PatrikCZ94 Odesláno Leden 25, 2019 Sdílet Odesláno Leden 25, 2019 Ahoj, všem. Nevěděl jsem kam přesně napsat dotaz tak se omlouvám pokud je to špatně. Škoda Octavia 1.6 74kW motor AKL, rv. 2000 Všude čtu o tom jak všem svítí kontrolka motoru. Ale já mám opačný problém. Ani při testu přes VAG se nerozsviti. Žárovičky jsou zkontrolované a funkční ale kontrolka ne a ne svítit - dle mě by měla svítit teď stále jelikož mám mrtvou Lamda sondu. Děkuji za případné rady proč tomu tak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JakubJ Odesláno Leden 25, 2019 Sdílet Odesláno Leden 25, 2019 Ahoj, auto si od niekoho kúpil? Nenohlo sa stať, že ju predchádzajúci majitel prelepil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PatrikCZ94 Odesláno Leden 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2019 Ano jsem již několikátým majitelem :/ měl jsem sundany i ten průhledný plast a sundane to černé "pozadí" a stejně nic. Jeden mechanik mi tvrdil že to tato octavka ještě nemá ale další 3 tvrdili že to mít musí tak proto se i ptám. Jelikož např. na vadnou lambdu přijdu jen po připojení VAGem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 26, 2019 Sdílet Odesláno Leden 26, 2019 Pokud je to predface (coz asi je), tak tam kontrolka motoru neni!! Ta je az u faceliftu (novy budiky)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 26, 2019 Sdílet Odesláno Leden 26, 2019 Hledaj,že jim něco nesvítí a když něco svítí,ptaj se proč to svítí. Přijed pán do pneuservisu,že píchnul,že mu svítí kontrolka.Se ho ptám a tlaky v pneu jsou dobrý? Že ano,dofukoval ale počítač,auto hlásí defekt!!!!!!!!!!! Kam ten svět spěje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PatrikCZ94 Odesláno Leden 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2019 před 9 hodinami, Martin ASV napsal: Hledaj,že jim něco nesvítí a když něco svítí,ptaj se proč to svítí. Přijed pán do pneuservisu,že píchnul,že mu svítí kontrolka.Se ho ptám a tlaky v pneu jsou dobrý? Že ano,dofukoval ale počítač,auto hlásí defekt!!!!!!!!!!! Kam ten svět spěje. Jen jsem se zeptal zda svítit má nebo ne, nejezdím s každou kontrolkou do servisu - většinu věcí si udělám doma sám ale toto mě prostě zarazilo jelikož u fabie rv. 2000 kontrolka svítila když bylo něco v nepořádku ale Octavia rv. 2000 ne ? O to mi jde. Prostě pokud svítit nemá tak ok, pro mě líp alespon bude o jeden "spotřebič" v autě méně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 27, 2019 Sdílet Odesláno Leden 27, 2019 Stačilo by teda, kdybys napsal jestli máš teda starý model nebo už facelift, to by vše vyřešilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 27, 2019 Sdílet Odesláno Leden 27, 2019 Presne tak, ale urcite ma predface, takze bude mit budiky bez kontrolky motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PatrikCZ94 Odesláno Únor 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2019 Budíky - 1U1 919 034 J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.