marekczek Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 je možný že jsem tuhle oktu viděl v HK někdy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 marekczek: když mrkneš o nějakou tu stránku nazpět, tak zjistíš, že Octavia změnila majitele a šla z východních Čech do Prahy ;) jsem to kvůli tobě našel... změna majitele se řešila zde Aleš promine OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Alešu ty to teda prožíváš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) vevca: napsal jsi to velmi pěkně a správně.Ani nevíš jak jsem rád že Aleš je podle mě ještě vic pečlivý,než jsem byl já.To je prostě výjimečný stav a já jsem si vždy přál prodat Octavii srdcaři :) Marekczek: ted potkávaš jinou krasavici v HK :) vpravo na obrázku.Celé vlákno je tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16783&st=0 Aleši: klobouk dolů,fakt nemám slov Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 bmw není můj šálek čaje :) za to 4 kroužky jsou asi lepší :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 To já to bmw X5 nebo medvěda ML-GL , no i ty 4 kruhy Q7 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Hele já to BMW taky nemusim...ale víte jak :D když už ho mám tak ho musim chválit ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) To je divné, dnes už jsem psal příspěvek, odeslal jej a on tady není hmmm skoda, ted jej asi znova nevyplodim :-) Stale myslim že hledam hranici mesi investici času a pozornosti do péče o auto. Ona řečnická otázka zda-li je auto cíl a nebo prostředek asi nemá jednoznačnou odpověď. Kloním se spíše k cíli, jaksi to je vyjadřením prání a potřeb - vždy mě převeze jiný, menší, starší a levnější prostředek, takl proč tedy investovat více, protože tím něco chci pro sebe dokazat, vyjadřit sám sebe atd atd... , a investice vyžaduje přiměřené náklady. Poučil jsem se u svého předchozího auta - užívání "jen" uživaní vedlo k jeho neprodejnosti a ztratě hodnoty. Rad bych do auta ktere me stálo nemálo peněz investoval takovou péčí, která nebude otročinou, ale bude péčí kterou zvládnu a snad tu klesající cenu alespon spomalím. Stejne jde cena auta každým dnem dolu a dolu. :-) Jo a reste si kruhy a bavoracky jinde jooo :-) B) Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 správná úvaha, já spíš v tom vidím další problém že do toho narveš prachy a druhej den ti to nějaký spoluobčan ukradne nebo ti to někdo nabourá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 a další věc, že každý nedovede odveneou práci na autě ocenit :). Pro hodně lidí je auto opravdu jen přemisťovadlo z bodu A do bodu B. Věnuj autu péče, kolik chceš a uznáš za vhodné - a neohlížej se na okolí. Ti kteří jsou stejně "postižení", tak pochopí, ostatní nepochopí nikdy :) Jo a a prosimtě nepočítej vynaloženou práci a finance co se vozu týče... Radši :-))) nemá to cenu a možná je to lepší někdy nevědět :D :D P.S. Staráš se o ní fakt hezky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Klaním se k těm stejně "postiženým" :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 takových nás tu bude víc :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Budeš měnit i přední znak za new??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Hlavně by to chtělo v neděli dorazit do Hostivaře, ať se konečně na to opečovávané auto podívám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Přední znak tam je zhruba rok a půl uplně nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 jo ale stare provedeni!Bud at da oba stare nebo oba nove a ne jeden taky a druhy taky! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 @ x Michi x Bohuzel nemuzu dorazit, budu na Moravě v Beskydech utužovat bratrstvi s bráchy :-) čtu mezi řádky správně jisté podezření, jestli je černota v takové kondici jak si o ni můžeme přečíst :-) @Petus - rád bych jej taky vyměnil :-) jen co dodělam music... (musím se juknout jak to vypada u těch kdo to už vyměnili) @Hydraulic - ano raději nepočítat, je to jak to je, ocení to Ti kteří vědí o čem to je, jiní uživatelé, kroutí nevěřícně hlavou :-) @ marekczek nebo v horším případě si to odřu nějakou nepozorností sám :-) Uzká garáž je velkým rizikem. Jinak parkuji jako mnozí