potoks Odesláno Červenec 23, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2018 ahoj. auto mam od února. od té doby najeto 11tkm. voda poprvé zmizla cca před dvěma měsíci, dolil jsem tak litr do expanzky. pak přes měsíc nic, hladina se ani nehla a poté opět kontrolka na budíkách a zase expanzka prázdná. na spodku byla mokrá, myslel sem že je prasklá tak sem ji vyměnil. pak zas týden nic a teď do třetice voda nikde. na spodu zas mokrá, pod ní v mot.prostoru mokré, tlačí to přepadem ven. co s tím? je to těsnění? zajímavé že to ubývá nárazově a pouze někdy.. edit. jednou se kontrolka rozsvítila za jízdy (trasa beroun-praha a to za jízdy po dojetí do prahy, naposled sem jel beroun-vyškov a kontrolka se rozsvítila až druhý den po dojezdu když jsem chtěl jet dále) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červenec 23, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2018 Měli jsme v práci taky Octu, která baštila vodu. Motor X x rozdělán ve značkovém servisu a nic se nezjistilo. Při tlakování okruhu se mizení vody nikdy neprojevilo. Problémy začali někde po nájezdu 100tis a nikdy se nepřišlo. Pokud to tlačí přes přepad, myslel bych si, že problém bude s těsněním/hlavou. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 23, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2018 @potoks: máš ještě původní vodní čerpadlo, nebo už vyměněný? To byla fakt jediná nepříjemná závada tohoto motoru, jinak vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Červenec 23, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2018 No ještě to může ubývat přes chlazení sacího potrubí nebo těsnění pod hlavou. Ale to údajně dělá u starších ročníků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Červenec 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2018 Auto má momentálně 91tkm, na motoru vše původní, vč.čerpadla. Od posledního úniku najeto vyškov-Beroun a Beroun-české Budějovice a hladina stejná. co mě zaráží že to neutíká stále. A bude to přes ten přepad, když už musim dolívat je tam voda naspodu a po zahejbání s násobku se objeví další. Ještě mě napadlo víčko expanzky zkusit vyměnit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 24, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2018 Taky mi mizi voda, kupoval jsem teda jedou s 250tkm a mizi voda jen nekdy, zda se ze po regeneraci. Prodejce slibil opravu, ale potrebovali bysme identifikovat kde to pousti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Listopad 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 po dlouhé době tu. oprava viz obrázek. problém zabordelená chladící kapalina, z toho asi přehřátý motor a fouklé těsnění. zároveň ucpaný radiátor topení, auto už pak ani netopilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KARLOS Odesláno Říjen 8, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2019 Zdravím, mám škodu octavii iii 2.0 tdi combi. Při koupi tohoto auta jsem jel domů cca 100 km a 5 km před dojezdem se mi zobrazil červený vykřičník a že v expanzní nádobce není chladící kapalina. Tlaky jsme vyzkoušeli, na diagnostice nám to píše problém s topením. Olej nepřibývá. víčko nepropouští. Vodní pumpa neteče. Po čem jít? Předem děkuji KARLOS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
potoks Odesláno Leden 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2020 podzimní svět motorů.. předpokládám že i můj problém, co jsem teď koukal na net tak lidi co mají 2.0 tdi řeší.. samozřejmě i vw. zacpaný radiátor topení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo714 Odesláno Duben 22, 2020 Sdílet Odesláno Duben 22, 2020 V 8. 10. 2019 at 19:34, KARLOS napsal: Zdravím, mám škodu octavii iii 2.0 tdi combi. Při koupi tohoto auta jsem jel domů cca 100 km a 5 km před dojezdem se mi zobrazil červený vykřičník a že v expanzní nádobce není chladící kapalina. Tlaky jsme vyzkoušeli, na diagnostice nám to píše problém s topením. Olej nepřibývá. víčko nepropouští. Vodní pumpa neteče. Po čem jít? Předem děkuji KARLOS Ten istý problém som mal aj ja, nakoniec bol chybný intercooler. Po jeho výmene problém odstránený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.