Octa 1.6 tdi Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Zdravím, mám problém se zadníma zamknutyma dveřmi u 1 Octavie. Když auto odemikám tak zadní dveře jsou stále zamkle, zkoušel jsem současně při odemikani i bouchat do úrovně svislého táhla od zámku ale stále nic, tak bych chtěl poprosit zda někdo s tím nemáte zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Ahoj, zkus zahybat kabelazi v pruchodce dveri, treba mas zlomenej kabel a pohnutim se muze "chytit" a dvere tak odemknes. Pak by bylo dobre dvere hned opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 21, 2019 Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 A nebo je budeš mít zamknuté 5 let jako můj švagr. Tedy měl. Pomohla až nová ŘJ. Ale nejprve opravdu prohmatat kabely. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 21, 2019 Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 A nebo sundat tapec ( jde to i při zavřených dveřích ),a přímo drátky motorku ( někdeo dokonce 24V,prý to spolehlivě povolí) a nebo pak jedině rozsekat zámek majzlíkem. Jak to začne zlobit,hned udělat a ne čekat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octa 1.6 tdi Odesláno Únor 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2019 Ahoj kabelama jsem taky zkoušel hýbat a nic... To mě taky napadlo sundat zapečené, ale není moc času a je to jebačka.. ale vyzkouším ještě přeměřit kabeláž, jinak díky moc za rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 24, 2019 Sdílet Odesláno Únor 24, 2019 Hýbat je nanic. Kontrola fyzická!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 6, 2019 Sdílet Odesláno Březen 6, 2019 Nebo je to celé zatuhlé a nechce se tomu.Rozebrat,vyčistit,promazat a smontovat(i to je jedna z možností) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.