romariooo Odesláno Září 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Cvičiště Vysoké Mýto neboli škola smyku.Podle mého názoru by toto měl absolvovat každý už v autoškole ;) Osm hodin které neměli chybu,video nahraju později :D aneb jak se ničí gumy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 tam jsem byl 2x a vždy super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2012 (upraveno) Upozornuju že to byl umyslný manévr dle pokynu instruktora :D :lool: Upraveno Září 8, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 pěkný taky se chystám že zajedu.... máš víc videí nebo jen tohle????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 To ťa šmykla tá plocha a nejaký nadstavec? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Myslim ze na te vode stacila jen rucni brzda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyssek Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 parádní Romčo, docela bych si to taky někdy zkusil, i když nevím jak by to šlo s mým nevypínatelným ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 na tý bílý ploše nepotřebuješ ani ručku, rozhodí tě to samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Romane super, toto Ti chválim, co jsi si teď vyzkoušel případně se i naučil se Ti v zomě bude hodit. Kdysi mě v zimě někdo zkoušel vybrzdit, na sněhu na neprotažený silnici kolem šestý hod ráno a jak sem teda brzdil tak sem tam dělal šílený kreace, naštěstí to bylo na čtyřproudé silnici kdy protisměr byl oddělenej svodidlama. No nějak sem to tam tim volantem ukroutil že sem to srovnal a ve finále na autě ani škrábaneček, ale bylo mi pak všelijak. Takže školu smyku chválim Jo a ještě jsem zapomněl dodat že ten lak máš perfektní, taky bych potřeboval nějakou ozdravnou kůru pro lak. Z nedostatku času na to kašlu, ani to moc nemeju, takže už mám auto spíš grafitový než černý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Hezký, škoda že není i video jak to vypadalo zvenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 (upraveno) Lukyne: my jsme to právě zkoušeli kolik práce za nás dělaji elektronické systémy když to bylo zapnuté i vypnuté :) Ten rozdil je hodně znatelný! Petře: abych řekl pravdu tak to chci ještě zopakovat i s manželkou jako dárek.Instruktoři byli perfektní a uteklo to jako voda i když ta praxe byla docela náročná :D Najelo se během toho cvičení přes 70km což je slušny ;) Akorát nechápu proč mi nesvítili při panickém brždění nouzová světla při brždění ze 110km/h na nulu a zastavení na 40 metrech.Asi to nemám aktivované nebo to MR nedovoluje(nemá) Miro: video mám ale nějak se mi nedaři dohrát k tomu hudbu,trápim ses tim ale marně.Už mi zkoušeli radit kluci Viktor,Michal a další ale výsledek zatím stejný :D Upraveno Září 9, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 my to měli vždycky pracovní akci, dostávali jsme i certifikát :) přece jen jsem vozil pořád lidi v autě, takže škola smyku se opravdu hodila.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Josefe, já už myslel, že tam chceš na kole :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Pěkný, i když v provozu je to o něčem jiném, to je spíš na vyzkoušení co to auto umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Stoji to cca 4500,-Kč a taky jsem to dostal z práce jako řidič referentského vozidla. Body se tam taky daji odmáznout ale myslím že nesmiš mit minus vic jak osm bodů :D V provozu to je sice o něčem jiném ale vem si že Ti vlítne do vozovky dítě...Ty se lekneš,strhneš volant,dostaneš smyk a když nevíš jak se auto v krizovce chová tak jsi kde? Rozhodně to je supr věc,těch pět tisic utratíš za kraviny během tři měsicu jako nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Jak píše Romario je to super. Byl jsem taky na polygonů, ale na kurz bezpecne jízdy. je to hlavne o tom zjistit jak se auto chová. Byl to takovej trénink na zimu. Ustřelovací deska, brzda ve vodě, půl kruh a na reflexy. Fakt to stojí za to. Ps: romario jak píšeš, že se ti nerožly výstražné, tak mi zablikaly jako jedinému ale jsou tam nějaké podmínky. A hlavně to i musí být povolené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 A ještě jedno video,které mi dalo hodně práce hlavně tam nacpat hudbu v té druhé polovině ale podařilo se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Romane, to je ve Vysokém Mýtě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 (upraveno) Ano,autodrom ve Vysokém Mýtě Upraveno Září 10, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 :lool: No ty jsi hotový DK (drift king) asi si to fakt nadělím k svátku nebo počkam až nasněží a vyblbnu se na parkovišti :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 hmmm dobře ty... myslím že tě neměli co učit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) Hochu,tak to se škaredě pleteš... Když pominu to že jsem měl třeba špatně nastavenou sedačku :D opěrku hlavy a deštnik na zadním platě... tak jsem zjistil že třeba neumim vůbec brzdit při nějaké krizovce a to si nedělám prdel.99% lidi na tom bylo uplně stejně(bavíme se o lidech na kurzu cca 20 lidi) takže zas takovej frajer nejsem. P.S a ty smyky na ledové ploše dokáže každý jouda,to neni žádné umění stejně jako jet po dálníci dvouset kilometrové rychlosti. Naučil jsem se rozjiždět na ledové ploše aniž bych měl nasazené sněhovy řetězy Upraveno Září 11, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 jeden ze skoliciho strediska v OV rikal ze 100% lidi,kteri tam dojdou,neumi resit krizove situace. Vi co rika,je tam pry denne a vidi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) Pěkně sis zablbnul :D. Až na ty posladní hodiny A1 Já bych se tam točil jak vrtule :lool: Upraveno Září 11, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Maros: přesně tak :) Miro:tam se točí každé auto jako vrtule,od toho ten název ne? :D ŠKOLA SMYKU :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Romane :lool: Taky jsme začali řešit tohle téma s klukama v práci. Známej jednoho kolegy dělá na polygonu v Mostě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Hochu,tak to se škaredě pleteš... Když pominu to že jsem měl třeba špatně nastavenou sedačku :D opěrku hlavy a deštnik na zadním platě... tak jsem zjistil že třeba neumim vůbec brzdit při nějaké krizovce a to si nedělám prdel.99% lidi na tom bylo uplně stejn jj, žádné věci uvnitř auta, ani na sedačce apod., mě při bouračce trefil mobil položený na sedadle, do hlavy a byla to pěkná šupa, neříkej,že jsi brzdil bez vyšlápnuté spojky a s natočenýma kolama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2012 (upraveno) Hmm...tak jsem asi kokot... Upraveno Září 18, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 :lool: :lool: tak toto ma dostalo :D ...ja tiež brzdím v autoškole bez spojky a inštruktor nič nehovorí,ale spomínal,že chcú zaviesť,aby sa počas výcviku chodilo aj na školu šmyku B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 jak se dá brzdit v krizovce bez spojky? :D však ten motor si o vyšlápnutí spojky musí "říct" ne? když se dostane pod otáčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.