Gerrik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Nedělej kraviny, spotřebu třiapůllitru neokecáš, zvlášť když jezdíš po městě, a navíc s pohonem 4x4. Zbav se kokty a jdi do CC, to je kára, i s tou ti budou piráti uhýbat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 CCček je plno..... ono to stejně dopadne tak že OCT zůstane doma a pašík nebude...těchhle prodejů měl Roman už spoustu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Snad to tak bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 no já zas doufám že snad to tak nebude :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Vsemi: máš pravdu.To už tady bylo ale sám chápeš že moje černota je v perfektní kondici a prodat ji za 200 tisic se mi moc nechce :( .Je to sice rok výroby 2006 ale i přesto jsem si řekl že rozhodne jestli moje působení po 16 letech u firmy zůstane a nebo ten "pán nahoře" bude chtít mi otevirat "jiné dveře" tak uvidíme.Co jsem slyšel z výšších míst tak to je stejně otázka času a do dvou let by se jednalo o prodej Distribuce ale to asi předbíham... Každopádně ta R36 je nereálná-potřebuju auto na ježdění a zatím vede to CC v DSG a naftě 125kW kdy chci doplatit maximálně 250 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Romčo v týhle nejistý době-no nevím. Jezdil bych dál černotu a neřešil to. Pomalu začínají propouštět i banky. Sice jde o: "nabídka práce na provozovně 100-150km daleko"-tedy propouštění jako ČEZ, O2 apod. A říká se, že o průserech vědí banky jako první! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 no tak to je pravda s tou robotou Romane kasli na pasika octavka je bomba ja tieu uvazujem sice o predaji ale nadhodil som vysoku cenu ze ak sa niekto chyti v pohode a hned to otocim a kupim scouta ale ak nie ja som spokojny jazdim denne za par litrov nafty :) to jedine sa neda octavke vytknut a to spotreba je bajecna :D vzhladom na vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 (upraveno) Dodo a Juraj: máte pravdu,souhlasím s Váma.V pátek jsem udělal maximum proto abych zůstal v H.K a ted jen ukáže čas... ;) Jinak Dodo: měl jsi pravdu, panáčku!!! Tady: http://www.novinky.cz/ekonomika/247532-banky-ztraceji-pudu-pod-nohama-klesa-jim-hodnoceni-ratingovych-agentur.html Upraveno Říjen 15, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Co je? Nějakej moc velkej klid, Romário je na Kanárech bo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Na kanárech ne, na Seychellech, u Víti Koženýho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Tak jeste jednou dikec za navstevu, moc radi jsme Vas videli... A urco to musime zopakovat...:P :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Jasná zpráva.Krumlov u Houmika to jisti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Pane, máš ještě možnost sehnat ty zadní orig. zatmavené světla na předFL? Když tak klidně SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Dodo a Juraj: máte pravdu,souhlasím s Váma.V pátek jsem udělal maximum proto abych zůstal v H.K a ted jen ukáže čas... ;) Jinak Dodo: měl jsi pravdu, panáčku!!! Tady: http://www.novinky.cz/ekonomika/247532-banky-ztraceji-pudu-pod-nohama-klesa-jim-hodnoceni-ratingovych-agentur.html Romčo bohužel jsem měl pravdu.... prt. banky řídí všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Kajman: mrknu na to,jestli najdu kontakt.Ten člověk je od Českého Těšina. Dodo: cítim že příští rok bude dost průserový...ale snad se mýlim ;) Jinak jsem byl dnes "vyhozený" z STK.Důvod: ovládání xenonu na kolečko(to jsem vyřešil během půl hodky) a folie na předních sklech i přesto že jsem měl origo homologační katičku tak na předku nesmí vůbec nic být.Je to ještě horší než dopraváci na běžné silniční kontrole kteři mě za poslední dva měsice stavěli dvakrát a nebyl sebemenší problém.