Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

varianta A piatok /sobota

alebo varianta B sobota/nedela

alebo varianta C piatok/sobota/nedela

rozhodne jednu noc.

nevim jak vypadaji registrace co chodi Vittovy ale rekl bych ze to bude podobne jako v Praze co se parby tyka a to ze bude nejvetsi z patka na Sobotu.

Jinak pokud sis nerezervoval chatku a nebude se ti chtit ji do stanu tak te knajpa adoptuje mame rezervovanejch 12 posteli

Odkaz ke komentáři
čao Romane, umíš taky televize?

Ty podmínky se ted dost zhoršili ale mužeme to nezávazně zkusit.Napiš mi konkrétně co chceš ocenit a já to zkusim dát dokupy.

S telefonama pomaličku končím jelikož to je pro mě čím dál tím horší a pro 200,-Kč výdělku to dělat nechci.

Dej mi to do sms Miloši.

Odkaz ke komentáři
a tak budes s necim obchodovat nebo na to kasles uplne?

Tak víš co...to je bokovka která mě vůbec neživi a zaleží na tom co konkrétně to bude.Když něco budeš potřebovat tak se ozvi a já Ti řeknu jak to s tim konkrétním zbožím vypadá a jestli se to vůbec ode mě vyplati pro obě strany.

Odkaz ke komentáři

Dnes k ránu když jsem se vracel z letiště tak mi z ničeho nic naskočila na palubáku hláška "zkontrolovat brzdové obložení" Stalo se to někomu?

Co s tim? Výměna brzdových destiček nebo jak? Dnes když jsem jel do práce tak už to nehlásilo nic ale cestou z Prahy na mě vybíhal neustále oranžovej kruh něco jako symbol obložení.

Odkaz ke komentáři

a co bys jako chtel nejses zadnej novacek, pocet tvych prispevku se rovna vice nez jedne desetine prispevku tohohle celeho fora coz vhledem k tomu, ze je tu uz temer 1000 clenu neni malo ba naopak, kazde tema jsi tudiz statisticky musel projit vice nez jedenkrat coz by ti mohlo jaksi stacit na to abys vedel co ma ta ikonka znamenat, ktere kola si auto sleduje a nebo ze mas otevrit manual.

Co furt mate s tim moderatorem, sere te snad ze ho nemas ? To bys to jeste k tomu spamovani zvladal? Moderator by mel taky cist co pisou ostatni a ne jen zbesile mlatit prispevky jeden za druhym, dyt ty nejses ani schopnej se podivat o stranu zpet jestli ti nekdo na tvuj dotaz neodpovedel to ho radeji postnes znovu

Odkaz ke komentáři

Michale: jsem rád a těším se. :lol:

Olaf: uvědom si jednou provždy že jsme na foru a kdyby věděl každý všechno tak tady nemisime vůbec bejt.Jestli tě serou moje přispěvky nebo moje dotazy tak prostě nereaguj!!! Jednoduchá rada.Je to jasně napsany?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Dnes k ránu když jsem se vracel z letiště tak mi z ničeho nic naskočila na palubáku hláška "zkontrolovat brzdové obložení" Stalo se to někomu?

Co s tim? Výměna brzdových destiček nebo jak? Dnes když jsem jel do práce tak už to nehlásilo nic ale cestou z Prahy na mě vybíhal neustále oranžovej kruh něco jako symbol obložení.

Ta hláška je zajímavá, ale jestli to pak zmizelo, tak bych to neřešil. Možná nějaká vlhkost nebo špatnej kontakt, uvidíš, co to bude dělat dál. A ten oranžovej kruh bude něco s volantem, asi přepnutí pro anglickou variantu, takže když zatočíš doleva, pojede ti auto doprava...ale jestli ti to zatáčí dobře, tak to je v pohodě a bude to fakt nějaká vlhkost si myslím :lol:

Odkaz ke komentáři
Ta hláška je zajímavá, ale jestli to pak zmizelo, tak bych to neřešil. Možná nějaká vlhkost nebo špatnej kontakt, uvidíš, co to bude dělat dál. A ten oranžovej kruh bude něco s volantem, asi přepnutí pro anglickou variantu, takže když zatočíš doleva, pojede ti auto doprava...ale jestli ti to zatáčí dobře, tak to je v pohodě a bude to fakt nějaká vlhkost si myslím :lol:

No nerikal bych hop dokud bych nezatocil.. take to muze byt kontrolka pro odstreleni volantu .... to by pak mohlo byt nebezpecne.... nezapomen ze jeste stale nevime co znamena ta kontrolka na palubce s tou teckou.. co kdyz je to nejaka prvni faze odpoctu.. treba jako opustte vozidlo .. bude odstrelen volant a kola a pote bude aktivovana kontrolka destrukce vozidla.. ja bych na vlhkost nespolehal...

Odkaz ke komentáři
Romane .. hi hi hi bude to hnusnej vtipek .. ale co to resis.. do brna stim dojedes.. a pak uz pojedes cernou limuzinou...a mi uz si ty desticky nejak poresime... hi hi hi VIVA SESKOK

TAKY TO TAK VIDÍM... :lol: Já jsem to psal ted do vlákna "o skoku" že jsem dokonce uklidil kancelář v připadě špatného výsledku :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...