wrccko Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Aspoň máš každý rok nové alebo to tak nie je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Njn stále jako nová Rome prostě super autíčko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak světla jsou nasazená a hurá do ulic. Dík Romarioo, dobrej týpek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 (upraveno) Mároš: já najedu služebním autem zhruba dva tisice km měsíčně tzn.že mě ty zimáky docela vydrží.Dnes jsem najel přes 300km a před půl hodinou nechal vyměnit pneu na zimní,mám nové Barumky.Nechtělo se mi mačkat za pár dní a stresovat se.. Jinak dnes vyhodím podložku pod SPZ.Už mě na to upozornovalo pár lidi a teprve po třech letech jsem se k tomu odhodlal.Jsem zvědavý na výsledek B) Hurikan: taky jsem Tě rád viděl a poznal i když to hledání bylo nekonečné :D Dej fotečku s mýma světlama Upraveno Říjen 3, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 dám, hned jak se to bude blejskat jako to tvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 (upraveno) Dnes přehazuju na zimní svou raketu,v pátek odjezd na Vysočinu tak je aspon pořádně zajedu. :) Upraveno Říjen 4, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Romane máš plnou schránku asi, nejdou ti posílat SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Jinak dnes vyhodím podložku pod SPZ.Už mě na to upozornovalo pár lidi a teprve po třech letech jsem se k tomu odhodlal.Jsem zvědavý na výsledek B) Copak je špatného na podložce pod SPZ? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 RZ přilepit Pattexem či 3M páskou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 A co když ji pak budeš potřebovat sundat? To s tím urveš i ten nárazník ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 odřežeš silonem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Hlavně tam tý pásky nedávej moc, drží to jak prase Pak vyblejskni výsledek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 (upraveno) Octavius: asi je někde problém protože schránku průběžně čistím Hynku: pozdě! Je nalepená asi na šesti místech a do toho ještě lepidlo v tubě takže asi tam bude nadosmrti :lool: Mirouch: ta podložka je hrozná,uzbal jsem to po několika letech,bez ní to vypadá čistěji Jinak přezuto na zimní provoz :) Upraveno Říjen 6, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Ty už máš přezuto, není ještě brzy? Na jednu stranu to chápu, chtěl si se vyhnout tomu blázinci v pneuservisech viď, ale není ti líto ničit zimní gumy v takovýchto teplotách? Ještě se ti chci zeptat, jak máš ošetřen lak, že se ti auto tak parádně leskne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 (upraveno) boukic: nejezdím zásadně na myčku a jednou až dvakrát do roka necham udělat celé auto od profika jménem Štěpan(dal bych odkaz na jeho stránky ale nefunguje to :() .Je to opravdu hodně znát Jinak letos jsem přezul o něco dříve ale nelituju toho.Ted o víkendu jsme na Vysočině takže to neni zas až tak předčasné.Počasi se během jednoho dne otočí a jestli najedu a sjedu o decimetr zimní pneu na 500 km to opravdu nepoznáš :) Zenithy asi taky prodám,pneu tam je na dojetí,cca 3mm takže to půjde z domů,kdyby byl zájem tak se můžu s kymkoliv domluvit na ceně ;) Upraveno Říjen 6, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Jinak letos jsem přezul o něco dříve ale nelituju toho.Ted o víkendu jsme na Vysočině takže to neni zas až tak předčasné.Počasi se během jednoho dne otočí a jestli najedu a sjedu o decimetr zimní pneu na 500 km to opravdu nepoznáš :) Romane, myslím, že decimetr už bys poznal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 No, já o přezutí taky přemýšlím, protože tuhle zimu ještě nebudu mít 2 sady disků. Mám jenom samotné zimní gumy, takže ty letní potřebuju vyzout a zimní na disky nazout. A to trvá delší dobu, než jenom přehodit celá kola, takže z toho důvodu o tom přemýšlím už teď. Já do myčky taky nejezdím, auto si meju sám jenom ručně. A odkud je Štěpán? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 (upraveno) Mám za to že Štěpán4X4 je z Hustopečí u Brna.B) Romane pěkný to máš, vypadá to úplně jinak bez podložky. Máš asi plnou schránku :( Upraveno Říjen 6, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Čéče, proč kvůli sjetým pneu chceš hned prodávat celá kola? :D Jinak díky ještě jednou za obchod. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 (upraveno) boukic: ten Štěpan bydlí a pracuje kousek od Brna ale není problém aby dojel za Tebou a připravil Tvoje auto přímo u Tebe na dvoře-je k tomu potřeba prostor,přístup k vodě.Jezdí za zákaznikama po celé republice,ted dokonce vyhrál výběrové řízení a připravuje nová auta k prodeji v Rakousku takže toho má poměrně mnoho.Kdybys chtěl tak Ti napíšu telef.kontakt na něj protože webové stránky jsou v rekonstrukci(včera jsem s ním mluvil po telefonů) Na fotce je krásně vidět ty miliony kapiček když prší :) Petře: tak znáš to :D Matematika u mě vždy byla slabou stránkou :lool: Mirouch: to je divny! Schránka musi fungovat.Včera mi psal p2p alias Fido a bez problémů komunikační zácpa je obnovená.Na foru je ještě jeden Romario ale bez tři "o" ;) Lanci: taky děkuju za obchod a za důvěru Upraveno Říjen 7, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Zdar pane taky jsem ti chtel poslat sz a nejde to takže asi plná schránka :-( měl bych zájem o tvé kola :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Jo, kdyžtak mi můžeš kontakt poslat a na kolik to tak zhruba vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 (upraveno) Mirouch: to je divny! Schránka musi fungovat.Včera mi psal p2p alias Fido a bez problémů komunikační zácpa je obnovená.Na foru je ještě jeden Romario ale bez tři "o" ;) Vím ale psal jsem opravdu tobě. A nejsem sám komu se nepodařilo ti napsat. Čím si lepil tu značku? Nebojíš se že jí někde ztratíš? Upraveno Říjen 7, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Jak popsal jak ji prilepil tak urcite ji nestrati... myslim ze bude mit problem vubec tu znacku sundat... hehehee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Já to zásadně lepim páskou od wurta a není s tím problém horší když člověk tu značku potřebuje pak sundat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 jo to je pak na vlasec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Přesně pane :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Kola jsou pěkný, a ty středy v černobílé, no nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Vypadá vážně super rome.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Já měl SPZetku přilepenou oboustrankou už na třech autech a drží to, rukou to nesundáš. Teď na BMW se na to chystám taky. Co jsem teď prodával Passata, tak jsem to novému majiteli říkal, že je na to dobrej vlasec. No a pak mi večer volal, že zkusil tkaničku od bot a prý to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.