Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! :smich:

Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :)

P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA :smich:

Odkaz ke komentáři
Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! :lool:

Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :)

P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA :smich:

A proč jsi si nevzal roušku stojí pár kaček, to není sranda mít tu vatu v plících, může se ti tam udělat zánět. :smich:

Odkaz ke komentáři

Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :D Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;)

Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát :palec:

Odkaz ke komentáři
Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :D Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;)

Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát :palec:

luxusnii vrata romcoo....

Odkaz ke komentáři
Stormiku,Libore a Lubo: je to pěkný pocit ale zas na druhou stranu platit 14 tisic měsičně po dobu 15 let taky neni žádná sranda ale jakmile jsou na to dva tak to docela jde.Uvidime co nám to přinese a jestli to byl dobrý tah ale DOUFÁM ŽE ANO :palec:

Tak pozitivní u hypoték bývá, že se dají po určité době (např. 5 let) skládat mimořádné splátky, takže ve finále to člověk může splatit daleko dříve a finančně výhodněji :D

přesně tak, já taky platil hypotéku dříve, je to totiž jediná možnost jak to rozumně řešit, oni tě k tomu taky "přinutí" výpisy hypo, až uvidíš kolik z těch 14.000,- jsou úroky, trochu se to zjemní tím, že na jednu splátku budeš mít každý rok z vrácených daní, kde se snad ještě úroky dájí odečíst, osobně jsme to udělali tak, že jsme zafixovali na pět let, a během této doby maximálně šetřili (bylo to hodně drastické, žádné nákupy ničeho, jen životně důležité věci), po pěti letech jsme hypo splatili najednou. Museli jsme si na část splátky vzít klasický peněžní úvěr, ale byly na něj super podmínky, dal se splácet kdykoliv a úroky byly z denního zústatku, výsledkem bylo splacení všeho za sedm let (místo dvaceti), byla to drsná doba, ale nelituju, dnes už je líp.

Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! :(

Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :D

P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA ;)

s tou vrstvou jsi udělal dobře, ono nejde jen o zabránění úniku tepla z vnitřku ven (což je nějakých 25 stupňů), ale hlavně o zabránění vniknutí tepla dovnitř ze střešní krytiny, tam je to nějakých 80 stupňů, aby jsi v podkroví nechcípal vedrem v létě

Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :( Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém :D

tak moje nabídka pomoci je stálá a mám to k tobě skoro asi nejblíž, telefon znáš  :) :o

jinak samozřejmě gratulace a myslím, že dobré rozhodnutí, vzhledem k věku dětí dost ušetříš na benzinu a času, který by jsi strávil taxikařením pro zájmy dětí

Odkaz ke komentáři
Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :( Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;)

Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát :)

Gratuluji k novemu baracku, akorat covece ted betonovat v tomhle pocasi, staci aby ti prisel behem 14-ti dni mraz pod -5 a na jare to delas znova...bacha na to.

Kazdopadne, vim co to je, take buduji baracek a mam toho jiz plne zuby...ja jsem teda pres leto shodil 15kg a jak tady uz nekdo psal, muzu zacit chodit na fusky, protoze uz zvladam snad vsechno :) ;) .... co si clovek neudela sam to nema :palec: :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...