Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak dneska návrat z Moravy...z vedlejší vyjíždí bílá Octavia RS se zlínskou značkou,jeli docela provokativně a tak jsem se nechal zlákat na jejich hru :D Koukám dozádu docela pěkná RZ a dva pánové v bílých košilich tak jsem si řikal že to jsou asi od nás a jedou z plesu tak jsem svou černotu trošku potáhnul...najednou v Letovicích modrá světla v masce-probliknuti tak jsem si řikal že nějaká sranda tak jsem jim odpověděl nouzovýma blikačkama a pak zapnutím zadních mlhovek :lol: ...výsledek pokuta tisic Kč a dva body mínus.Kluci byli naprosto v pohodě stejně jako já,pěkně jsem pokecali a kdybych dělal machra a hrál na frajera tak jsem bez papíru-v Letovicich na osmdesátce jsem měl 123km/h.Za normálních okolnosti ihned bez papíru :(

P.S vůbec mě nenapadlo že to můžou bt dopraváci! ale vůbec!!! Ani na jedno procento.

Na skle jsem měl palubní kameru(bohužel těsně před zákrokem mi došli baterie) a pak Valentine One na který neřekli vůbec nic.Měli v autě poměrové měření neboli porovnávání jejich rychlosti vozidla s "oběti"

P.S navic jestli to tak znáte tak víte že tam neni kde pořádně zastavit tak si dopraváci jednu chvíli mysleli že jim chci ujet neboli nezastavit tak jsem hodil blinkr doprava a jel cca 200 m než jsem našel plac k zastavení.

post-81-0-60730300-1327253819_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

No nevím, ale podle SPZ si mohl poznat, že to je policie, jelikož ještě nemají na tý značce pruh EU. Tyhle značky jsou od roku 2004 a OII RS se dělá od jakýho roku? Mám dojem, že policie má jednu serii značek a můžou je nějak přenášet na další auta. V Praze je to serie 1A5. Vždy když vidím tuhle značku, dávám si majzla

Odkaz ke komentáři

Mazliik: bylo fakt rozumny a já nedělal ze sebe blbce,prostě na férovku hned jak jsem vystupil tak jsem řekl že souhlasim se všim jen je prosím aby na mě byli hodní...tečka.

Nechápu že maji zlinsky značky když to je brněnský kraj-to mě taky trochu zmátlo :blink:

Jsem prostě píčus nooo...

Jinak bylo dobry když na mě začali blikat těma modrýma světly...to jsem ještě netušil že jsou dopraváci a zapnul jim zadní mlhovky a pak nouzovy blikačky...to si o mě museli myslet že jsem padlej na hlavu :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Bílá RS je v okolí Brna docela profláklá, ale tos bohužel nemohl tušit. Poprvé sem ji viděl v Lechovicích, čumím na pěknou bílou eresku a hle, co to mají u oken a ony majáčky!

Já jsem na ni upozorňoval 2x v rádiu v dopr. zpravodajství, když sem je viděl někde nenápadně zašitý, číhající na oběť B)

Jak se dívám, mají docela široké pole působnosti, já je potkávám od Znojma až po Černou Horu, kolega je viděl až u Prostějova.

Zlínskou RZ se nenech zmást, mají ještě 2 modré Octavie1 FL s podobnou RZ jako RS!! Na D1 operuje ještě červená Tourka a jedna bleděmodrá O2 FL.

Odkaz ke komentáři

Romane ale ted bacha jeste jednou te chyti za rychlost behem roku a jses na rok bez papiru... Rikaji tomu recidiva... A vubec je nebudou zajimat body...:angry:

V tomto případě ne, museli to napsat na něco jiného, nebo nižší rychlost. Aby měl tu recidivu, tam by musel dostat 2500,- a 3 body.

Odkaz ke komentáři

Romane ale ted bacha jeste jednou te chyti za rychlost behem roku a jses na rok bez papiru... Rikaji tomu recidiva... A vubec je nebudou zajimat body...:angry:

Za rychlost prekracujici 40 mimo mesto, pak je recidiva... Na to to evidentne napsany nema dle bodu! :wallbash:

Ale zase jsi si zasprintil, ne Romane :D Jeste ze nemas ofoliovany predky :D :D

Odkaz ke komentáři

Ono záleží na tom co je v protokolu. Ale myslím že rychlost to nebude.

V tomto případě ne, museli to napsat na něco jiného, nebo nižší rychlost. Aby měl tu recidivu, tam by musel dostat 2500,- a 3 body.

Romane se podívej, co máš na bločkách npsáno za paragraf a písmeno, podle toho uvidíš jak moc se musíš hlídat, rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

příště se musíš víc dívat na auta kolem sebe....a hlavně na ty co s tebou začnou náhle udržovat rychlost....ono i Ramer může pracovat v pasivu a změří se tě že ti detektor ani nepípne....tak pozor na to a koukat co mají auta na palubce..ty kamery jsou dooost velké!!! asi nějak takhle

:lool:
Odkaz ke komentáři

Jsem rád že jsem Vás pobavil...mě moc do smichu nebylo :D

Na reakce typu jak jsem si ji nemohl všimnout raději reagovat nebudu nebo bych napsal opravdu něco co by se někomu asi nelíbilo....ale bohužel takových pisálku co najezdi dva tisice km za rok je asi mnoho...(za klávesnici)

Jardo: večer až dojedu domů tak Ti schválně napíšu ten paragraf ale Stanson podle mě má pravdu co se týče dalších přestupku.

Odkaz ke komentáři

Na reakce typu jak jsem si ji nemohl všimnout raději reagovat nebudu nebo bych napsal opravdu něco co by se někomu asi nelíbilo....ale bohužel takových pisálku co najezdi dva tisice km za rok je asi mnoho...(za klávesnici)

Asi tak, človek aby sledoval iba čo sa deje za ním - či niekto nemá niečo na skle, zas na druhej strane prečo si sa tak ponáhľal v obci? Alebo kde to vlastne bolo.

Ešte by ma zaujímalo či ti dali fúkať keď to máte teda povinné.

Odkaz ke komentáři

To je ale docela známá RSka...dřív měla ještě klasické policejní pruhy a nápisy-ale dali je pryč a je s toho civilní provedení. By mě zajímalo co si asi říkali když si je problikl a chtěl závodit...

Čekám že to bude za 3body-takže 12měsíců dávat pozor!

To samé je v okolí Č.B. bílé mondeo ST220

Odkaz ke komentáři

Mároš: kupodivu jsem dýchal jak den předtím u Hodonina tak i včera u Letovic-test na drogy.

Skájo: jinak se to nedá brát :D

Dane: tak je to ponaučení no...

Jinak mě vadilo že jeli za mnou cca deset kilometru a docela se mi lepili na prdel-to nesnáším! :wallbash:

Vsemi: mám minus dva body a jak jsem psal výše je to podle paragrafu 125c/1f14,zák.č.361/2000Sb.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...