Radas Odesláno Listopad 24, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2023 Jasně že bude auto jezdit každý den, jen nebude jezdit denně 80 km, ale pouze 40 km. a v dešti a zimním období taktéž. Jo a kolo si budu asi taky vozit na autě. Takže využité bude i tak dostatečně. Odstavené a zarostlé určitě nebude. 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2023 Jestli bude jezdit každý den, tak potom cajk 😉 Mi se toto právě nedaří, většinou auto několik dní stojí, pak jedu delší trasu. A to mě přijde škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 24, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2023 Tak jestli stoji jen par dni, tak mi to prijde uplne v pohode 😉 Aspon se tolik neopotrebuje a stani par dni nicemu neublizi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 17, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Vzhledem k tomu, že už nemám služebák, tak jsem začal spolu s SII víc využívat i Polo. Občas ho ale použije i někdo jiný a pak to dopadne jako na fotce 😕 Takže mám nový předek. Jinak najeto necelých 97 tis. km a lítá to pořád pěkně, radost se povozit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 17, 2024 Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Jejda, ale naštěstí asi jen nárazník ne? a světlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 17, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2024 Jo, naštěstí to nechytl ani chladič nebo čidla a kabeláž k nim. Plechy netknuté. Ale i tak to bylo za 50 tis. Kč.🙈 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 1, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2024 Po dlouhe dobe kouknu do tehle sekce a co nevidim. Neprijemnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 3, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2024 Nepříjemnost, ale zas je aspoň nový předek, šlo to z pojistky a hlavně nikomu se nic nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 14, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2024 Včera na Polu padlo 100000 tis. Km, z toho u mně najelo 85 tis. km. Auto má letos 9 let. Letí to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 24, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2024 Minulý týden udělán větší servis - olej + filtry, svíčky, pročištění brzd, kdy ty zadní jsou pořád naprd, drhnou a vnější hrana se blbě sjíždí - nemoc těchto brzd obecně, na FIII jsem to měl stejně 😕 Jinak auto ok, jen spona a vnější obal výfuku už podléha korozi a občas už si vrznou zadní silentbloky přední nápravy, holt podvozek z FI. A kuny už mi sežraly skoro celé tlumení kapoty. Jinak svíčky jsem měnil po 40 tis. km a vypadají pořád dobře, takže interval protáhnu na 50 tis.km. Auto teď bude více jezdit, protože na SII zatím nemám zimáky a zlobí vstřiky za studena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 25, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2024 Co to tam máš za rezatou hrůzu na tom stole 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 25, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2024 Spona vyfuku? Ale je to naky masivni 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 25, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2024 To je ta urezlá spona výfuku. 😄 Ono se to nezdá, ale Polo má celkem velký průměr výfuku. Ale spíš to ještě zkresluje foťák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 16 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16 V pátek udělána další technická, bez závad. Čerstvě překročen nájezd 110 tis. km. Jediný neduh je v zimě vrzání silentbloků předních ramen a celoročně pískání zadních brzd. Jinak to jezdí ok. Vzhledem k okolnostem půjde auto na jaře nejspíše do světa. Zatím si to teda v hlavě nějak zpracovávám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 21 Sdílet Odesláno Listopad 21 To je porad krasny najezd, zanovni autak 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 26 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26 Jo, je to půlka toho co je na Superbu. Pořád to auto působí relativně nově. Bude se mi to těžko pouštět. Tím spíš, že je to ofiko moje první auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Pondělí v 14:18 Autor Sdílet Odesláno Pondělí v 14:18 Nemám pro něj využití. Myslel jsem, že bude pro moji holku, protože se jí s ním dobře jezdilo, ale ta mě kopla do zádele. Brácha si koupil feldu. Na jaře se rozhodnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno před 50 minutami Sdílet Odesláno před 50 minutami Jo takhle, to me mrzi 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.