Mirouch76 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 tak mam po nalade, protože přes všechnu svou pozornost při zajiždění a vyjiždění z garaže (která by měla být větší) se dnes stalo toto škrabnutí. Nevím jak tyto pocity znáte, ale jsem ze sebe nasraný, smutny....nevím co... kéž bych to uměl nějak "opravit" a nebo nejlepe vratit čas nakopal bych si prdel.... Je nějaký způsob jak to zafixovat, aby se to nezačalo rozlezat, kor v tomto počasí. Je to "jen" lak.... no nemam moc slov......... Díky za dobré rady Plně s tebou soucítím. Do týdne co jsem si přivez svoje jsem orval "jen" zrcátko a taky o garáž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Našel jsem toto zkoušel to někdo? http://www.colorshop.cz/retusovaci-tuzky-skoda-c137/skoda-9910-cerna-magicka-met-opravna-tuzka-laku-i1281/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Alesi, koukni na tehle odkaz, je tam video na pripravek od firmy CHIPEX. Davali to kluci ke me do vlakna, kdyz mi nekdo podrel auto.... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15748&view=findpost&p=1302166 Jeste bych mel dodat, ze ta firma je schopna dodat primo podle kodu barvy Objednas to z jejich stranek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 :( tak už jí máš pokřtěnou, takže co nejlíp zamaskovat a ted už si jen dávat pozor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Nebylo by lepší tohle. Je to origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ty origo jsou docela k nicemu, moje zkusenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 tak chipex a nebo toto Kur... to mě sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Z toho si nic nerob. Moj otec s novou OI tukol pri parkovani do garaze do regalu s kompotmi a jeden padol rovno na kapotu. A od vtedy tam boli dve preliaceniny :D Upraveno Leden 22, 2013 uživatelem Giancarlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 tak chipex a nebo toto Kur... to mě sere Koukni na komentare pod videem a pak na video znovu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 no nic objedal jsem to... do týdne je to tady... pak nahodim foto.... Ale 100% bych raději nahazoval foto s jinou tematikou hlavne, že jsem z garaze vypakoval kočku, aby nepošrabala lak... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 opravit tužkou, zabrousit a přeleštit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Alesi, nasere to, ale mas pokrteno! :) Ja kdyz koupil v lete autak, tak me po mesici v Praze postrcil kamion a pulka levyho boku v hajzlu, taky pokrteni, ale tohle mas lepsi, aspon to mas za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Aleši,to chce klid,vem si že by se mohlo stát něco horšího,tohle opravdu je maličkost a skro to neni vidět,to dáš dokupy Napiš nebo zavolej jaky značky bude mit černá kráska :) Doufám že nezklameš! :D Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Dneska to Rome nestiham... Misa ma dnes pulkulate a tak perlicku odlozim na pondeli Melnicky dopravak je jen po a st. V klidu v garazi sundame strunou znacku... Jo porad si rikam ze to je prkotina, ale nejak mi to nepomaha... Nejvice se obavam, aby to v tom miste nezacalo vykvetat. No nevratim to...za blbost se plati... Objednal jsem chipex a budu doufat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 podle fotek usuzuju, že to není škráblé až tak moc do plechu, aby ti to tam začalo reznout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tužka za 200,- orig a hotovo, je to prkotina, sice nasere, ale je to fakt drobnost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Presne origo lakova tuzka skoda! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 (upraveno) Aleši: auto je pod dohledem :D Tak se koukej řádně starat Upraveno Leden 24, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Romane, z tebe se stává stalker 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 teraz to vyzera ako keby ju roman predal len preto aby ju mohol sledovat v rukach ineho :D ale vyzera super trochu spinava ale super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 to je lepsi jako sherlock :-) To se Ti povedlo :-) se tady řezu smíchy. Az mrazy polevi vapka ji slizne :-) Apropos jak to resite aby jste nemeli před domem klouzacku, ta sul me sere... ale to hold v zime jinak nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 nové zabezpečení romansherlock :lool: :lool: :lool: aleši, jseš sledován - velký roman tě vidí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Podla mna nespal od vtedy co ju predal a nevie sa s tym zmierit :lol: ! Teraz sa aspon drzi v jej blizkosti :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Prvni skrabanec. Tech jeste BUDE! Koukam, ze parkujes na verejnem parkovisti a proto lidi jsou PRASATA! Za nejaky cas budes mit od dveri skrabancu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Sejvi: to taky nemusi být pravda.S černotou jezdila i Zdenka a když si ji brala tak jsem ji vždy připomínal že má zaparkovat hodně daleko od všech aut,dá se tomu zabránit jen to chce trošku předvidat a přemýšlet. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 ANO u velkych parkovist zaparkujes nekde bokem daleko od vchodu, ale co jsem videl na fotce nahore, tam je a vzdy bude auto vedle auta... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 sejvi ma recht - proste sa to stane a mozes robit cokolvek. Samozrejme nehovorim, ze neda znizit riziko parkovanim vo vacsej vzdialenosti od inych aut . Ale nahoda je blbec . Taky TomasEK by o tom asi vedel porozpravat :) ! Napriklad ta udalost, ked mu zrusil OI chalan co mal chvilu vodicak a nabural jeho aj dalsie auta na parkovisku . Nespravis nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 doufam, že na "firemnim" parkovišti se to stavat nebude... mame vicemeně kazdy svuj flek... stavim se vzdy stranou a snad daleko od tech kterí otevírají dokořáan a když tak stojím od nich na dvě delky :-) Kdyz vidim parkovani v Praze, mohl bych se s takovou vonavkou rozloucit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 (upraveno) Aleši! Tak už to je týden cos mi odvezl mou lásku :) Stýská se mi!!! Vždy když mám deprese tak se jedu projet s Brumlou a hned se mi udělá lip.Tak ještě jednou- at Ti to šlape tak jako mě celých pět let :palec: Upraveno Leden 26, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 jj je to tyden a ještě jsem ji ani nestihl poradne prohlednout...ani vlastně projet... je období seznamovani :-) Je s ni však radost jezdit :-) Jsem rad že jsem se potkali a udělali obchod. ;) A věřím že se tu a tam potkáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.