romariooo Odesláno Květen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2019 Jj daval jsem auto na cisteni kuže a sedaček. Od rána na tom delal do 14 hodin. Skvelý přistup. Mam na cca pul roku klid za tisic Kč. Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 12, 2019 Sdílet Odesláno Květen 12, 2019 Jojo to je pak radost do toho sednout, vyvonene, vycistene ... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2019 Michale je to super pokojiček ale ze zacatku me to přijde jako klouzačka. Zlata alkantra. Snad se to brzy "obrousi" :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 23, 2019 Sdílet Odesláno Květen 23, 2019 (upraveno) Existuje M2, M2 facelift a teď se prodává M2 Competion. M2 Competion má identický motor z M3 s FILTREM ČÁSTIC a stejné výztuhy u motora.https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m2/18131766?goFrom=list Upraveno Květen 23, 2019 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2019 Tak me pred vjezdem do baraku praskla kanalizačni pripojka a kdyz jsem prijel z prace tak zjistil ze Šmoula zustala uveznena v garaži. Ach jo. Jeste ze to vcera opravili a ja dnes muzu vyrazit smer Podebrady. Maro: M3 je silnejsi nez M2 ale zase je težši i kdyz ma 355kW. Jinak interier je skoro stejny. Funkčni a prehledny. Nova M2 uz ma filtr pevnych castic??? To jako fakt? Bože koukam ze jsem koupil za minutu 12 :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 25, 2019 Sdílet Odesláno Květen 25, 2019 M3 ma 317 kw, mozna ta cs ma vic kw Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2019 (upraveno) Nechápu kdo tady smazal můj poslední přispěvek? To už bylo po úpravě fora.Dopi... Upraveno Květen 27, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 28, 2019 Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 aha, zajimavy, koukam na mail notifikace a smazal se tvuj post i jirkuv:26. 5. 2019, 9:33 26. 5. 2019, 10:40 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 28, 2019 Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 (upraveno) Jak píše Jirka, tak sem to myslel... Ovšem Romane máš pravdu. Jinak Romane nevíš o nějakých M3/M4 kolech 19"? Jednu sadu litáků bych potřeboval. Upraveno Květen 28, 2019 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 28, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 Martine presne tak. Ty delas moderatora? Maro: zavolal jsem kluka co mi to zjisti. Ptal.se zda chces bicolor nebo obyč.? Koupils M3? 🙂 Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Květen 28, 2019 Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 Sry kluci, to se stalo asi v sobotu při přesunu databáze.. V jednu chvíli sem musel přepnout starou databázi na novou a asi 3-6 příspěvků bohužel nenávratně zmizelo... Už se to ale nebude nikdy opakovat 🙂 Tak je hold třeba napsat to znova... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 28, 2019 Sdílet Odesláno Květen 28, 2019 (upraveno) před 17 minutami, romariooo napsal: Martine presne tak. Ty delas moderatora? Maro: zavolal jsem kluka co mi to zjisti. Ptal.se zda chces bicolor nebo obyč.? Koupils M3? 🙂 je mě to jedno, co nejlevnější... ideálně i ojetý.... uvidíš ;-) 9" ET 2910" ET 40 díky Upraveno Květen 28, 2019 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 29, 2019 Sdílet Odesláno Květen 29, 2019 Zadnyho moderatora, proste jen sleduju oblibeny, vybrany vlakna na foru a nechavam si zasilat notifikace na mail 🙂 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 Vzadu se úplne v pohode vejdou dva lidi dospely na pohodlne cestovani. Ja byl s rodinou zatim nejdal v Madarsku a ma Slovensku. Jinak predchudce neboli prvni majitel s tim jezdil do Alp a použival auto na rozdil ode me na denni jezdeni. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2019 Tak M3 dnes byla opet jako Brumla málem naprcana na jizni spojce. TVL to vedro dela z lidi uplny hovada. Cesta HK : Ruzyn pohoda ale zpet pres mesto zlej sen. Jsem zvaledavy kolik prijde pokut...pres centrum do tunelu je závora kterou jsem málem porazil jelikoz jsem si nevsimnul cervenych svetel ale vylozene semafor to nebyl. Sla pak autom.nahoru ale jestli tam byli kamery tak jsem v hajzlu... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 26, 2019 Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 Trebas budes v telce, znas to, tv hov*a, teda tv nova 'zcela exkluzivne pro Vas prinasime videoreportaz, kde agresivni ridic luxusniho vozu BMW....' 😉 Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 26, 2019 Sdílet Odesláno Červen 26, 2019 před 15 hodinami, romariooo napsal: Tak M3 dnes byla opet jako Brumla málem naprcana na jizni spojce. TVL to vedro dela z lidi uplny hovada. Cesta HK : Ruzyn pohoda ale zpet pres mesto zlej sen. Jsem zvaledavy kolik prijde pokut...pres centrum do tunelu je závora kterou jsem málem porazil jelikoz jsem si nevsimnul cervenych svetel ale vylozene semafor to nebyl. Sla pak autom.nahoru ale jestli tam byli kamery tak jsem v hajzlu... Když nám po Praze jezděj takový p.... a zřejmě ještě né z Prahy,nelze se divit,že je tu tolik nehod. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2019 (upraveno) Dnes jsem se malinko vydesil ohledne teploty oleje. Vetsinou litam dalnice ale posledni tyden jsem liny jezdit na skutru po meste tak beru Šmoulu. No a po zahrati oleje na cca 90st.to spadne na 70 az 80. Jelikoz to ve meste neni tak v zatahu jako na dalnicnim provoze. Tak jsem se vydesil a volal kluka co se mi stara o bawa a prej muzu být v klidu.. Rikal ze ta teplota je vypoctena z vice snimacu a je orientacni tak to moc nekoumej. Kazdopadne idealni teplota oleje je kolem 80 stupnu takze dobry😉 Nemam se bat ze to je tak citlive snimace ze kdyby bylo neco spatne hned to spadne do chyby nebo vypne motor. Uz se blizim k 10 tis.najetych km od koupe. Na vikendovku slusny 🙂 miluju pismenko M... Upraveno Červenec 6, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 7, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2019 (upraveno) to je dobře, že tě baví. to já dnes poprvé měnil olej. Jinak teplota 80-120 stupnu je normální. Upraveno Červenec 7, 2019 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2019 Máro to je Tvoje M2? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 11, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2019 (upraveno) před 17 hodinami, romariooo napsal: Máro to je Tvoje M2? nn pučil sem si ji od aaaauto :-D Upraveno Červenec 11, 2019 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2019 Njn. To je proste naho*no jak je to auto proflakly. Kdyz jsem se vracel z Berouna tak v HK kontrola u Alberta a on kamoš. Policajt. Tak aspon ze to bylo bez bodu. Dam to do stribrne folie a bude to... 1 Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 17, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2019 To obejdi dookola klíčema a máš klid. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 18, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2019 Njn. To je proste naho*no jak je to auto proflakly. Kdyz jsem se vracel z Berouna tak v HK kontrola u Alberta a on kamoš. Policajt. Tak aspon ze to bylo bez bodu. Dam to do stribrne folie a bude to...Myslis chromovu? [emoji16][emoji16][emoji16] Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 18, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2019 😄 😄 tomiq, to bude skvely Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 18, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2019 V Německu si tě vychutnají 😂 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 18, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2019 Nevychutnaji, jen musíš změnu barvy fólií zapsat do TP Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky