý máš zatmaveny ještě vic jo? Nemáš problém s PČR? Mě jde o to aby byli vidět blinkry,o zpátečku mě ani tak nejde :) Upraveno Září 7, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Libore: jak řiká Olaf-je to největší přednost toho auta plus hifi :) to teda je, hifi jsem videl jen na fotkach, na zivo ne :) priste reknu at otevres kufr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 tak u pár lidiček už jsem to viděl začerněný a vypadá to pěkně. na černý to taky bude zajímavý.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Tak paráda! Vypadá to nadějně s těma světlama.Díky Liborovi a Jardovi :) Na LEDky nemá smysl čekat-bohužel zatím to jsou samé sliby ale výsledek nula navic by se to muselo zase řešit přes odpory což je opruz :) kamarád má LED světla skladem za 7tis/sada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Tak takhle by to mohlo vypadat :) Libore: Ty je prý máš zatmaveny ještě vic jo? Nemáš problém s PČR? Mě jde o to aby byli vidět blinkry,o zpátečku mě ani tak nejde :) Nemám, podle mě je mám stejně, ale tato fotka je focená bleskem, tak se to hodně zesvětlilo. Mám je rok a něco a kontroly jsem měl dvě a nic. Navíc by stejně nemohli nic říkat, ta světla mají atest jako originální. Zpátečky svítí slaběji, to jo, ale ne o moc a blinkry svítí v pohodě. Na černém autě ta světla vypadají dobře. Na ostatních barvách se mi moc nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Vasekk: to je docela ucylárna dávat za to sedmičku :) To je s těma odporama nebo bez? Nasadiš a trada? Libore: no vidiš to,já jsem je viděl ted u Olafa a náhodou k té jeho barvě to sedi snad ještě lip než k černé.Fakt to na jeho autě ten zadek bombice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Bez odporů, tak jak se to vyrábí, tak to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Bude to snad dobre Romarioo uvidis no :) pak dej vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 (upraveno) Vasku: a Tys o nich nepřemýšlel? Princes: já v to pevně doufám a čekám netrpelivě jak to celé dopadne a jak to hlavně bude vypadat až je dám na káru :lool: Upraveno Září 8, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Já mám combi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Však se Vasku dočkáš i na combi ;) Tak kterou? Levou nebo pravou? Která straná je hezčí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Me se libi obe,kdyz jsem si ale zakryl jedno a pak druhe svetlo tak se mi libilo vice to s tim cernym ;) moji zene se taky libi ty bile ale me se libi ty cerne a ja ji rikam neboj to si zvyknes :D ale zalezi na tobe,psal jsem ti aj mail,jak jsi dopadnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Chtělo by to fotku z většího odstupu. Z tohoto pohledu jsem pro levou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 za mě jednoznačně levá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.