jar_da Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 No on se nemění jen olejový, ale i kabinový a vzduchový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Tak to je škoda Jendo.Měl bych být ubytovaný na pensionu Maštal včetně park.stání.Znáš to tam? S Doli jsem domluvený předběžně na rande. Jardo: jezdím do Olfincáru k Markovi a mám tam nastavenou docela pěknou slevu jak na materiál tak i na práci. Kubiku: nedá mi to...ta cena je fakt šílená! Neni to nějaká chyba??? :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Roman: To je hned na namesti, to nevim, kde budes parkovat. Mozna nahore nad divadlem. Ale tak v ty restauraci Mastal jste byli, ne? To patri vsechno tomu jednomu majiteli. Pod Radnici, Mastal, Na Ostrove atd atd. Doli byl u nas vcera, donesl novy mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Jardo: byl jsem překvapený jak to tam frči! Docela hukot člověče ve srovnání s Veroldem. Jinak mi pan Gabriel hned nabízel protiúčtem Passata CC Otec má od něj CC v DSG 125kW a tak zkoušel mě :P Ve čtyřkolce v plné náloží jako referenčku za 830 tisic(ted s nim jezdí on) Nádherné auto člověče! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Tam my neobjednavame. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Na kolik Tě nakonec vyšel ten olej? Dnes jsem koukál že na benzince do PD to stoji okolo 500,-Kč litr a třeba ve Špáru ho maji za 400,-Castrol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 a já kupuju stáčenej Helix 5W-40 za 167kč/litr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Petře: tak to je hodně slušná cenovka! Až budu měnit tak se na Tebe obrátim!!! Pár pracovních foteček :) .Dost dobrý zážítek letět tím pidi vrtulnikem.Maximálka 220km/h dolet až 4 hodiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Bych mu to tam pěkně poblil v tom vrtulníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 pokud se nemýlím, tak čtyřstovka Neznášov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 bingo dakie diky za ten kontakt hynku ten vrtulnik je uplne v pohode a mnohem jednodussi nez to pretrpet v letadle kdyz jsou turbolence... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Tak do toho vrtulníčka by som sadol iba ak by nevzlietol. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Včera cesta H.K-Plzen a málem jsem se zabil Pořád blbnou ty brzdy a v servisu přišli jen na zadní kotouče. Dnes Č.Krumlov-H.K jsem byl nucený v jedné situaci na to hodně šlápnout a po 5km se to výrazně zlepšilo.Vypadá jakoby tam byl nebo ještě pořád je nějaký drobný kamínek který zpusobuje vibrace do volantu.Každopádně hodně nepříjemný pocit brzdit z větší rychlosti :D Budu muset zase do servisu a bud ty přední kotouče zbrousit nebo se na to vykašlat a koupit rovnou předek i zadek aby byl uplně nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 jestli jdou vibrace do volantu při brzdění, tak máš v háji kotouče, nejspíš jsou zvlněný anebo se vlní zahřátím, byly už měněné? myslím, že jsi měnil jen destičky ne? pak bych šel do nových, současně s těmi zadními 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Jardo: my jsme dávali jen přední destičky.Kotouče jsou původní takže nejspiš to bude tim.Zaráží mě že servis na to nepřišel při servisní prohlidce na 90 tisicich ale zadní že jsou sjeté maji v poznámce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tak oni můžou být opticky ok, na silnici pak nee, myslím, že ti auto neprojížděli, nakonec proč taky, podle prací na faktuře není potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tak že tady bych jen tak pro klid duše zkusil vzít wapku a pořádně vymýt přední kotouče,,, já měl podobný pocit minulý týden na magistrále v úseku někde nad McDonalds u Florence, jen že potom mi došlo, že tam je tak zvlněný asfalt, že to drncá i při běžné jízdě co kola, jsou dobře vyvážené, neodpadlo ti někde závaží, v určitých rychlostech se ty vibrace také ztratí a zase se objeví a při brzdění jak kdy, jak na čem, jak velkou silou, tam je těch možností habakuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Palo: díky ale nepomohlo to. Ještě mi psal Rolbař tak prostě budu muset sáhnout do kapsy a dát nové kotouče včetně desek. Jinak se Ti zitra Palo ozvu.P.S mysli na mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Asi bych dal nový kotouče a desky a vyzkoušel jestli třmeny volně kloužou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Rišo: jo,už se v tom nedá jezdit,zitra to objednám a bude to. Pár foteček z Houmikova.Maji tam docela přijemny měštáky :) Dokonce mi půl hodky pohlidali auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 a na kolik tě to hlídání vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Bylo to bez pokuty i přesto že se na náměsti nesmi parkovat Jinak bych nevěřil jaky jsou rozdíly v cenách za práci včetně materiálu.Poptal jsem to a nestačil se divit... Výměna všech kotoučů a všech destiček na mém autě - originál dily (ATM) -autorizované servisy-okolo 15-17 tisic plus minus - jeden garážnik mi nabídnul za desitku komplet všechno - a nakonec pojedu do Dubu k frajerovi co se stará o vůz mé segry který mi to dá dokupy za 6500,- Neskutečny rozdíly v cenách přitom materiál je uplně stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 jj vitej v CR... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 No a nenaděláš s tím nic. Mám podobnou zkušenost. Kamarád dělal v Temposervisu a výměna filtrů, oleje a předních brzd na felicii by mě vyšla asi na 5000kč. On mi to udělal doma za polovinu a ještě na tom vyděla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Nesmi se tam parkovat, draku, ani se tam nesmi jezdit, pokud si nemel vyrizeny extra povoleni a karticku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Honzo: ale nebyl problém.Auto tam stálo hodinu,kousek od auta MP. Jinak dnes výměna komplet brzd kotouče,destičky vepředu i vzádu-už se to nedalo a za 6500,- neni o čem přemýšlet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Oni tam maji totiz klubovou zakladnu, kluci. To tam mivaji casto vystaveny jeste elektroskutry. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 (upraveno) Honzo: jo,viděl jsem tam ty skutry.Ty měštáky vypadaji docela "nebezpečně" Myslim že by nedoběhli ani autobus Tak hotovo.Opravdu to bylo těma destičkama Ferodo které nechci vidět ani zadarmo-šmejd jeden! :D Normálně vykousany jako od "myši ":D Upraveno Květen 10, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.