z nás na odlehlých místech, vyhýbám se parkování aut vedle sebe, atd a pak jedna nepozornost a je to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Vůbec ne. Jen jsem chtěl ať se každý podívá jak vypadá lak když se o něj staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak jsem přezul a pustil se do prvního pokusu pořádně umýt auto (fotky bohužel nemam skončil jsem před desatou večerní) Podcenil jsem připravu a neudělal si s předstihem kola, to mi zabralo neuvěřitelný čas skoro 5 hodin (jak kola zimní tak letní připravit, tak podběhy brzdy a spol). Sundat asfalt, a ty lepiky na vyvazovaci zavaží uff. :-) Pamáhali mi Iron-x a benzín a trpělivost :-) . Něco před 4hod jsem se teprve pustil do do mytí auta. Sušení, pak Iron, oplach sušení a clay. Skvěla věc :-) Touto vecičkou člověk musí prozkoumá každý záhyb svého auta :-) pak sealant a leštení. Stihl jsem dat jen jednu vrstvu, ac jsem byl odhodlán skončit třeba o pulnoci, ale se dvěmi vrstvami. To jsem fakt nedal. Chyběly síly a světlo. No černota září jako z fabriky, tedy hologramy tam už jsou, ale na leštění si netroufám... Nechci ubírat lak a ve své zbrklosti bych tomu spíše uškodil. pak přihodím nějakou fotku, než bude zaprášená :-) Díky Štěpánovi za cenné rady a za ochotu pomoci!!! Vubec nemáš zač děkovat, duležité je aby jsi byl ty spokojený;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Aldo: nepojedeš na Moravu přes Hradec? Jinak si myslím že auto co se týče laku je ve velmi dobré kondici :) Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) @romariooo - ano pojedu a i jsem pocital, že se stavim abych Ti předal co mi tu pro Tebe zustalo, jen podle všeho není má cesta stopro jista, jede se mnou bracha a jeho dovolená dosud potvrzena. Zitra to rozlouskneme a to bych Ti volal. Jel bych okolo 11 - 12 pres hradec, ale to se domluvíme. @x Michi x ... oki Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem ales4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Konec hifikaru :) ? Nebo novy zacatek :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 To je stejny jakobys řezal tim nožem do mě.Jaky bude pokračování Aleši? Dival jsem se po té pojistce ale bohužel nic nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 je to hezky sundane, ten ulozeni pod zesilovace, puvodní radio pryc. Potřebuju rozdělat ten rameček okolo ale vadi tam handsfree ovladani a stojan na Telefon.... Pozapojovat kabely, snad je tam najdu. Vzadu RCA jsou u radi jsem zatim nenasel. Pak šikovně AUX in a už to frčí, zase to bude pekne :-) Trocha smuteční symboliky je potřeba, neco odchazxi nove přichází. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Aleš to napsal hezky - něco odchází, nové přichází jsem na to zvědavý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jasně,je to tak.Těšim se na na jiné hifi a na jeho poslech :) P.S hlavně že to auto má ještě lepší péči než před tim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Kratké zprávy z transformace hifi caru. Deinstalace původního držáku na telefon pro Nokie, jsem blackBerry positive - obejdu se bez drzáku ;) Subwofer zapojen a hraje, (skvěle hraje) komponentní repra vyměněna (původní pioneer za DLS ms6 - středobass + výšky) HU vyměněno - původní pioneer za clarion 958 Signalové kabely zapojeny repro vyhýbky provizorně instalovány výsledný dojem výborný, dveře basují tak, že je slyšet chrastení nějakého uvolněného táhla v pravých dveřích, nebo něčeho neidentifikovatelného (zatím) a subač dodava nejspodnější pásmo, jsem velmi spokojen. Budu nadmíru až repra dostanou svého vlastního živitele (DLS RA40) Zbývá: istalace zesilovače pro přední repro - jen zapojit instalace konektoru pro pripojeni aux IN celkové usazení obou zesilovačů celkové usazení vyhýbek pod sedadla řidiče - nutná deinstalace sedatel... Na zapojení repro do aktivu pro tento rok rezignuji :-) @Romarioooo - výberko jsem vyhrál :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Ales gutte : tak to obrovská gratulace Velmi dobrá zpráva ohledně výběrového řízení když to vidím jak to všude funguje... a z 90% to je fraška která je předem jasná. Dej nějaky fotečky,už mám absták 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.