Řešení? Bud tam zajede nějaký "kámoš" a nebo na předku ty folie ztrhnu a po přidělení razitka je tam nalepím zpátky....pakárna.P.S a to jsem jel tam kde jsem byl dva roky zpátky a nebyl s tím sebemenší problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 zkus jinou stk jiný kraj, jiný mrav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Zajeť si na STK někam za Prahu na vesnici a bude to naprosto v klidu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 blbost, na jinou stk už nemůže, je to zanesený v systému. kdes byl? doufám že né v Autoprimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Nejsem si jist jestli muze nekam jinam... uz je zavedenej v systemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 a kdyby jel jinam, nemusel by jí platit znovu? si měl nechat nějakej pozdrav v popelníku........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Kamos mel stejny problem a nejde to. Oni maji registr a tam uz je napsan... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 jinde ho prostě nevezmou, ani když bude platit znovu. prostě musí odstranit závady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jrm Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 S timhle mám zkušenost, a vyřešil jsem ji tak , ze jsem nechal propadnout 30denni lhutu na odstraneni zavad. A To znamena ze se potom dela technicka za plnou cenu ... ale Emise platí tak vam je vezmou. Tudiz nekde jinde pujdes na STk a udelas si jen Technickou a dolozis emise .... a Okna nestrhavej!!!! zbytecnost vyjde te to na veci ranec nez kdyby jsi dal nekomu 3tis. at ti udela stk. bez nekam jinam .... nebo do nich zacni ryt ze jsi tu byl minule s totoznym autem ... vic cislo STK uvedene u razitka na v.technicaku .... a hadat... nebo hod neco na sedacku 500kc a a polibi si prd*l .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) Tak to je divné, protože pro uznání emisí na STK je také 30 denní lhůta, tzn. že po emisích musíš do 30 dnů na STK. Edit: tak to tak jde, ale: Otázka: V případě, že mám ještě rok platné emise, je možné provést STK, nebo musím mít emise nové? Odpověď: Emise by neměly v době provádění TP být starší jednoho měsíce. Ve vašem případě vám TP provedeme, ovšem jedině v případě, že předložíte Protokol o měření emisí a nebude vám vadit, že vaše vozidlo (přestože nebude mít vážné a nebezpečné závady) bude mít omezenu platnost TP stejně s platností emisí - tedy jeden rok... což by v tomto případě vůbec nevadilo Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 (upraveno) Stanson: přiklad.Máš udělané emise v unoru 2011 a zitra pujdeš na STK tak to STK Ti bude platit do unora 2013.Rozumiš? Docela napikaču! Je potřeba po emisich do 30 dnu udělat STK jinak to je špatenka. Upraveno Říjen 26, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 No to máš pravdu, tak to je, ale ve tvém případě by to bylo tak, že jsi byl na emisích 10.2011, na STK by jsi šel po 30 dnech, tedy cca 11.2011 a STK by jsi nemel do 11.2013, ale 10.2013, coz není taková stráta. Jen sem řešil tu 30 denní lhůtu, tento způsob bych ti nikdy nedoporučoval. Za mě každopádně folie dolu a řádně na STK pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 romane, měl si se tam jít zeptat jestli jsou folie problém, vím, asi si na ně nechtěl upozornovat, skoro to není vidět, ale věděl by si na čem si a měl si najít stk, kde by si prošel....... nebo najít někoho, kdo by ti to udělal. mám stejné folie jako ty, čeká mě to v létě, první technická,tak jsem zvědavej..... ale asi pojedu na zimákách, ty mám v techničáku:-))) každopádně je docela kontraproduktivní strhnout folie a pak je zase dávat zpět! to bych tam šel a řekl jim,chlapi, neblbněte, stejně si je tam dám hned zpátky, bude mě to stát pak trojku, kolik to bude stát tady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 No to je ten problém. Mají to zanesený v systému a moc se jim s tím nebude chtít hnout. Zároveň asi kamarád nepomůže Folie holt budou muset dolu. Nejhorší je srážka s volem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 A je po problému... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1957&view=findpost&p=1177663 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 (upraveno) Pár fotek z wellness dalšího člena rodiny :) Upraveno Říjen 29, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.