p2p Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Mas pravdu... jednou za 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Paráda,veľmi elegantné autí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Paráda,veľmi elegantné autí Waw...od Tebe to potěši-děkuju. Jinak autíčko je v servisu .Přijimací technik se divil že měnim každý rok pilovej a vzduchovej filtr a když jsem mu řikal at to auto nechaji chvíli stát aby veškerej starej olej krásně vytekl tak chvíli na mě koukal a pak že ano :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Dnes jsem právě černotu tak trošku pošolichal aby bylo trošku čistá kvůli zitřejšimu servisu.Jinak přemýšlim jak často se mění brzdová kapalina? Mám dojem že to je jednou za dva roky ale ruku do ohně bych za to nedal... :D Hificare,nesviti ti ty svetla nejak vysoko...urcite mas xeny na kolecko,ze?A az budes v servise tak jim rekni at ti vyzkousi ostrikovace svetel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Hificare,nesviti ti ty svetla nejak vysoko...urcite mas xeny na kolecko,ze?A az budes v servise tak jim rekni at ti vyzkousi ostrikovace svetel Ty woe...celej život měl xena na kolečko a ted bude machrovat ty woe vesničan :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ty woe...celej život měl xena na kolečko a ted bude machrovat ty woe vesničan :D :D Jeste mam na kolecko...montaz bude v patek,ale aspon me fungovali ostrikovace svetel hradecaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak auto je zpět.Celkový servis s vlastním materiálem byl za 400,-Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a kolik normohodin zabralo "vykapání" ? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a kolik normohodin zabralo "vykapání" ? :) Nechával to hodinu vykapat :) navic mě docela překvapil že mě řekl že jsem jeden z mála u kterého bere vlastní náplně a filtry.Prý to neni běžná praxe a kdyby to byl "cizí člověk" tak mu bude počitat uplně jiné indexy třeba za likvidaci oleje a tak docela mě tim překvapil když třeba vím že na oleji má autorizovaný servis 300% což je teda hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jinak tatík má prodanou Octávku.Kupuje ji zástupce ředitele dopravní policie :) :) r.v 2004 za 259 tisic ale je fakt že je hodně dobře vybavená a má najeto poctivých 74 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 A jestli ne, odteď bude mít celý váš rod botičky na všech kolech 24 hodin denně :-DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 A jestli ne, odteď bude mít celý váš rod botičky na všech kolech 24 hodin denně :-DD Nebudeme...pán volal druhý den že je s autem moc spokojený a že se to vůbec nedá srovnávat s jedničkou Octávii kterou měl předtím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 botičky dávaj měsťáci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak autíčko už je doma...večer nahodim fotečky i přes přísný zákaz tatíka P.S a není stříbrná jako stříbrná-to je uplně jinej odstin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To už na Fabii bylo asi 8 dostínů :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Krasavec jménem CC...už je doma.Škoda že není můj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 PASSAT CC WTF JE TO KRASA.....JAAAAAAAAAAAA TO HCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 PECKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Krásný stroj...sice ve stříbrné EE...ale i tak. Ten čumák se jim fakt povedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Krásný stroj...sice ve stříbrné EE...ale i tak. Ten čumák se jim fakt povedl Stormiku: je to ještě větší psycho než jsem čekal...věř mi ale vůbec nevypadá zlé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 čo to sú za fotky, ani turbínové disky nevidíme ;) :D ...inak good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 čo to sú za fotky, ani turbínové disky nevidíme ;) :D ...inak good Prosím pane Králi...R18 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Krasavec, co dodat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Prosím pane Králi...R18 Romco to ma 18ky, tak to neni pro tebe prece Jinak videl jsem uz tuny tech CC v tehle barve a stejne bych bral cernou radeji nebo bilou ;) Ale jinak krasavec, akorat vybava, jeste columba tam hodit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Díky chlapi,díky...ale jak řikám...snad se s tim někdy svezu ale jak znám tatíka tak jedině pod jeho kontrolou Ten předek vypadá hodně agresivně a jsem zvědavej jak si poradi 125kW s váhou celého autíčka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Michale: to neni moje auto jak jsem psál výše...a co se týče výbavy tak to bys čuměl...navigace tam neni umyslně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Michale: to neni moje auto jak jsem psál výše...a co se týče výbavy tak to bys čuměl...navigace tam neni umyslně... ja to myslel pozitivne, ze akorat vybava, jako dostacujici, vyznelo to spatne...ale columbus bych tam dal chte nechte A vim, ze neni tvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Spiš mě trápi ten filtr pevných částic.Už si píšu se Skájou v knajpě co a jak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 no čo jak je to v záruke tak na to kašli a keď sa to začne srať, tak jedine TDIfun ...neprivolávaj problémy keď nie sú, to iba Raketka je priekopník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.