Konny Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Parada, hned ten predek vypada lip 👍 Jak se ti nakonec povedly ty srouby povolit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 @Laky: jojo, ty šrouby to jsou ty na kraji pod černou lištou 😄 @Luk.ass: taky to budu čistit pravidelně na všech autech, to je masakr no 🙂 Hele, ten nárazník byl v TOP stavu, tam nebylo co opravovat 😉 @Konny: Vypadá to jinak no, jeden soused říkal, že to je hodně velký rozdíl, ono to auto i vypadá, že je optický níže. No a druhý soused, asi aby mě nasral, tak říkal, že v tom nárazníku nevidí rozdíl 😄 ocas 😄 No sundával jsem to horko těžko, zlomil jsem na tom tři vrtáky. Jedna strana šla dobře, prostě mi při odvrtávání odpadla hlavička šroubu a matka zezadu odpadla. Jenže, na druhé straně bylo peklo - šroub jsem navrtal, jenže matka vzadu se povolila a když jsem vytahovákem kroutil, tak se ten šroub i s matkou prostě točil naprázdno. Flexou jsem se na šroub nedostal, to bych uřezal i nárazník, takže jsem bokem vrtáku "řezal" část hlavy šroubu a na tom plechu jsem rozšiřoval díru okolo hlavy šroubu, aby prostě ta díra v plechu byla větší než hlava šroubu, to všechno jsem dělal bokem vrtáku. Hnus ! 😄 Takže místo těch šroubů původních jsem dal šrouby na 13 hlavu i matici, přístup zezadu tam je dobrý, takže očko zevnitř na matku a ořech s račnou zvenku 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Za me je RS naraznik velka zmena na aute, ten predek vypada uplne jinak (je dravejsi). Jinak sis teda makl s tema sroubama, ale dobre to nakonec dopadlo. Ty matky nakonec nejsou pribodovany? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 @Konny original jsou pribodovany tusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Z výroby tam jsou přibodované, já jsem to musel "uvalit" pryč a dal jsem tam zezadu normálně matku, která přibodovaná není 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 25, 2020 Sdílet Odesláno Červen 25, 2020 Tak jsem si to dobre pamatoval... 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 Minulý měsíc jsem si tlumil přední dveře (akustická pěna Comfortmat Tsunami + antivibrační materiál Comfortmat S2). Zvukový projev se o mnoho zlepšil - mimochodem jsem místo Mac Audio středobasů vepředu dal zpátky origo Blaupunkt, které hrajou lépe. Kdysi jsem je měnil, protože mi jedno repro rezonovalo, ale bylo to tenkrát nejspíš špatně uchycené, protože teď hrajou oba repra v pohodě. Taky tam mám MDF podložky, zkoušel jsem rozdíl bez podložek (respektive s origo) a s MDF podložkami a rozdíl je znát. Další krok bude udělat ozvučnice na zadní repra. Co se mi ale dnes stalo - po měsíci se mi posrala levá přední stahovačka. Okno nechtělo nahoru, říkám si: "aj, asi se tam chytil nějaký kabel nebo něco". OK, sundal jsem tapec a divám se, že bowden byl úplně rozpletený a v ruce se mi urval. Tohle mě neskutečně nasralo. Proč teď, dkyž jsem dveře vytlumil ? 😫 Kdyby to jeblo alespoň vzadu... Už mám objednanou novou stahovačku, tak v úterý budu měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 Jo to nastve... Zkus to tlumeni nahrat fenem a treba pujde odlepit. Mam taky vytlumeno a ceka me vymena zamku u spolujezdce a moc se mi do toho teda nechce 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 Pošleš odkaz na tu stahovačku? Klidně SZ. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 @Konny Mě to šlo právě hezky odlepit. Měl jsem to na více kousků, takže naštěstí v pohodě 🙂 A nazpátek jak jsem to skládal to pořád lepilo. Tak snad to bude lepit ještě když budu měnit tu stahovačku 😄 Ale prostě chápeš, celou dobu co to auto mám se žádná stahovačka nezničila. Kdyby se mi to stalo v zimě, že bych urval ten plast tak OK, byl bych nasraný sám na sebe, ale toto... 😄 Podpásovka jak prase 😄 @shikaree Poslal jsem ti do SZ kód dílů a odkaz odkud jsem objednával (za celkem dobrou cenu) 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 Ja se pustil do vymeny repro az dnes. Cca 2 mesice od koupi. Nebyl cas. Ten kdo to ma hotove za 4 hodky to musi pekne ojebat. Ja se seru s jednyma dverma 1 den. A furt to nemam hotove. A taky ocekavam, ze se mi vysere bud zamek nebo stahovacka xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 @Majkl_ tomu se rika zakon schvalnosti 😂. Jednou uz jsem taky musel odlepovat tlumeni a nastesti pak znovu lepilo, tak snad bude lepit zase 😉 @Laky taky jsem dvere delal 1 den, takze obe dvere jsem mel na cely vikend. Doufam, ze uz to nebudu muset delat... 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 @Konny na druhou stranu zase vis, ze nikdo jiny by to neudelal lepe xD ale je to dupacka no. Manzelka mi furt rika ze chodim do garaze az moc casto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2020 To mas pravdu, ale fakt to tlumeni da zabrat. Manzelka by mela uz pochopit, ze mas v garazi milenku 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2020 Tak stahovačka vyměněná, funguje parádně, snad něco vydrží 🙂 Tlumení se mi podařilo bez poničení dát taky zpátky, uff 🙂 Taky jsem si dneska zajel pro ramena stěračů z O2 a pro Bosch Aerotwin stěrače. Úplně mega rozdíl ! Jak vzhledově, tak funkčně 🙂 Výměna 10 minut. Přidávám i video s fotkama 🙂 Díky @KryštofKoska za inspiraci Už se těším, až bude pršet 😄 😄 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 17, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2020 Staci peclive umyt auto a za pul hodky bude prset xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2020 Jo, to je fakt 😄 2 týdny svíti sluníčko, já jezdím s autem zasviněným jak prase, pak ho umyju a do hodiny začne lít, všude bláto ... 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.