Oskar1 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Nazdárek . Potřebuju poradit. Byl jsem třikrát v myčce povolil jsem anténu a sklopil a utáhnul, ale když jedou kartáče nazpátek tak mi tu anténu ohne na opačnou stranu a mam takovej dojem že se v ní něco zlomilo a taky mi to pak práskne do brzdového světla. Nevíte jak se ta anténa sundavá?? Já jí povolil, ale protáčí se a nejde povolit dál. Nebo jak to děláte vy když musíte do myčky ????? :) Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 (upraveno) Já na svém kombajnu anténu před myčkou pouze sklopím a utáhnu, po vyjetí z myčky dám nahoru, zatím vždy vše OK. Někde se to tady, nebo na starém fóru řešilo, měla by jít sundat v mezipoloze, nevím to ale přesně jak na to. Něco jsem našel : http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...ntena-vs-mycka/ http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...mp;#entry636926 Upraveno Březen 29, 2010 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tak jsem to pročet a musim říct co člověk to názor. Jinak moc děkuju za pomoc. Nechci tu anténu poškodit už takhle ji mam už šejdrem. Musim zajed ještě do myčky po zimě a nechat si umejt podvozek od sole a tak podobně. A pak jen Ruční mytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Mam rovnaky problem, na predchadzajucom aute mi antenu urvalo na autoumyvarke OMV. Dnes mam ine auto a taktiez mam sklapaciu antenu, vzdy ju po sklopeni pevne pritiahnem, ale aj tak ked ide valec naspat tak mi antenu zachyti a ked valec pokracuje tak mi prut sprngne naspat a skoro mi rozbije ten prut sklo a par krat som sa lakol ze mi ten prut zlomilo. Normalne sa bojim tam uz chodit. V poslednej dobe uprednostnujem rucne umyvanie. (vzdy sa mi to stalo na cerpacke OMV) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Sakra zítra jsem chtěl na myčku z novým mazlíkem a teď čtu toto..no ráno o omrknu hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 neznam presny postup, ale ja ji vyndal takto: Uplne povolit, silneji tahat ven a hybat nahoru dolu. za 20sec byla dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 neznam presny postup, ale ja ji vyndal takto: Uplne povolit, silneji tahat ven a hybat nahoru dolu. za 20sec byla dole Zítra vyzkoušim uvidíme,počítám že postup nasazení je stejný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 (upraveno) tak tak pánové nic to není úplně povolit po tom ji jakoby sklopit směrem ke střeše a tahem zabrat sama vám pěkně zůstane v ruce nebojte se zabrat :) Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Před táhnutím je dobré jí zatlačit, je tam trochu vůle a pomůže to ve škubnutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tak šlo o jako po másle já čekal co to nebude..ale je pravda to tady nečíst koukám stejně jak žolík.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 bol som na umyvarke a antenu som dal krasne dole...konecne som zistil ze to ide aj inak ako len zo sklopenim anteny...ja amater sa musis este vela ucit a som rad ze taketo forum existuje lebo kazda rada potesi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Ja uz taky vymenena antena za kratsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 hezky pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 hezky pane :) Diky pane :D Jinak musim rict ze se mi zda ze to s tou antenou hraje lepe tak cisteji nevim,muj pocit na nekterych mistech mi to skvrcelo a ted to je ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Zdravim vas, pripajam par fotiek ako dat dole tu antenu aby ste o nu neprisli v autoumyvarke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Dobry ale myslim si ze kdyz ji jenom sklopis tak o ni neprijdes,nemusis ji hned vytrhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Nevíte někdo jaký je průměr šroubku(závit) a délka? Sklopil jse ji,když jsem převážel letiště,ale zapoměl jsem jí dotáhnout a na křižovatce jsem ji nechal na semaforech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Nevim kup novou a mas to ne??Rovnou tu kratkou a nebo z hyundai i30 tam pasuje! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 i 30? To je víc než dobré zjištění,jak pojedu z noční už ji budu mít na střeše. Díky vísosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Neni zac,prave ja ji tam mam z i30 tak koukni dal jsem tu fotku jak to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 mazec... v sobotu jsem řešil jak vyndat anténu a tady jste mi hodně pomohli:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Taky jí mám vohnutou, kolik stojí ta krátká? Neumí jí někdo z vás sehnat? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 má ji ohlou snad každá OII :) origo stojí něco kolem 600kč a pak prodávají v kelly napodobeninu která vyjde na 130 ale tam nevydrží ten závit a do roka ti urezne . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Tak sem asi jedinej v republice kdo ma tu antenu privarenou drzi jak blazen ani se nehne kdyz zaberu tak se mi hejbe strecha kolem drzaku:( achjooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 No prosim tě co tam vyvádíš..když už jí sundal mechanik jako já..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 kratkou original jsem obcas videl na aukru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 header009 - odsrouboval si ji prvni a pak ohnul dolu smerem k oknu???Musi to to jit a pak teprve za ni zaber a vytrhni ji s toho drzaku Prvni ji musis povolit(vysroubovat) a pak teprve zklopit jinac hyundai i30 ma tu kratkou taky viz moje foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Princátko to je jako když ho k něčemu navádíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 jenže je s toho korejce designove jiná není tak pěkná jako origo !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 jdu to zkusit znova proste jsem ji povolil na doraz pak sklopil dolu a pak tahal zaboha nejde vyndat jinak uz mam doma od kamose z bolky tu kratkou co se dava asi ted na novy octy neni teda sklapeci ale snad tam pujde ;) edit: tak uz je dole, nikdy bych neveril kolik síly k tomu bude zapotřebí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.