Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Včera jdu k autu při odjezdů směrem domů a otevřu dálkou všechny okna abych provětral vnitřní prostor a po pěti minutách chci zatáhnout všechny skla nahoru ale smůla...zadní levé okno nejde,tak jedu rovnou do servisu kde vidím že to zadní sklo je mimo kolejnice-nechtěl jsem to rvát násilím tak to svěřím do Porsche rádoby odborníkům...během hodiny to opravili(chodili okolo auta jako kdyby Octávku viděli poprvé v životě :D ) zaplatím 318,-Kč a dnes zase při jizdě se začal ozývat zvuk jako z papináku nad 80 km/h(před třema lety na to byla svolávačka a upravovali těsnění ve dveřích) Ach jo! Takže dnes je auto opět v servisu tak jsem zvědavý jak si s tim mistří poradí.

Po hodně dlouhé době trochu problém,jinak jen leju naftu z Agipu a jezdím.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zadarmo neni nic,pánové.Poprvé když jsem jel do servisu s tím vypadlým okénkem z lyžin tak mě to stálo 318,-Kč a během chvilky začalo pískat ze zadních dveřích tak jsem jel na reklamaci a předem upozornil příjimacího technika že nic nehodlám platit...koukal na mně jako vrána na tvaroh a při předávání auta jsem opravdu nic neplatil :)

Odkaz ke komentáři

Ptal jsem se dnes v servise a opravdu prý vypouštěji celou nápln a napouštěji to komplet celé nanovo tak nevím.Večer naskenuju protokol z měření.Za dobu 5 let se s klimatizaci nic nedělalo tak byl asi nejvyšší čas tu nápln vyměnit a udělat dezinfekci(přeci jenom veškeré ty bacily člověk dýchá do sebe ;) )

Jinak to bylo za 1000,-Kč Jsem čekal že to bude mnohem mín :huh:

Odkaz ke komentáři

Při kompletní údržbě mašina vysaje celou náplň, vysaje olej, provede vakuovou zkoušku těsnosti systému, náplň vyčistí a doplní přadepsaný množství chladiva a oleje.

Celé to trvá necelou hodinu.

250g je už hodně, když to někde uchází, tak se do sytému vstříkne detekční látka s UV barvivem a pak se dá poznat, kde to uchází.

Odkaz ke komentáři

to same mam ja..vysvetlil mi co jednotlive policka a ty gramy znamenaji!Zeptej se nato! :palec: Delam to kazdy rok a kontroluji to a podlke minuleho roku mi tam toho doplnil vice nez predloni!

na papirku mas vse popsane co ti doplnil a tak jak pise Badys taky tam mam kolem 550g chladici kapaliny! :palec: ted jeste prej se dava do interieru nejaka dezinfekcni bombicka mel si taky??A ten odtot sis nechal vypustit a vycistit??

Odkaz ke komentáři

Tento čtvrtek dám dárek černotě v hodnotě návštěvy Štěpana ale výjimečně... :D

Bude se nanášet keramika na tátovo Passata CC tak toho využiju a necham oživit lak a připravit ho na zimní provoz.

Hynku kdybys byl v HK a chtěl to vidět naživo tak se ozvi.Štěpan tu bude ve středu u Jardy a ve čtvrtek u mě v HK.

:)

Tady je o té ceramice:

http://www.matejveprek.cz/cenik/sluzby/ceramic/

Odkaz ke komentáři

Ahoj Miro,jj už je zase připravená... :D (pro Jirku) Štěpan před chvíli odjel,je to fakt borec za kterého dám ruku do ohně,nikomu jinému bych svoje auto nesvěřil.Dnes to bylo jen o oživení laku a základní navoskování,do ceramicy jsem nešel protože nevím jak dlouho ji ještě budu mit jelikož ten proces by měl ochránit auto na dva roky.Zitra se bude ceramica nanášet na tátovo CC,tak jsem zvědavý na výsledek :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...