Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Dneska se mi zdál otřesnej sen...ještě ted jsem z toho zmatený jako blázen...

Zaparkoval jsem auto v kopečku...zatáhnul ruční brzdu a jelikož na silnici bylo hodně mokrého listi tak auto se dalo do pohybu a ve výsledku udělalo několik kotrmelcu a dopadlo na střechu :palec: šílenej pohled...TOTÁLKA :D To bylo hrozny probuzení v 6 ráno...Mimochodem se můj sen odehrával v Českém Krumlově :D

Mě se zdají taky dobré sny o autech, hlavně jak jsem dělal loni autoškolu tak se mi zdáli sny, že dojíždím na křižovatku

mačkám brzdu a auto brzdí strašně málo (asi jako s novými deskami a kotoučky :D ) a že to neubrzdím.

Odkaz ke komentáři

Já jsem moc rád že mě to můj zaměstnavatel umožnuje jelikož v zimních měsicich na výše položené trafostanice se nedá jinak dostat ani čtyřkolkama.Tento rok mi ta akce bohužel končí ale stálo to za to jelikož do těch zon se dá dostat jen na povolení vlády...a ta povolenka trvá než se zajistí zhruba tři měsice :loool:

Odkaz ke komentáři
Zitra jedu na výměnu zadního nárazniku...konečně! Jsem zvědavej jak to dopadne s odrazkama...mám je dát nový nebo nechat původní...přece jenom jsou tam přes dva roky a jsou malinko vybledli...Co myslite?

Jak to dopadlo s odrazkama?? Mi došla teprve včera ze servisu faktura za opravu Raketky tak, jak to budou posílat pojišťovně a teď jsem koukal, že tam dali automaticky obě dvě odrazky nový, aniž by těm starým cokoliv bylo. Měl jsem jen lehce "prasknutej" nárazník úplně zespodu, takže odrazky netknutý. Buďto to dávají dycky s nárazníkem nový, nebo si řekli, že to jde na pojistku, tak ať pojišťovna platí. Každopádně tím líp pro mě :palec:

Odkaz ke komentáři

Skájo: já asi jezdim do špatného servisu ale mě bylo řečeno že ty staré odrazku bezpečně sundaji a použiji.Pojištovna to odmitla plnit jelikož nejsou poškozeny.

Ukecali mě at tam nechám původní a jelikož jsem dával do servisu auto zasrané jako howado tak mi řekli že rozdil tak je nepatrný a že stači jednou za čas to auto umýt :D ;) tak jsem je nakonec neobjednal.Je to osm kilo a ted ty prachy litaji o stošest tak jsem se na to vykašlal...

Odkaz ke komentáři
Přesně tak! V Krkonošich je práce za odměnu a nejlepší to je v zimě když se tam prohánime na sněžných skutrech ;) jelikož jinak se tam nedostanete :D

To je mazec... Jake to je jezdit na sneznych skutrech... podel se o zazitek palec.gif

Sorry, reagoval jsem na tenhle prispevek....

Odkaz ke komentáři
Sorry, reagoval jsem na tenhle prispevek....

Ahoj Petře.Je to tak.Jezdíme tam s provozákama jelikož opravdu jinym způsobem než rolba a zminovaný skutr se tam nemáš šanci dostat.Jaký pocit? :D

Skok padákem je lepší ;) volnej je je volnej pád :D

Skájo: drahoty dělá právě Česká pojištovna! Hlavně všude machrujou jak jsou nejlepší a tak dále...škoda mluvit!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...