JirkaZ Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 víte někdo jak udělat zatmavený přední světla??chtěl bych je udělat jen nevím jak.A jestli jsou s tím pak nějaké problémy u policie nebo na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 ;) koupíš i v různých odstínech v prodejnách autodíly ve spray-dobře si pročíst návod a moc netmavit jinak dělají dusno hlavně kvůli červený odrazce...prodejce by měl poradit. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Pozor, JirkaZ mysli predne svetla! Tie nie sprejom... Jirko, skus si pozriet na svetla Fabia I s ciernym plastom vnutri. Nieco podobne chces dosiahnut. Musel by si ich otvorit (odrezat plast vpredu), nalakovat a potom zlepit silikonom. Alebo kupis nejake "tuningove" ktore uz zatmavene su. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 nějaká ta inspirace od západních sousedů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Posledni foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 tak zas něco málo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 sup sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Uf, na tech plechacich je to mysleny vazne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Uf, na tech plechacich je to mysleny vazne? su to ako zimne este minuly rok,teraz na zraz kazdy chodi na farebna kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Jasne, ale ne na zimnici 15". Koukam, ze se kvalita upravenych aut pomalu ale jiste lepsi... Jen tak dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 ahoj vsetci ja som tu u vas uplne novy, neviem co a ako, zajtra skusim urobit par foriek mojej octave nejako to sem hodit, verim ze sa od vas vela noveho dozviem pozdravujem vidim ze je tu par krasnych kuskov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 já sem na tu muziku no... Nevíte někdo čich je ta první ? Snad nebude vadit když se inspiruji malinko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_F Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Tak se mi potvrdilo, že pěkný kola, jsou půlka vzhledu auta. Takže tímhle já osobně začnu :-) Jinak některý kousky, spíš ty decentnější jsou fakt vydařený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Poradí někdo kde se dá sehnat stejná mřížka z masky? Co to má O1 na fotce za kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 maska od kopacek.cz a musíš jí upravit ;) http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?f=43&t=34255 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Díky . Tak kola Lenso Dc5 8,5x19 Et30.pneu 215/35 19 . Tak to nic já potřebuji 18. Furt nevím jestli jít do těch tomason TN5 r18. Nikdo je snad na O1 nemá. :( Jinak k té masce na http://www.kopacek.c...i-95cm-x-28-3cm mají uni gti mřížku ale ty mnohouhelníčky mi připadají malé ... Bořík z německého fora to předělal z masky O2facelift sportovní masky a ta stojí 2500kč to je velká investice :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Taky něco přidám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Měl bych obavy o technickou způsobilost vozidla. :lool: :lool: :lool: Jaké jsou předpisy pro umístění světel??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 co je na tom inspirativního? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 CO? No přeci to, aby to nikdo další takhle nedělal!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 No budeš se divit,ale poctivou technickou to prošlo. Jinak nemusí se libit jeden má rád to jinej ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Tak to musel bejt nějakej šlendrián technik. Světla mají být od sebe min 600mm a značka má 500mm. Samo proti gustu žádnej dišputát. Není to o líbení, ale o pozici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ale těch 60 cm platí myslím pro denní svícení a to ce je na té fotce jsou asi dálková, tam je to jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) Přídavné dálkové světla-legislativa Jednotná ustanovení pro schvalování typu vozidel z hlediska montáže zařízení pro osvětlení a světelnou signalizaci 6.1. Dálkový světlomet 6.1.1. Užití Povinné na motorových vozidlech. Zakázané na přípojných vozidlech. 6.1.2. Počet Dva nebo čtyři. U vozidel kategorie N3: mohou být montovány dva další dálkové světlomety. Pokud je vozidlo vybaveno čtyřmi zakrývatelnými dálkovými světlomety, je montáž přídavných dálkových světlometů přípustná pouze pro účely světelné signalizace za denního světla, představované jejich přerušovaným rozsvěcováním v krátkých časových intervalech 6.1.3. Uspořádání Žádné zvláštní požadavky. 6.1.4. Umístění 6.1.4.1. Na šířku: žádné zvláštní požadavky. 6.1.4.2. Na výšku: žádné zvláštní požadavky. 6.1.5. Orientace Směrem dopředu.Nejvýše jeden z dálkových světlometů na každé straně vozidla se může stáčet a poskytovat osvětlení zatáčky. 6.1.6. Elektrické zapojení 6.1.6.1. Dálkové světlomety mohou být rozsvěcovány současně nebo ve dvojicích. Pokud jsou u vozidel kategorie N3 montovány dva další dálkové světlomety, nesmí být současně rozsvíceny více než dvě dvojice světlometů. Při přepínání z potkávacího světla na světlo dálkové se musí rozsvítit nejméně jedna dvojice dálkových světlometů. Při přepínání z dálkového světla na světlo potkávací musí zhasnout současně všechny dálkové světlomety. 6.1.6.2. Potkávací světla mohou zůstat rozsvícena současně se světly dálkovými. 6.1.6.3. Pokud jsou namontovány čtyři zakrývatelné světlomety, musí jejich odkrytí zabránit současné funkci jakýchkoli namontovaných přídavných dálkových světlometů, které jsou určeny pro vytváření světelného signálu za denního světla, představovaného jejich přerušovaným rozsvěcováním v krátkých časových intervalech.6.1.7. Kontrolka-Kontrolka zapojení obvodu je povinná. 6.1.9. Další požadavky 6.1.9.1. Maximální svítivost souboru dálkových světlometů, které mohou být zapnuty současně, nesmí překročit 225000 cd, což odpovídá vztažné hodnotě 75. 6.1.9.2. Tato maximální svítivost se zjistí sečtením vztažných hodnot, které jsou na jednotlivých světlometech vyznačeny. Kluci-chápu,že se někomu nezamlouvá co na autě mám! Moje o1 nemá xenony a hid sady neuznávám a jsou nepovolené stejně jako zatmavení předních oken pod přípustnou mez atd. Potřeboval jsem lépe vidět(jezdím hodně v noci)-vyčištění a nové osram NB nestačilo proto jsem zvolil přidavné dálky. No a co se umístění - ono moc šancí na předku není. Docela jsem překvapen jaká revoluce vznikne kůli příd. dálkám. Mám návrh-nebudem se tady hádat a budeme dávat příspěvky pro inspiraci. Já jsem Vás neinspiroval a beru to :( -třeba tady bude něco co mě osloví :D . KaJe Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Souhlas. Mám také přídavná dálková a já je dal za masku. A fakt je to znát. Technickou to projde v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 ccdeny: pokud by jsi ty dálkové měl za maskou, tak by to vzhledově bylo o hodně lepší, ale tobě asi hlavně šlo, aby ty světla splnily svůj účel ;) . Jinak já mám taky přádavná dálková světla, ale za maskou a musím souhlasit s KaJem, že jsou opravdu hodně znát (dal jsem do nich 100W žárovky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 No a ti co maji xeny ..... ja dal do dalek jeste hid sadu :-D Hosi to je peklo na zemi :lool: Uz jsem to zapomel i vypnout a protijedouci se mohli ublikat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 To věřím že to je peklo na zemi :) , jinak jak HIDky nesnáším, tak do dálek je klidně schvaluji, protože je vypínáš a nesvítíš s nima na protijedoucí auta (pokud je tedy nezapomeneš vypnout :D ), kdežto HID v potkávačkách svítí pořád a je to opravdu prasárna, se kterou se pořád oslňuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.