p2p Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 To jsis koupil... ;) :( Kde jsi toho Supa potkal??? je moc krasny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 (upraveno) Nejsem si jistej jestli uz to plati ale firmy do 3 aut ji uz nemusi mit. a pokud nejsi plátce dph, resp. nesmíš si nechat vracet dph za phm Upraveno Říjen 17, 2009 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 MP jsem taky neviděl dlouho měřit ale to je asi dočasná odmlka.Nakoupili laserové pušky a tak si myslim že by chtěli aby se jim tento nákup velmi rychle vrátil... zrovna minulý týden ve Věkoších u školky měřili třicítku a hezky radarem - stará klasika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Tak mám přezuto na R16Vegy ;) Vypadá to otřesně ale nedá se nic dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Ale daaaaaaaaaaaaaaaaaa, jezdit na letnich, koupit vetsi disky na zimu, snizit vysavac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Tak mám přezuto na R16Vegy :( Vypadá to otřesně ale nedá se nic dělat... ;) neber to Romane tak tragicky furt lepší jak plecháče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 neber to Romane tak tragicky furt lepší jak plecháče :) Aleši,to máš sice pravdu ale já si docela rád vzpominámna R15 :D minimální valivej odpor a super spotřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 máš něco proti vegám? Taky se jich chci zbavit, ale tak hrozny nejsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Vegy jsou nejhezčí origo 16" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Vegy jsou nejhezčí origo 16" :) To je diskutabilní Viktore...co člověk to názor.Mě se jeden čas líbily kola Sirius i když to bylo náročny na čištění.Vegy jsou dobré na udržbu. Včera jsem je nazul a zdá se mi že auto sedi níž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 To je diskutabilní Viktore...co člověk to názor.Mě se jeden čas líbily kola Sirius i když to bylo náročny na čištění.Vegy jsou dobré na udržbu.Včera jsem je nazul a zdá se mi že auto sedi níž ;) Jo to je dost možné,pretože zimáky majú mäkšiu zmes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 To je diskutabilní Viktore...co člověk to názor.Mě se jeden čas líbily kola Sirius i když to bylo náročny na čištění.Vegy jsou dobré na udržbu.Včera jsem je nazul a zdá se mi že auto sedi níž ;) Však jasně :) .. vše je o individuálním názoru.. kola, barva, zadní stěrač ano/ne, RS paket ano/ne, benzín/nafta.. a nad tím se vedou pořád dokola nekonečný diskuze :D a každej si stejně koupí, co se mu líbí víc :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Mischicko, tvoje teorie by fungovala v nejaky idealni spolecnosti na jiny planete, ferovej chlap jedna jako ferovej chlap s nejakym odpovidajicim protejskem, avsak ne s dementem, polovzdelancem ci uplatnou svini.Kdyz mi namerej 150 ve trictvrte na osum rano pred skolou, nemam s tim problem a jsem ochoten nest nasledky, jsem uz velkej kluk. JENZE ale vsichni vime jak a kde v 90% pripadu merej, ze o nejakou bezpecnost silnicniho provozu VUBEC nejde. Uz vubec nemluvim o tech soukromejch firmach co "pronajimaj" radary obcim a kasirujou 95% z kazdy pokuty, protoze starosta potreboval jeste poladit barak, dat novy okna a podobne. Nevidim jedinej duvod, proc nevyuzit VSECH prostredku proti udeleni nesmyslne pokuty, kdyz to mistni mizerne zakony umoznuji. Plne souhlasim s Zitnym... :D No já tak úplně nesouhlasím, přece jenom není ideální, aby si řidič sám definoval kde kolik a kdy je vhodné jezdit, ale chápu kam tím míříš, naprosto. Já se tomu musim smát...tos nemyslel vážně vid? Promiň, trochu mě to nakrklo, řeší se to tu furt dokola a už začínám být na tenhle čecháčkovský přístup lehce alergický. Vím, že ty takový nejsi Románku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Aleši,to máš sice pravdu ale já si docela rád vzpominámna R15 minimální valivej odpor a super spotřeba :) tohle me bohuzel opet ceka no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 tohle me bohuzel opet ceka no :) Fakt? Já nevím proč ale měl jsem zafixováno že máš na zimu R16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 R15 is the best :) ja myslím, že dosť ľudí bude mať takýto rozmer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 ja mam 15ky aj na zimu a zatial aj na leto aa som spokojny...uvidime co to bude na 17" Sputnikoch v lete...aa na corre mam tiez 15ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Chlapi: jsem zvědavej jak dlouho mi vydrží ještě baterie v autě :) Mám ji tam od ledna 2006 a dnes ráno se mi zdálo že docela ztuha nastartovala... A nebo jsem řikal někam zajet a nechat si ji změřit.Nerad bych ji odpojoval jelikož se mi rozladí celá hifárna :) Co Vy? Ještě máte původní baterii na OII nebo už někomu taky odešla? Já vím jenom o Doli ale ten měl nějakou vadnou pokud se nepletu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Jasne meneil jsem ji, ale ne ani kvuli tomu ze byla spatna, ale vybil jsem ji, takze uz nefungovala spolehlive. Tedy pri studenych startech. Koupil jsem Vartu Dynamic Sylver 77Ah 780A, je to asi nejsilnejsi co se vleze do toho plastoveho obalu v OII. Koupil jsem ji tady http://www.autobaterietollinger.cz/index.p...ieID=&jj=12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 vseobecne plati (nebo aspon driv platilo) ze na garazovanem aute vydrzi vice, ja ma o rok starsi auto nez ty a drzi perfekt, ale zase v tom nemam takovy bejkarny jak ty no. A pokud byl rano horis start jeden tak bych to neresil a jestli vic tak jestli se ti spis neblizi oblibene spatne studene starty 1.9TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 jak rozladí hifárna, těch pár údajú z radia si zapamatuj nebo opiš a nastav znovu, je to tak na minutu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 kdyz budes hooodne sikovnej :) da se to prehodit i bez odpojeni baterie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 kdyz budes hooodne sikovnej :) da se to prehodit i bez odpojeni baterie no to by som chcel vediet ako :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 ti to vysvetlim az se zitra potkame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 tak to som zvedavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Romčo, a zkoušel jsi to napřed dobít?? ...Jestli se o ňi nestaráš, tak se nediv...a při nabíjení se to nemusí (dokonce nedoporučuje) odpojovat, takže se ti nic nerozhodí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Romčo, a zkoušel jsi to napřed dobít?? ...Jestli se o ňi nestaráš, tak se nediv...a při nabíjení se to nemusí (dokonce nedoporučuje) odpojovat, takže se ti nic nerozhodí :( Jj.Nabijel jsem ji před rokem ale před zimou ji budu muset zase oživit a uvidí se.A nebo jsem řikal zajet někam kde se měří hustota elektrol.a zkusit to tam-však oni by měli poznat kdyby nějaký článek byl vadný.Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Tak v autorizáku na to mají spešl mašinky...měli by to testovat při každé garančce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Tak v autorizáku na to mají spešl mašinky...měli by to testovat při každé garančce :( Po zkušenostech v autorizovaných servisech se mi tam vůbec nechce jet...zkusim někde kde prodávaji a servisuji auto baterie-to je větší jistota. Olaf: chceš vyfotit tu řadicí páku a manžetu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.