Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

tak mam po nalade, protože přes všechnu svou pozornost při zajiždění a vyjiždění z garaže (která by měla být větší) se dnes stalo toto škrabnutí.

Nevím jak tyto pocity znáte, ale jsem ze sebe nasraný, smutny....nevím co... kéž bych to uměl nějak "opravit" a nebo nejlepe vratit čas :wallbash: nakopal bych si prdel....

Je nějaký způsob jak to zafixovat, aby se to nezačalo rozlezat, kor v tomto počasí. Je to "jen" lak....

no nemam moc slov.........

Díky za dobré rady

Plně s tebou soucítím. Do týdne co jsem si přivez svoje jsem orval "jen" zrcátko a taky o garáž.

Odkaz ke komentáři

Dneska to Rome nestiham... Misa ma dnes pulkulate a tak perlicku odlozim na pondeli Melnicky dopravak je jen po a st. V klidu v garazi sundame strunou znacku...

Jo porad si rikam ze to je prkotina, ale nejak mi to nepomaha... Nejvice se obavam, aby to v tom miste nezacalo vykvetat. No nevratim to...za blbost se plati... Objednal jsem chipex a budu doufat...

Odkaz ke komentáři

sejvi ma recht - proste sa to stane a mozes robit cokolvek. Samozrejme nehovorim, ze neda znizit riziko parkovanim vo vacsej vzdialenosti od inych aut :palec: . Ale nahoda je blbec :angry: .

Taky TomasEK by o tom asi vedel porozpravat :) ! Napriklad ta udalost, ked mu zrusil OI chalan co mal chvilu vodicak a nabural jeho aj dalsie auta na parkovisku :wallbash: . Nespravis nic :blink:

Odkaz ke komentáři

doufam, že na "firemnim" parkovišti se to stavat nebude... mame vicemeně kazdy svuj flek... stavim se vzdy stranou a snad daleko od tech kterí otevírají dokořáan a když tak stojím od nich na dvě delky :-)

Kdyz vidim parkovani v Praze, mohl bych se s takovou vonavkou rozloucit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...