maros Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 No nevim ten nazev vlakna se mi nepozdava. Uz to preci neni Romanove auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Zatím jo Marosi :) a taky to vzhledem k historii události přehlednější, az z toho bude auto s jinou identitou tak to tady zamkneme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Díky moc za přání a gratulace, je to milého ;) Štěpánek, ten lak je famózní, jen ty nasolene silnice to je zabiják. Jakpak často v zimě když takto mrzne tu sul z toho sundavat. Jistě mu moc neprospiva, ale zmrzla voda, asi taky moc ne. Naštěstí mám garáže, tak alespoň bude pod střechou :) pokud nemáš čas na umývání tak postačí alespon wapkou umýt od soli at se tam zbytečně nedrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Gratulujem novemu majitelovi ! Podla mna super kauf ! Krasne auto v super stave ! Takze zostala tak ako bola len bez hudby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Odstěhovala se na hranici středočeského a ústeckého kraje, kousek od Řípu. @Štěpán - čas si udělám, u předchozího auta mi mrzly dveře (a ruce :-) ) a tak se ptám jak na zimního slanečka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 pokud při odhlášení auta nemáš OTP, nahlaš jeho ztrátu, úřednice ti vystaví za poplatek 100,- nový, zapíše nový OTP do VTP a následně ti ustřihne rožek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 (upraveno) kneme a nebo se vlákno přejmenuje a bude v tom pokračovat nový majitel Na fotce vzádu je nějaká clubová Octávka,dost špinavá.Kdo pozná kdo mi pomáhal s penězma? :D Není to autí superfattyho? jo jojojo moje zasraňoučké špinavé vozidlo a pro pešíra: bramborák jsem si užil, vojel a vrátil :-) Upraveno Leden 20, 2013 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Aleši: jak ses domluvil s Jardou ohledně malého techničáku? Štěpane: děkuju za vzornou dokumentaci! P.S a koukej dát co nejdříve webové stránky dokupy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 chalpi nemáte čirou náhodou někoho znamého na Mělnické dopravce? kvuli hezke RZ až tam pro ni půjdu. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Hezky se usmát a poprosit o něco hezčího :) Já měl vždycky kliku na čísla :) Nezapomen prosím na mě s tou mou RZ jak jsme se bavili Aleši,ju? Díky. Za dvě hodky se pokusim černotu odhlasit. P.S ted mi volal Jarda :( že ji viděl.Styská se mi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Na melniku, musis byt prijemnej, pak ti daji trochu vybrat, ale necekej nejaky zazrak, mne vo jedno cislo ujela pekna kobinace, takze mam skoro peknou :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 U nás v Tp je to také tak stači poprosit a dají vybrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 tak to Romane gratuluju, že se to vyřešilo takhle a novému majiteli přeji spoustu šťastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Díky Honzo,ano nevíš jak jsem rád že budu mit auto "na očich" Aleši,VTP letí doporučeně k Tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Aleši: jak ses domluvil s Jardou ohledně malého techničáku? Štěpane: děkuju za vzornou dokumentaci! P.S a koukej dát co nejdříve webové stránky dokupy! Romane: to máš těžký když si necháš dělat webovky od známého (věčně nemá čas) asi udělám zatím nějaké provizorní než mi je dokončí:( nemáte někdo odkaz na nějaké solidní webové šablony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 ja znam estranky.cz , tam to zvladne kazdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 No zkusím udělat co umim. Ve středu tam sjedu. 'Perlicka' Sklizi jen obdiv a to i s bilou kapuci, ti co ji stihli videt koukali se studem jak to jejich auti udrzuji... Pojistovak, vlidnej chlapik, taky pochvalne ocenoval... Nepremluvil však tabulky k lepšímu plnění, ale jsem spokojeny. Po dlouhe dobe zazivam radost z jizdy, uz jsem myslel ze jsem z toho vyrostl. @Jardo jeste jeenou diky za transport, kam se hrabe ems @Romane, dikes za skvelou spolupraci. Dej pak vedet jak s temi dny bez pojistky. Pojistovna nemuze auto pojistit zpetne, to je pry dle zakona nemozne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 není zač, prostě to vyšlo a já pomůžu rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 (upraveno) Po dlouhe dobe zazivam radost z jizdy, uz jsem myslel ze jsem z toho vyrostl. @Romane, dikes za skvelou spolupraci. Dej pak vedet jak s temi dny bez pojistky. Pojistovna nemuze auto pojistit zpetne, to je pry dle zakona nemozne. Aleši vím jak ti je. Když jsem si přivezl domu Scoutíka nechtěl jsem od něj jít ani domu. A co se rovnou domluvit s ČKP? Vysvětlit jim co a jak a budeš hned vědět na čem jseš. Upraveno Leden 21, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Taky bych to pořešil hned aby pak nebylo nějaký penále.Ono je to pár korun (40/den?). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 E e něco kole 80kč/den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 JJ odhadl jsi to přesně Miro... pořad bych to chodil okukovat, ometat, zkoušet co kere heblo děla a hlavně pořad někam jezdit... ale spolujezdci napřed do koupelny a pak přezout do bačkor :) Zima je super, kdyz nesoli :) ticha jizda ... ale leto bude na požitek ještě lepči pojistku pořešime, jsou to dva dny. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Jasná zpráva,proberu to s tou mou pojištovačkou a dám info. Jinak prej se o auto vzorně staráš,už mám dokonce fotodokumentaci :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Romane no tak. Už ti neříká pane Jo a měl by si změnit nebo aspoň upravit obrázky v podpisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 A jo!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ale někde to uchovej. Je to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ano,je to pět let života.Včera mi Jára přivezl malej techničák a je to přesně pět let a dokonce skoro ten samý den koupě-prodeje.Nekecem! Náhoda? Nevěřím na náhody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Bude ti smutno? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 tak mam po nalade, protože přes všechnu svou pozornost při zajiždění a vyjiždění z garaže (která by měla být větší) se dnes stalo toto škrabnutí. Nevím jak tyto pocity znáte, ale jsem ze sebe nasraný, smutny....nevím co... kéž bych to uměl nějak "opravit" a nebo nejlepe vratit čas nakopal bych si prdel.... Je nějaký způsob jak to zafixovat, aby se to nezačalo rozlezat, kor v tomto počasí. Je to "jen" lak.... no nemam moc slov......... Díky za dobré rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 jaaj!!! Zas tak strasne to neni!!! Jsou ve skode lakove tuzky asi za 400kc! ;-) To se stava ale nejhorsi je zes ho ted koupil :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.