Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

pane boze ja se z toho poseru, to snad neni moznay navic se jaksi nemuzu zbavit dojmu ze to Jurach myslel trosicku jinak. No to je jedno, kazdopadne za me si zaslouzis gratulaci akurat k tomu jak rychle jsi dokazal otocit a zes ty svetla sehnal za jeden den prozradis cenovku ?

Jinak kdyz uz tu mame tohle "gratulacni" vlakno ktere vzniklo rekl bych hlavne diky Romanovym obrazkovym spamovacim schopnostem, ktere evidentne dosahuji kvalit jeho textoveho spamovani, rekl bych ze casem zapadne pak ho zamceme a smaznem.

Takze pro Vas vsechny co mate ten omlazenej cernej plevel ve vlaknu :) :lol: a chcete se ho zbavit, poslete SZ s odkazem na post, postrikam tu svini Randapem vono to zmizi.

Odkaz ke komentáři
ja vas chapu, ale kdyz takhle budeme kazdymu davat vyjimku tak jak to tu bude vypadat. Ja bych to bud smazal a nebo staci presunout do jine sekce a je to v pohode.

Jirko: tak to přesun do jiné sekce ale tak nějak pod těma dvojkovýma Octávkama.

Jinak musim pochválit protože na Skodahome by Jurach už dostal dávno prcáka v podobě varování.Jsem rád že tady jsou rozumnější lidi.

P.S každopádně nemazat :)

Odkaz ke komentáři

Olafe: at Ti dnes ten tataráček zaskoči :)

Cena za obě světla v autorizovaném servisu byla 2890,- a podotýkám že to bylo přes známeho co mi to dal bez jejich marže.

Badys mě je taky nabízel a pak volal ale rozhodl jsem se pro novy světla.Byla to fuška to sehnat...v servisu pojem face byl ze začátku tak trošku "nadávka"

Odkaz ke komentáři
Olafe: at Ti dnes ten tataráček zaskoči :lol:

Cena za obě světla v autorizovaném servisu byla 2890,- a podotýkám že to bylo přes známeho co mi to dal bez jejich marže.

Badys mě je taky nabízel a pak volal ale rozhodl jsem se pro novy světla.Byla to fuška to sehnat...v servisu pojem face byl ze začátku tak trošku "nadávka"

Tak mě je známej servis nabízel za 1240 s DPH.

pane boze ja se z toho poseru, to snad neni moznay navic se jaksi nemuzu zbavit dojmu ze to Jurach myslel trosicku jinak.

Jinak kdyz uz tu mame tohle "gratulacni" vlakno ktere vzniklo rekl bych hlavne diky Romanovym obrazkovym spamovacim schopnostem, ktere evidentne dosahuji kvalit jeho textoveho spamovani, rekl bych ze casem zapadne pak ho zamceme a smaznem.

Snad to není nařčení z ironizující provokace? :)

Odkaz ke komentáři
Jak prisla FL na trh, tak se nikomu zadni svetla nelibily a ted uz lidi pomalinku meni nazor :lol:

Jeste si zvyknout na predni FL svetla a bude to zase pekne auto

mne sa od zaciatku pacili ovela viac. Paci sa mi ta cira optika len s vodorovnymi linkami, v noci to robi krasny efekt :)

Co sa tyka prednych, na tych je SUPER ten napis :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...