warcraftan Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Dobrý den, vlastním Škodu Octavii 1, 75kW, r.v. 2003 (základní výbava, tzv. classic) a moje palubní deska vypadá přesně takhle viz. přiložený soubor č. 1 a jde jen o to, že jsme se bavili se strejdou od přítelkyně, že všechny octavie po roku 98 měly jenom nové palubní desky viz. příloha č.2 tzn. ta kapka byla jenom po budíkách, výplň dveří byla taková tmavší apd. Proto se obrácím na Vás jako zkušenejší, jak to teda vlastně je :-) googlil jsem, ale přímo článek o tom, kdy/od jakého roku se dělávaly jen novější palubní desky v octaviích jsem nenašel. ale přeci jenom něco, článek zde Už v roce 1998 tak přišly nové přední sedačky s vybráním pro kolena zadních cestujících, o rok později zeleně podsvícené přístroje a mnohem hezčí palubní deska (ovšem jen pro vyšší výbavy). + Děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Classic měl původní vlnu, ale černou, až do roku 2004. Kapličky měly vyšší výbavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Myslím,že v roce 98 se měnila pouze přístojová deska(štít přístrojů) trochu grafickým provedením a změnou podsvícení z červené na zelenou.Celá palubní deska tkzv.vlna ,šedá nebo černá vydržela až do roku 2000 u všech stupňů výbavy LX,GLX i SLX.facelift se stupni výbavy Ambiente a Elegance byly osazeny novou palubní deskou,tkzv.kapličkou.nejnižší výbava Classic byla vybavena stále vlnou až do roku 2004,kdy všechny stupně výbavy nahradil jeden a to O1 Tour. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Duben 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Výborně! Děkuji :) Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Záleželo též na motoru,stupeň výbavy bylo druhé kriterium. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 GLX a SLX od m.r.98 již měly kapličky. Ale jak jsem psal, vlna u roku 2003 nic neobvyklého, těch Classiků se vyrobilo celkem dost, což moc nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Duben 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Mám červenou octu v classic výbavě a nechápu, jak si to mohl tehdy původní majitel koupit bez jakékoliv výbavy, co to je za auto... Švihadla, žádná klima... Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Nechápu jak si to někdo koupí i dnes jak ojetinu. Ale jinak, černá vlna se mi celkem líbí, není to takové okoukané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Duben 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Ano, směřuješ na mě jako 2. Majitele že? ale výhoda je, že to je právě v plynu víš :-) Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Nevím, z fotky to poznat nešlo, krom toho, že to stojí před čerpačkou plynu, kde jak dost často pozoruji, si dělají někteří řidiči jen parkoviště, což za ty roky co na LPG jezdím mě již ani nepřekvapuje. Tak pokud člověk nepotřebuje výbavu a byla by za dobrou cenu a v automatu, manželce bych jí klidně také koupil na dojíždění do práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Duben 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Cože? :-D lidi si dělají z LPGka parkoviště? Tak tam se snad parkovat nesmí ne :-D kromě tankování plynu samozřejmě.Tohle je moje 1. Auto koupené bratrancem, asi jsem při koupi byl natolik ohromen (barvou a kolama), že jsem netušil, jak mi bude klima v létě chybět, byť dojíždím 8 km do práce.Jsem rád, že jste pomohli moje panikaření zastavit, protože strejda říkal, že se dost jedná o skládačku - díky té staré palubní desce, ale není tomu tak. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Vse ti bylo receno a neboj, skladacka to neni, proste mas jen socku vybavu, tudiz i starou palubku. Jinak i GLX vybava mela vlnu, jen SLX mela zelene podsviceni a kaplicku na palubovce a to bych rekl, ze tomu jeste bylo od roku 99. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Jestli to je pravda tak to je to k zblití :-D Jako vzhled pofacelift, interiér předfacelift? Jediný důvod vydím že chtěli používat původní vybavení třeba v Kvasinách a taky že Škodovka namrskala palubky 10tisíce do zásoby. Každopádně o tom slyším poprvé nikde o tom není zmínka. Technický provedení bylo teda pofacelift? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 9, 2018 Sdílet Odesláno Duben 9, 2018 Prostě Škodovka měla jednu dobu slabou chvilku a proto vznikaly vozy tohoto typu nebo třeba Fabie Junior... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tube Odesláno Srpen 25, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2018 Taky mám Octavii 1 rv. 12/2002. Je to 1,6 MPi 75kW. Verze clasic po faceliftu se starou palubkou ale novými budíky. Měla 14" plechy (byly tam i origo gumy) švihadla, bez klimy a zamykatelná zátka nádrže. No už má 15" Tritony, zatmavená zadní skla včetně kufru 5% folii (rozumějme propustnost) a hned i z venku vypadá lépe. Auto jezdí výborně a nestěžuji si. Ale zas jsem viděl v UK Octavie před faceliftem, ale s novou palubkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Srpen 25, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2018 Palubku si mohli napasovat z faceliftu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 25, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2018 I predface mela face palubku, z vyroby ji mela verze SLX a LaK, nizsi predface verze GLX a LX meli starou palubku (vlnu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.