Jump to content

(uzavřeno)Královehradecký a Pardubický kraj

Karátek

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Pokud se trfíme do volna tak si myslím že i Navaro007 neodolá a protáhne žlutku do HK. Problém je že Šterny i navaro dělají vždy týden v kuse a pak týden volna,tak nahodte datumofffku co nejdřív ať to nějak poladíme. :D .........se navotravuje Pražák cóóó :lol::lol:

Mnóóó ale v tomto počasí ti lépe dovezu toho tataráka :( .....ale já si poradím kamaráde,nebój!! Nahodte aspon přiblížo termín a mi tady písneme kdy a kdo můžeme ať je velká ůčast!!! těším se!

Naprosto s tebou souhlasim :) hlavně ať máme volno a trošičku chládek ať se TATARÁČEK DOSTANE PĚKNĚ VYCHLAZENÝ DO ÚST KONZUMENTA ;) :D :D :D

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Mělo by to stačit. Jen by to TUVko mělo být v překladu. Do češtiny přímo překlad, nebo kopii přeloženou AIčkem třeba.   Pak by to neměl být problém
    • Zdravím,    chtěl bych se zeptat, zda tady někdo mate zkušenosti se zápisem sportovních pružin do TP.    Přemýšlím nad koupí a chtel bych je mít rovnou zapsané v tp, tak me zajímá, co me čeká.    TÜV certifikát mám - s tim stačí zajet na technickou kontrolu, kde mi daj technickou způsobilost a pak s tim certifikátem a způsobilosti zajdu na úřad, kde mi to zapíšou do TP?    diky
    • Zkus si stáhnout verzi VAG 304, ta by ti měla fungovat 
  • Create New...