Petr81 Odesláno Září 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2020 před 41 minutami, TomasB napsal: to už prej je zaříznutý, protože to nikdo nechtěl, tak si nedělej prdel. Jsem stihl objednat 😉 před 39 minutami, Dakie napsal: Ale v bazaru ho pořád seženeš.. Já to Petrovi kvituju, na to jeho ježdění po venkově víc nepotřebuje.. Do školy dojdou i pěšky. A do velkoměsta to má, co by kamenem dohodil Přesně tak. Na těch 50 km co najedu za měsíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 4, 2020 Sdílet Odesláno Září 4, 2020 Tipuju to na nejakej vicevalec👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 4, 2020 Sdílet Odesláno Září 4, 2020 To bude nějakej Phantom i se šoférem. Inu skoro starosta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2020 S tím se nedá nikde parkovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 5, 2020 Sdílet Odesláno Září 5, 2020 To taky neparkuje, to tě doveze na místo a zase ro pro tebe na čas přijede 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2020 Na to jsem malej kluk. A nechat se vozit mě neláká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 5, 2020 Sdílet Odesláno Září 5, 2020 (upraveno) 😀😀 Upraveno Září 5, 2020 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2020 no já nevím co Vám na tom přijde vtipný 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 6, 2020 Sdílet Odesláno Září 6, 2020 Nesmrdi to tady nejakym dalsim AMG? 🙂 Petre mas na to inzerat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2020 AMG určitě ne 😉 Inzerát musím vytvořit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 některí si tady myslí jak jsou vtipní s tím e-citigo, já se neopak modlím aby to nebyla pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Však Citigo dostalo červenou kartu a to se týká i eCitigo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2020 před 1 hodinou, Ol@f napsal: některí si tady myslí jak jsou vtipní s tím e-citigo, já se neopak modlím aby to nebyla pravda proč? Elektrika je přeci budoucnost před 51 minutami, header009 napsal: Však Citigo dostalo červenou kartu a to se týká i eCitigo ne? Vždyť píšu, že jsem ještě stihl objednat 🙂 před 4 hodinami, josef1968 napsal: Ahoj, proč to prodáváš? Nejsi s Volvem spokojený? Nemůžu říct, že nejsem spokojený. Když se neprodá, tak se neprodá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 A jak si to teda nakonec poskladal - uz si to moc nepamatuju - vim, ze to bylo Style a svetle modra, ale uz dal nevim... Jsem zvedavy, komu z nas to dodaji driv... Stejne to dopadne tak, ze na jezdeni do kanclu budes mit iV na dovolenou s pasikem a o vikendu budes litat s polarkou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Taky je to možnost 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Jak jsem ti rikal - travu to nezere a protoze je to limitka, tak casem cena rozhodne dolu nepujde - spis naopak - posledni benzinovy Polestar. A jak dodelas garaz tak nebude co resit... Nenech si do toho doma kecat! (Ja vim, me se to rika) 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 (upraveno) nechci rejpat, ale jestli to je limitka jako M4 CS a M3 CS různé edice, tak se to nedá prodat.. prodejní cena nového auta velká a ojeté po 2 rokách za 50% ceny.... jinak kamarádův nevlastní táta si pořídil nejsilěnjší S60 a nadává na ten 4 válec hrozně... jediné co mu vyhovovalo byla cena.... Upraveno Září 7, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Nesmis to prodavat po 2 letech, ale alespon po 20ti p.s. M4 CS se v Anglii rocni prodavala o 30% draz nez funglovka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 jinak kamarádův nevlastní táta si pořídil nejsilěnjší S60 a nadává na ten 4 válec hrozně... jediné co mu vyhovovalo byla cena....Nějaké specifické stížnosti jako třeba slabší teplotní management ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 U svedskeho auta se ocekava pri provozu okolni teplota mezi 0 az -40 stupnu... Je podle toho kalibrovany i teplotni management 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Mel predtim 6 val s60 a auto jelo o dost lepsi a kvalita provedeni interieru se mu vic libila... jenom rikal ze je ten 4 val hrozne linej v anglii mozna, protoze maj obraceny rizeni... m4 telesto je lepsi edice nez CS a nikdo to nechce... lezi tam 9 mesicu. https://www.autasuper.com/nabidka/1217/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Njn, Chris Harris v Top Gearu rekl, ze to stoji za **** a ze si lidi maji radsi koupit GT3 RS nebo AMG GT - tak co cekas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 (upraveno) Nevim co rikal chriss, ale ona to pravda je.. tuna verzi mkovych aut a vsehcny uplne stejny bez odklonu a geometrie Jediny co je pouzitelny je m2c protoze se da koupit za 1.5 az 1.6 dane nova ... to telesto nebo cs stalo 2.5 a vic... Upraveno Září 7, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 10, 2020 Sdílet Odesláno Září 10, 2020 no a nez dat 1.5 za m2c tak se da poridit spousta zajimavejsich aut, ktery budou starsi, ale nekde jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 11, 2020 Sdílet Odesláno Září 11, 2020 (upraveno) to byl příklad, co sem porovnával u BMW M.... BMW M není moje modla a nikdy nebude, ale porsche GT4 Za 1.6 včetně DPH prostě nekoupím.... zajímavější auto sem právě nenašel v téhle cenovce na moje použíti.. tzn aby mělo velké brzdy z výroby(neznám žádné takové auto co má vpředu 400mm kotouč 6 pístek, vzadu 380mm kotouč 4 pístek), diferenciál zadní, RWD, hmotnost do 1700kg apod.... dalo se s tím celej den jezdit na okruhu a nevadlo z výroby... náhradní díly dostupné v čr za rozumný ceny... tak já chci auto se zárukou, ojetiny tyhle jsou většiny bouračky z okruhu apod, co se prodávají často u nás.... říkám, já ty brzdy miluju a hlavně to je hned doma na koleni vyměněný a spořím 😄 Upraveno Září 11, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 13, 2020 Sdílet Odesláno Září 13, 2020 Takova A110 je rwd ve stejne cenove relaci a tak kravsky rozmer brzd nepotrebuje 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 13, 2020 Sdílet Odesláno Září 13, 2020 (upraveno) Yeap ta by se dala, ale projev motoru je horsi nez 2.0 tsi..... takze no sound v 6valu to nedelaji... Predchozi renaulti motor 2.0 byl lepsi... pokud chces aby a110 brzdila, tak to chce upgrade treba na apracing... serie je nic moc... a ovsem to chce toe, camber atd.. vylesit chlazeni na 4valci.. pak jenom furt delas upravy za velky penize a nejezdis...takze cenova relace podobna, ale motor naprd bez chlazeni.. Upraveno Září 13, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 13, 2020 Sdílet Odesláno Září 13, 2020 No, byvaly kolega vymenil boxter 981 gts v manualu za a110 cca rok a pul zpet a zatim sem neslysel jedinou stiznost. Je otazka jaky bude nastupce z370 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 14, 2020 Sdílet Odesláno Září 14, 2020 jde o to co s tím autem dělá.... jestli jestlí okresky, tak pak je to ok.... boxster je těžkej tak ninssan na okruhu je totální peklo, přehřívá se, seriovej diferák ten spíš nefunguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.