Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tečka na maxíku = "pádný" důvod k výměně budíků za RS (myšleno z pohledu oprávněnosti čerpání peněz z rodinného rozpočtu :) )

u mně taky celkem povrchní nehoda - škrábnutí zadního nárazníku a rozbité LZ světlo - způsobilo naprostou nutnost měnit obě zadní lampy a oba nárazníky za RS :palec: Rodinného bankéře uklidnilo plnění od pojišťovny viníka cca 7,5 tis. (uvidím, co se stane, až zjistí, že rozpočet bude ještě vyžadovat dodatečné výdaje v řádu 10+ tis. :D

Život je tak krásný, budou Vánoce, i auto by mělo dostat něco malého pod stromeček :P

Odkaz ke komentáři

Mirouch: nedělej chytryho :D škoda že jsi tak daleko,jinak bych si koupil první řadu a podival se na Tebe jak mi to hravě vyměniš :lol:

Nemám na to...sám to prostě neudělám ;) Jsem předběžně domluveny s Fidem že až pojedeme ke konci roků ze Slovenska že se stavím u něj v Brně a zkusime to společnýma silama to dát dokupy :)

Fido: na 99,9% pájení mikropájkou odpadá ale bud prosím připraveny na to nejhorší :D

Odkaz ke komentáři

Romane, pokud se nepájí, tak to není tak zlé rozebrat a vyměnit:

http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=54074&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=ccf9c0004c32c465ce5944911e17afe4

to jen pro informaci jak na to, ale musí se opatrně, aby neprasklo plexi budíků a neulámal jsi konektory elektriky,

nevím jak přesně to má Octa, ale na FI jsem měl budíky rozebrané poměrně často biggrin.gif, jedny cvičné mám ještě pod stolem

Odkaz ke komentáři

Jardo a p2p: vypadá to prý na pájení: to mi napsal kámoš co dělá v Renaultu jako servisák:

"Ty jednotlivý proužky na konci tý pásky se musej mikropájkou pod lupou přiletovat k základní desce přístrojů". Tak co? Jsme asi v prdeli co? :( :wallbash:

post-81-0-55782400-1324828012_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane, Romane :D

zacvaknutí, proto i ty výstupky na bocích.

Jak jsem ti psal na FB, tak kdo veme pájku na tohle, tak je kokot :D

Navíc na slídě se kontakty dělají takovou žehličkou ;)

Neboj se toho, výměna je na 5 minut i se šťouráním v nose :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...