romariooo Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 (upraveno) Včera jdu k autu při odjezdů směrem domů a otevřu dálkou všechny okna abych provětral vnitřní prostor a po pěti minutách chci zatáhnout všechny skla nahoru ale smůla...zadní levé okno nejde,tak jedu rovnou do servisu kde vidím že to zadní sklo je mimo kolejnice-nechtěl jsem to rvát násilím tak to svěřím do Porsche rádoby odborníkům...během hodiny to opravili(chodili okolo auta jako kdyby Octávku viděli poprvé v životě :D ) zaplatím 318,-Kč a dnes zase při jizdě se začal ozývat zvuk jako z papináku nad 80 km/h(před třema lety na to byla svolávačka a upravovali těsnění ve dveřích) Ach jo! Takže dnes je auto opět v servisu tak jsem zvědavý jak si s tim mistří poradí. Po hodně dlouhé době trochu problém,jinak jen leju naftu z Agipu a jezdím. Upraveno Srpen 16, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 No tak to víš už ty naše škopky mají něco nalitano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 (upraveno) Furt máte novotu proti mým 281 tis.km Upraveno Srpen 16, 2012 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Aby Ti tam z toho neudělali cabrio :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Tak jo,no,je to pravda. Černota je doma,udělali to samé co při svolávačce před třemi lety takže už to nesyčí jako papinák :) Jede se dál... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 romane platil si za to? když na to byla svolávačka.......... nějaké info k té svolávačce? švagrovi pískaj obě zadní okna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 (upraveno) Zadarmo neni nic,pánové.Poprvé když jsem jel do servisu s tím vypadlým okénkem z lyžin tak mě to stálo 318,-Kč a během chvilky začalo pískat ze zadních dveřích tak jsem jel na reklamaci a předem upozornil příjimacího technika že nic nehodlám platit...koukal na mně jako vrána na tvaroh a při předávání auta jsem opravdu nic neplatil :) Upraveno Srpen 18, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Když doplnili 250g do klimatizace to znamená že to je hodně nebo málo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 250g je hodně......mě když dělali komplet klimu...tak chybělo 30g a to už prý je taky znát na funkci...alespoň to tvrdili.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Ptal jsem se dnes v servise a opravdu prý vypouštěji celou nápln a napouštěji to komplet celé nanovo tak nevím.Večer naskenuju protokol z měření.Za dobu 5 let se s klimatizaci nic nedělalo tak byl asi nejvyšší čas tu nápln vyměnit a udělat dezinfekci(přeci jenom veškeré ty bacily člověk dýchá do sebe ;) ) Jinak to bylo za 1000,-Kč Jsem čekal že to bude mnohem mín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 250g je téměř 1/2 chladiva...nevím z hlavy, tuším okolo 520g je náplň u OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Při kompletní údržbě mašina vysaje celou náplň, vysaje olej, provede vakuovou zkoušku těsnosti systému, náplň vyčistí a doplní přadepsaný množství chladiva a oleje. Celé to trvá necelou hodinu. 250g je už hodně, když to někde uchází, tak se do sytému vstříkne detekční látka s UV barvivem a pak se dá poznat, kde to uchází. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Tak odborníci! Co se z toho dá vyčist? :D Díky za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 A to ses neptal tam, kde ti to vyjížděli ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 dá se z toho vyčíst to, že si do černoty nacpal další litr :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 to same mam ja..vysvetlil mi co jednotlive policka a ty gramy znamenaji!Zeptej se nato! Delam to kazdy rok a kontroluji to a podlke minuleho roku mi tam toho doplnil vice nez predloni! na papirku mas vse popsane co ti doplnil a tak jak pise Badys taky tam mam kolem 550g chladici kapaliny! ted jeste prej se dava do interieru nejaka dezinfekcni bombicka mel si taky??A ten odtot sis nechal vypustit a vycistit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 ten istý papierik máme o plnení aj my,ale vôbec sa v tom nevyznám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Stormiku: auto vyzvedávala manželka :) P.S ještě nějaké otázky? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Tak to je samozřejmě jinááááá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Není v tom žádná věda, je tam co odsálo, pak kolik je tam oleje, kolik kontrastní látky a chladiva, měli by to plnit tak na 540g ideál je tam 525 +- 25 ale při úplně plným naplnění, to někdy nedělá dobrotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 (upraveno) Tento čtvrtek dám dárek černotě v hodnotě návštěvy Štěpana ale výjimečně... :D Bude se nanášet keramika na tátovo Passata CC tak toho využiju a necham oživit lak a připravit ho na zimní provoz. Hynku kdybys byl v HK a chtěl to vidět naživo tak se ozvi.Štěpan tu bude ve středu u Jardy a ve čtvrtek u mě v HK. :) Tady je o té ceramice: http://www.matejveprek.cz/cenik/sluzby/ceramic/ Upraveno Srpen 27, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 ma tam 6500,- pak příplatek za program CERAMIC ke strojnímu leštění………………..4500.- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Tak jak? Už je černota zase jak nová? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Ahoj Miro,jj už je zase připravená... :D (pro Jirku) Štěpan před chvíli odjel,je to fakt borec za kterého dám ruku do ohně,nikomu jinému bych svoje auto nesvěřil.Dnes to bylo jen o oživení laku a základní navoskování,do ceramicy jsem nešel protože nevím jak dlouho ji ještě budu mit jelikož ten proces by měl ochránit auto na dva roky.Zitra se bude ceramica nanášet na tátovo CC,tak jsem zvědavý na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 myslíme toho stejnýho Jirku? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Nene,toho co je na fotce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 (upraveno) Ahoj Romco jedes na sraz? :)Jinak mate to krasne oziveno-nalesteno Upraveno Srpen 30, 2012 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Nene,budu mimo ČR Michale,mám mnohem zábavnější program ale kdybych se vrátil dříve tak se tam rozhodně otočím i když má od večerních hodin pěkně chcát v celé republice :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Štěpán mi říkal, že musíš přikoupit sousedovo, že se nevejde na dvorek ..... a až si koupíš větší auto, tak už vůbec nee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.