Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

V mlze nebo dešti jen debil bude jezdit s denním svícením. Vypadá to na fotce pěkně, hlavně co na to cajti :palec:

Ted jezdím podstatně mín než předtim.Od nového roku už nemužu použivat soukromé vozidlo ke služebním učelům a proto bych to chtěl zkusit.Za poslední rok najeto cca 18 tisic což je opravdu málo.Když vezmu že jsem ty mlhovky vepředu zapínal jen výjimečně tak si myslim že nebudou chybět.

Skájo: myslíš že xena v mlze svíti hůř než halogeny?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Skájo: myslíš že xena v mlze svíti hůř než halogeny?

No jasně. Prostupnost světla za zhoršených podmínek (mlha, déšť, sníh...) je nepřímo úměrná světelné teplotě. To je důvod, proč se dřív dělaly žlutý skla na mlhovky a i dneska se prodávají do mlhovek spešl žlutý žárky, který prosvítí mlhu líp než klasický "bílý" :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak dnes jsem se rozhodl že vyhodim přední mlhovky a dám tam misto nich LEDky.Myslím že to bude vypadat dobře...ted zkoumám jak to tam jde vymyslet a hlavně jak to je s homologaci co se týče hlídek kdyby mě zastavili a tak...

Jeden člen z fora to má a vypadá to fakt dobře :palec:

Vypadá to dost dobře. Skaja má ale pravdu. S xenama v mlze bez mlhovek je to o ničem.

Odkaz ke komentáři

No on chce právě mlhovky zrušit úplně. Ono by si člověk řekl, že je v podstatě nepotřebuje, páč mu stejně svítí před auto a nic moc nevidí. Ale je kurva rozdíl, jestli to auto vidí ostatní. Já osobně tohle vnímám dost a proto jsem na podobný úpravy lehce alergickej. Hlavně, když člověk více předjíždí (oki, v mlze by se nemělo, ale prostě někdy se nedá, když člověk spěchá) a to je pak rozdíl, jestli se v protivce objeví z ničeho nic pomalu neosvětlený auto, nebo už dávno dopředu září žlutý mlhovky a člověk ví, že tam někde v dálce něco jede :palec:

Odkaz ke komentáři

Já bych do toho zrušení mlhovek taky šel, kdybych měl před FL RS nárazník. Pokud to budeš mít takové, jako je to na té stříbrné octě, tak to bude vypadat suprově. Denní svícení používáš každý den, v mlze jedeš párkrát ročně (minulý rok jsem jel maximálně 2x). Zapnuté mlhovky mi nikdy nepomohly v tom, abych lépe viděl před sebe, spíš jsem je měl pro svůj pocit, že jsem lépe viděn.

Pokud budou ty denní homologované, tak by policajti nemohli nic říct. Umístění místo mlhovek taky odpovídá vyhlášce a přední mlhovky nejsou povinné, tak co. Za mě tedy rozhodně ano.

Odkaz ke komentáři

Jj, když člověk spěchá, tak se musí předjíždět :palec:

Ale jinak pravda, přední mlhovky řidiči moc nepomáhají, to už musí být sakra mlha a správně seřízené, aby osvětlovaly krajnici a dalo se podle nich jet, ale ne kilem jak by někteří chtěli.

A nejsem si úplně jistý jak moc pomáhají v rozeznávání protijedoucích vozidel, mě nepřijde, že by to byl markantní rozdíl.

Odkaz ke komentáři

Roman presne to som ti písal do knajpy :palec:

No ja osobne som posledne išiel v takej hmle ako mlieko a dosť mi to pomohlo aby som nemusel až tak razantne znížiť rýchlosť, takže ja by som to nerušil. Každý jazdí ako chce, to je jeho vec... Poznámky typu že to nepomáha je kravina, tak prečo by to potom predávali a používalo sa to? Halogeny v hmle ok, xenon naprd.

Odkaz ke komentáři
Poznámky typu že to nepomáha je kravina, tak prečo by to potom predávali a používalo sa to?

Protože každý si to svoje potřebuje nějak obhájit, na tom není svým způsobem nic špatnýho :palec: Otázkou zůstává, jak velká kravina to je...ale to vnímá každý samozřejmě subjektivně a proti gustu...žejo ;) My se na to holt díváme z toho "praktičtějšího" hlediska a snažíme se v tom najít význam, zatímco někdo to bere čistě z hlediska stylovýho a nejdůležitější je, jak to vypadá (ostatně jako většina "našich" tjůningů) :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...