mischicka Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Je to možné, ale vím, že kdysi to jako novinku kódoval a po čase právě kvůli viditelnosti překódovával zpět na hlavní světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Aldo: díky za fotečky ještě ted cítím tu vůní steaku ... není zač, ... ještě teď mám pořád plné břicho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 No ja nevecerel, nesnidal a ted na obed jsem si jenom kousl do PICA... Brisko je plne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Důkazní materiál o devastaci hificaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Ty jo Romane ti muselo srdce krvácet když se ti na auto vrhli s takovým náčiním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 To nacini je Romanovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Hele konec dobrýýý-všechno dobrýýý.Znak je vyměněný,chrom trochu odřený Jinak co se týče toho svícení tak samozřejmě na dálnici budu zapínat xenony a ve městě kde se jezdí piánko stačí to denní svícení-já myslím že to půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 No zrovna na dálnici se (většinou) v protisměru nejezdí, takže tam je to ještě zbytečnější než v tom městě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 A taky na dálnici Tě stejně většina aut vidí jen zezadu, když Tě předjíždí, takže jim je jedno, co Ti svítí vepředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 origo zapojení se myslím přepíná na hlavní světla při vyšších rychlostech, zrovna tak, když začne pršet, díky senzoru deště nebo při soumraku, díky senzoru světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 (upraveno) Přesně tak ale je to o tom mít sen senzor který nemám :) V zimě to překoduju na normál abych na to nemusel myslet tak jak to má Alessi Jardo:škoda žes nedojel a doufám že už to máš aspon o něco lepší ;) Upraveno Červenec 25, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 nebo dodělat dešťák a stmívání zrcátek a máš po starostech, nejlépe, kdyby jsi měnil rozbité přední okno, tak tam dát rovnou se senzorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Funkce destaku mne vubec zatim nenadchla... Jak jsme jeli od Romana Alesimu to porad blikalo.... Chvilku svitil xenama a chvilku zase nlhama... Jeli jsme nejakyma alejema a tam je to na prd. Dalsi funkce stmivani zp.zrcadla uplne na prd... Mam v zadu folii. Jenom co je zajimave je samo destak to by stalo za dodelani, ale samostatne to nejde tak na to prdim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 hmmm, to jsem netušil, že to takhle blbne, nedá se to vyřešit přepnutím přepínače světel z polohy "auto"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 On to zas takovej problém není. Je to prostě vlastnost senzoru světel. Když jedeš hustýma alejema a ty vrhají stín na okno, tak to vyhodnotí jako tmu a přepne to z denních na potkávací. Samozřejmě se to dá přepnout z pozice "auto" na potkávací a je to vyřešeno. Ale připadá mě to zbytečné. Zas tak často to nepřeblikává. Stejně se to chová i u Audi a nebo VW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 To jo, ale myslel jsem ze ten senzor ma nejakou hysterezi ane ze bude spinat xena pri jakemkoliv naznaku stinu... Docela mne to, jak jsem jel pred Alessim prekvapilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 (upraveno) njn tak stín je černej a tak si myslí, že je to tma :D je tam i mírná prodleva, takže to opravdu přepne jen v hustým porostu. Jinak to na stromy kolem silnice nereaguje. Navíc to jako řidič (pokud se na to vyloženě nesoustředíš) nevnímáš. A alespoň jsi ve stínu víc vidět. Obzvlášť moje šedá barva. Kolikrát se to za těch 130 km co jsem za tebou jel přeplo ? cca 3x ? Upraveno Červenec 26, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Ten senzor jistě není dokonalý, faceliftový je lepší, ale nikdy se mi nestalo, že by to rozsvěcovaly stíny stromů u silnice. Není někde nějaká jiná chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 mně na Octě fungoval bezchybně.. i v lese... tak se mi nezda, že zapínál a vypínal u Tebe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 V lese mě to taky nedělá neboť tam ty stromy většinou nemají větve překrývající silnice. Stává se to jen v místech kde jsou husté aleje stromů které kompletně překrývají silnici jako stromovej tunel. Jinak jsem taky nikdy nějakej větší problém s přepínáním stromů nezaznamenal. V 95% senzor světel pracuje spolehlivě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 No jestli by to bylo 2x tak v poho, ale tobe to blikalo o dost vic... Odhad cca 6x na malem useku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Misak: Facelift by mel mit jinej senzor deste ale ne svetla. Bylo by super kdyby se dalo nastavit ze kdyz uz to jednou prepne na xena atto tam zustane treba aspon 5 minut nebo 3km nebo neco takovyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 OK s tím jiným senzorem u FL Ondro, ale jinak si myslím, že to, co popisuješ je zbytečné - určitá setrvačnost tam je a hlavně ruku na srdce, všichni tu řeší blaho xenonových výbojek, ale kolikrát jsi třeba s těma najetýma km měnil Ty? Jednou? Maximálně, ne? Stejně po 5 letech jsou vysvícené a výměnu si zaslouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Mam je 3 roky a nemenil jsem, zatim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 nemenil jsem je jeste ani jednou, ale pripadlo by mi to logicke moznost to nastavit, prijedes do nejake serie tunelu nebo jak psali kluci jizdou na trase kde jsou lesni useky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 V sérii tunelů to můžeš zapnout natvrdo a v lese mi to fakt nebliká a trošku mi to přijde jako řešení ochrany ochranných plastů v jiném topicu tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 prijit ti to muze jak chce samozrejme, zase na druhou stranu to uz si muzes zapinat svetla do tunelu taky sam, jednou to ma byt pomocnik tak by mohl bejt taky trochu inteligentni nebo nastavitelnej. Nedivil bych se kdyby to audi pripadne VW slo. Kazdopadne kdyz bych to vzal z druheho uhlu pohledu a jeste vyhnaneho do extremu ze xenonova vybojka v autorizaku nestoji zrovna korunu, podle navodu bys ji sam nemel menit a tim jak je udelanej mechanismus uchyceni svetel bys mohl rovnou i nechat seridit svetla pac je tam znovu nedas stejne tak bych skoro rekl ze ma smysl se tim zaobirat. By me zajimalo jak poznam ze mam vysvicene vybojky ale to je zase jina diskuse ze jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 No ale otázkou je, v čem je problém. Já za sebe jsem si taky nikdy nevšiml, že by se nějak často přepínaly světla z denního na klasický svícení v důsledku stromů atd. Maximálně při vjezdu do tunelu, tam je to jasný. Ale jinak bych dal ruku do ohně za to, že se neděje. Rozhodně ne několikrát během jedné cesty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Ten světelnej senzor mě taky rozčiluje ... Doma máme Audi Q5 a na té jde nastavit citlivost světelného snímače ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Ted jsem to chtěl napsat že taky kolikrát vidím vyjiždět dražší auta z tunelů kde se to automaticky přepne z xenonů na denní svícení Hele a kolik si myslíte že vydrží ta xenonová výbojka? Já jsem někde četl že až několik tisic hodin ale jde o to jak to svítí po třech letech neboli po určitém počtu hodin(tisic a vic) a zajimalo by mě porovnání mezi novou výbojkou a třeba třiletou jestli to bude poznat lidskym okem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.