Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Viktore: mě se nejvic líbí že to neni bastl jako má třeba Davidek ;) ;) :lol: prostě to krásně zapadne do těch míst kde byli původně mlhovky.

Dival jsem se na stránky a je to včetně homologace.Uvidíme ale myslím že jsem rozhodnutý...trošku mě štve že se bude muset přidávat odpor aby to nedělalo bordel na maxidotu ale to snad vyřešit jde :)

Odkaz ke komentáři

Já říkám vždy tohle, tvoje auto = tvoje věc

Ale např. tady kde bydlím (Baurak potvrdí, bydlí kousek) jsou mlhy často a bez mlhovek ani ránu, aspoň najdu krajnici a bílé lajny tady tedy opravdu nejsou. Rozhodně bych se mlhovek nezříkal. Já nevím co je to zase za modu s těmi denními světly, ale pro mne je to magorovina, která zase vymizí stejně jako byly bílé, modré a já nevím jaké diody na autech (i já jsem měl). Čím jsem starší, tím tak nějak tíhnu k účelnosti a klasice, každopádně jak tady psali kluci dříve, máš xenony a ještě se zbavit mlhovek, no je to na pováženou.

Romane víš jak se říká, tak dlouho vybíral, až přebral.

Odkaz ke komentáři
Nevim, davidek to ma proste pekne,chce svitit pres den diodama a setrit xeny a zaroven mit funkcni mlhovky, takze za me to je urcite lepsi varianta, nicmene na RS naraznik se nehodi temer nic, krome tech diod misto mlhovek...takze ja bych se na to asi taky vysral :)

za chvalu mas u me lahev dobreho vina a ten hradecak uz nedostane nikdy nic...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...