romariooo Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Chlapi: dotaz.Dostala se mě do znaku nejspiš voda či co a je uplně vyblitý ten znak Dá se vyměnit nebo to je součást celé masky? Neví někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 no pokud vím tak je to tam přilepený takže by to mělo jít vyměnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 je přilepenej po celém obvodu na oboustrance + tam jsou 2 zácvaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Jak prijedem tak ti to s Alesem urvem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Až ho půjdeš Romane kupovat, doporučuji Aukro, značně ušetříš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Romane to máš ešte dobréé.. ja už mám tie znaky aj vzadu po obvode zelené.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 nebo si počkej na ten novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Na fotce to tak nevypadá ale ve skutečnosti je v mnohem horším stavu.Myslíte že ten nový znáček bude na 100% kompatibilní s tim stávajicim? Taky jsem o tom přemyšlel že vezmu ten aktuální ale kdy se začne prodávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Kup nove auto :) a mas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 (upraveno) Deko: dobrý nápad člověče :) Jinak ten znak na přední masce dostává prostě na prdel no...slunce a tak a co jsem se bavil se servisákem tak řikal že po třech letech je na vyhození když s tim autem člověk jezdí a nestoji mu v garáži. Ten stávajicí nový stoji 317,Kč a já ho mužu mit za 100,- a ten nový znak tak o tom zatím nikdo nic neví :) Upraveno Červenec 18, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Vedle nedělaji metro ale kanalizaci ;) To ti to tam kutaji nějak dlouho ne? Vždyť jste to tam měly rozvrtaný už vloni když jsem byl u tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 tak víš, Roman není troškař a potřebuje mít na trase metra několik zastávek, u hospody, u kiosku ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Jo tááák to je jiná. Tak pán je lenoch ;) :D :( :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Jak prijedem tak ti to s Alesem urvem.... ... tak tak i s maskou ;) Já bych ti taky doporučoval počkat až začnou prodávat ten novej. Třeba bude ve stejné velikosti a snad bude i odolnější než ty starý .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Mirouch: to víš...jsem náročný tak mi dělaji ted pod barákem podzemní vinotéku... a trošku se s tim kluci serou ;) Až do konce roků a pak se divíme že státní zakázky jsou předražené...strašně to pak ovlivnuje konečnou cenu akce. Aldo: já jsem to dnes obvolával a ten znak možná budu mit v pátek(bavíme se tom nejnovějším) V nejhorším vezmu za stovku ten původní ale nový. Každopádně v sobotu okolo poledního roztápim gril a očekávám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Kolem poledniho uz tam budes mit hafo hladovych krku.... :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 (upraveno) Tak nová informace-nové znaky má MB naskladovany ale minimálně do konce září by je neměli pustit ani do salonů :lool: Takže jsem dnes pořídil nový stávajicí znak za rovných "protekčních" 100,-Kč do přední masky a zitra to zkusim přehodit Upraveno Červenec 22, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Jo, to by dávalo smysl, myslím, že ho budou držet do premiéry nového modelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Asi tak,na podzim by měl dorazit facelift combi SII jestli se nepletu a to už prý bude "ledkovej" Jinak Mladá Boleslav po delší době zase zdražuje.Tuším že jsem četl od srpna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 tak to víš, poptávka převyšuje nabídku, ale co jsem koukal, tak dost zlevnili Octu s 1,4 tsi, díky akčnímu modelu TSI Drive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Asi tak,na podzim by měl dorazit facelift combi SII jestli se nepletu a to už prý bude "ledkovej" Nevím kdy, ale taky jsem slyšel o změně zadní části vč. LED světel Jinak Mladá Boleslav po delší době zase zdražuje.Tuším že jsem četl od srpna. Žeby zvýšené náklady na opravu vadných těsnění? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 (upraveno) Tak máme po dnešní návštevě Alessiho a partnerky s Petřem a rodinkou.Chlapi díky za upgrady Dnes nakodováno denní svícení,vyměněn přední znak a přední stěrače Hlavně aby nebyl problém s PČR co se týče svícení mlhovkama-je to sice na cca 72% ale ukáže čas. Viktore: je zájem o auta tak zvyšují ceny,tak jak to píše Jarda.Jinak se musím podivat v jakém stavu to těsnění mám já ;) Upraveno Červenec 23, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Super, mrzí mě, že jsem nedorazil, nešlo to, omluva všem, s tím denním svícením bych se nebál, zapíná se to přeci automaticky, maximálně jim to ukážeš, pak zapneš mlhy a měl by být vidět rozdíl, lepší než zbytečně svítit xenama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 tak do toho se asi taky dám, dobrá práce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Tak my už jsme doma a tobě Romane (a samozřejmě i Zdence) děkujeme za super pohoštění Jardo škoda, že jsi nemohl dorazit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Dnes nakodováno denní svícení,vyměněn přední znak a přední stěrače Hlavně aby nebyl problém s PČR co se týče svícení mlhovkama-je to sice na cca 72% ale ukáže čas. s tím denním svícením bych se nebál, zapíná se to přeci automaticky, maximálně jim to ukážeš, pak zapneš mlhy a měl by být vidět rozdíl, lepší než zbytečně svítit xenama. Jsem zvědavý jak dlouho s tím vydržíš jezdit, doli to kódoval zpět po pár týdnech. Auto je opravdu vidět znatelně méně než s potkávacími světly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Romco a Zdeni... Dikec za perfektni logistiku a pekne privitani (maso i zelenina byla famooozni).... Doufam ze za ty 3 tydny dorazite a muzem se nejak revanzovat... PS: foto dam za chviku... hlavne ty stejky... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Něco z dneška narychlo zpracované, a zbytek dodám později .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Mnam.... foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 (upraveno) Michale: asi máš špatné informace.Doli neboli Zdenda to má pořád nakodované a má denní svícení na mlhovky Aldo: díky za fotečky ještě ted cítím tu vůní steaku Upraveno Červenec 24, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.