metaxa97 Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Zdravím, koupil jsem 1.9tdi 77kw dsg, má to 280tis a ještě nebylo děláno nic se spojkou. Na volnoběh už celkem klepe, ale není to stálé (třeba minutu klepe a minutu zas klid). Nevím, kolik to ještě může vydržet tak to chci vyměnit. Teď ale otázka, koupit celou spojkovou sadu nebo stačí dvouhmota? Můžete mě navést jaký typ? Když zkouším hledat tak mi to najde více typů. U hodně sad nepíšou jestli to je pro DSG, je v tom nějaký rozdíl? Auto jsem kupoval v Ml.Boleslavi a říkali mi, že to vyjde kolem 6-7tis. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Jsem natom podobne,auto ma najeto 211tis na volnobel taky klepe.Ale mam spis problem stim ze mi nejde zaradit 1 a zpatecka a kdyz dam zpatecku tak ji zase nemuzu vyradit musim ji jakoby vytrhnout. :( hlavne mam 4x4 6q Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Mas volnou hridel v prevodovce. U 6q to takhle odchazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Na kolik tak prijde oprava? Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/6-mechanicke-prevodovky-mq350-mq450-sharan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Celkem raketa za opravu.Da se s takhle poskozenou prevodovkou jeste jezdit nebo je lepsi to hned nechat udelat?jde oto ze neto ted nemam moc penez a jelikoz by byla dole prevodovka tak bych udelal rovnou spojku.Ale to je taky cca 8500kc ciz je taky dost. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Kluci potrebuji radu.Hledam spojkovy set ale narazim na problem.Jednou set urcene pro 1.9tdi 4x4 BKC průměr 228mm a pak zese prumer 240mm co tam prijde mam rok vyroby 2005 Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Zkus skoda-dily.cz tam zadej vin a uvidíš. Jezdit se s tim chvili da, ale asi se bude ta převodovka zhorsovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Jj uz ma v servisu domluveny sundani a pak na repas do plzne musim odvest prevodovku tam mi to na pockani udela. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 4x4 má vždy 240 spojku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 15, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2017 Ok dik. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 15, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2017 Dsg nema klasickou spojku... Meni se setrvak nebo i spojky ale je to drahé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Máte někdo představu na kolik vyjde vyměna komplet spojky. Na cc-autodily stoji 9600, nevim jestli ji koupit a dat vymenit nebo dat auto do servisu at ji nekde seženou sami. Mam naj.240tis a už je třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Když koupíš na cc a necháš to udělat nekde v servisu,tak zajedno málokdo do.toho půjde, pač marže, nebo tě natahnou na ceně za práci, nebo za druhé pokud to nebude fungovat,každý dá ruky pryč a nevyreklamuješ nic. Eshopy a ceny v nich jsou fajn,ale jen blázen by držel záruku za něco co si donésl majitel sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 2, 2018 Sdílet Odesláno Únor 2, 2018 Tak dvouhmota vyměněna. Velka zmena.k lepšimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Jak moc ti rachtala nebo jak se to projevovalo. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Mám najeto 240tis,takže to vyměnu chtělo. Bylo tam plno ruznejch zvuku. Auto jsem chtěl prodat,ale ted jsem si to rozmyslel. Po vyměně strasna zmena a komfort. Všechny pazvuky a rachtani je pryč. Auto jako nové. I to lepe startuje Investice 16 tis. Možna by to ještě vydrželo ,ale neni to pro motor zrovna nejlepsi nechavat to az se dvouhmota uplně rozsype 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 výměna komplet spojka?nebo jen přítlačná lamela? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 (upraveno) komplet vsechno setrvak spojka lozisko 240mm Upraveno Únor 3, 2018 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Ja mam BCK 4x4 takze 240mm spojka na volnobeh za studena pohodada.Jak se zahreje tak tluce jak permonik.Ted jsem nechaval delat prevodovku jelikoz byla vule ne hrideli.Pritom jsem vymenil spojkove lozisko.Najeto 210tis km vse original.Ale bohuzel jsem chtel usetrit tak jsem spojku nedelal.Dnes vim ze to byla chyba.Taze me to ceka znova.Hold zaplatim znova sundani prevodovky a snad uz to bude ok Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 4, 2018 Sdílet Odesláno Únor 4, 2018 Bude to OK. Ja už myslel že mam zase hardy spojku špatnou,v motoru něco klepalo a ted je vše v pohodě. Ja jsem si prvně nechal auto takle dlouho, takže vyplacnout v servisu částku 20 tis byl pro mě mazec. Dělali ještě homokinet.kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 4, 2018 Sdílet Odesláno Únor 4, 2018 No já zas teď dělal zákazníkovi převodovku na 4x4. Když jsme mu dělali předloni spojku tak jsem mu říkal že je potřeba udělat aji skříň,že už ma vuli. Když teď došel že už 4kvalt hučí myslel jsem že ho kopnu do zadku. U té 4kolky je to fakt mňamka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 4, 2018 Sdílet Odesláno Únor 4, 2018 No já zas teď dělal zákazníkovi převodovku na 4x4. Když jsme mu dělali předloni spojku tak jsem mu říkal že je potřeba udělat aji skříň,že už ma vuli. Když teď došel že už 4kvalt hučí myslel jsem že ho kopnu do zadku. U té 4kolky je to fakt mňamka. Kolik mělo prosím tě to auto nalítáno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Únor 4, 2018 Sdílet Odesláno Únor 4, 2018 Určitě něco kolem 300 když se to dělalo teď. Tehdy ta spojka si myslím že tak o 50 míň... Jinak na mým bxe mne čeká teď spojka taky.Na 99%tuhý dvouhmoťák. Sice to auti má najeto 50tis ale spojka je to minimálně čtvrtá. Nevím jak ty velké ale ta malá má životnost tak 150 tis.I míň. Naštěstí se ta sada dá do desítky koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.